Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 1. hétfő

Talmácsi

Talmácsi: Nagyot lendítene a hazai motorsporton a Magyar GP

A 2007-es 125 köbcentis világbajnoknak régi törekvése, hogy hazánkba látogasson a gyorsaságimotoros-vb: elmondása szerint ez a magyar motorsport szempontjából is komoly előnyökkel járna.

részletek

Talmácsi a MotoGP-közvetítéseken!

Hazánk egyetlen világbajnok gyorsasági motorversenyzője, Talmácsi Gábor új szerepkörben tér vissza a képernyőkre. 2017-től a TV2 Médiacsoporthoz tartozó Spíler TV számos autó- és motorsport sorozat eseményeit közvetíti élőben.

részletek

Magyar celebek a Hungaroringen

Az idei F1-es Magyar Nagydíjon külföldi sztárokat nem láthattunk, a magyar celebvilág azonban szép számmal képviseltette magát – képeiket pedig természetesen megosztották a nagyvilággal is.

részletek

Retro – Katalán klasszikus, magyar motorossal

2009. június 14. végérvényesen bekerült a magyar motorsport történetébe: Talmácsi Gábor ezen a napon teljesítette első versenyét a kétkerekűek királykategóriájában. A nemzetközi rajongók számára is emlékezetes maradt a nap Rossi és Lorenzo gigászi csatájáról.

részletek

Talmácsi Racing: Közel az élmezőnyhöz

Pozitívan indult a FIM Superstock 600-as Európa-bajnokság 2015-ös nyitóhétvégéje a Talmácsi Racing számára, hiszen a magyar csapat ifjú olasz motorosát, Alessandro Zacconét pénteken mindössze három tizedmásodperc választotta el a 3. helytől a Motorland Aragón versenypályán.

részletek

Talma: Soha nem lesz MotoGP a Hungaroringen

Idén két új taggal bővül a magyar F1-es közvetítések stábja, az egyik új szakértő Talmácsi Gábor lesz. Hazánk egyedüli gyorsasági-motoros világbajnokával ennek apropóján beszélgettünk, de sok minden más is szóba került.

részletek

Talma: Legyen a sport a szenvedélyed!

A Talmácsi Racing csapatfőnöke, Talmácsi Gábor 2015. február 5-én egy nagyon megtisztelő felkérésnek tett eleget azzal, hogy a „Legyen más a szenvedélyed” kampányhoz csatlakozva iskoláskorú gyerekeknek beszélt a sport szépségeiről és jellemformáló szerepéről Kecskeméten, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportcsarnokában.

részletek

Retro – Talmácsi Gáborral emlékezünk Marco Simoncellire

1987-ben ezen a napon született Marco Simoncelli, a MotoGP bohém fenegyereke és örök ígérete, aki a 2011-es Maláj Nagydíjon vesztette tragikus módon életét. Évekig Talmácsi Gábor ellenfeleként versenyzett, most a magyar világbajnokkal emlékezünk rá.

részletek

Talma MotoGP-t szeretne a Hungaroringre

Talmácsi Gábor vágya, hogy idén alakult saját csapata eljusson a MotoGP-be, maga a MotoGP pedig Magyarországra - és ez a két dolog szerinte szorosan összefügg.

részletek

Retro – A magyar motorsport legszebb napja

2007-ben ezen a napon aligha találhattunk volna olyan magyar motorsport-rajongót, aki ne a tévé előtt kuksolt volna azon izgulva, hogy Talmácsi Gábor vajon felül-e a MotoGP 125 köbcentiméteres géposztályának trónjára.

részletek

A Talmácsi Racing olasz bajnoka egy 2. hellyel zárta az évet

Az elmúlt hétvégén Mugellóban rendezték az olasz gyorsasági-motoros bajnokság idei utolsó fordulóját. Erre a versenyre a Talmácsi Racing által menedzselt Alessandro Zaccone már a Superstock600-as Honda Kupa bajnokaként érkezett, és egy 2. hellyel sikerült zárnia az évet.

részletek

Somosi Alexander a döntőig jutott a Red Bull Rookies Cup válogatóján

A Talmácsi Racing 14 éves motorosa, Somosi Alexander egy szem magyar versenyzőként képviselte hazánkat a MotoGP Red Bull Rookies Cup spanyolországi Guadix-ban rendezett válogatóján. 30 nemzet 109 tehetséges ifjú motorosa közül Alex kvalifikálta magát a legjobb 42-be, de a legjobb 12-be sajnos már nem válogatták be.

részletek
Olvastad már?