DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Motor

Podcast: Két kerék, két világbajnok

MotoGP-s különkiadással jelentkezik a Formula Podcast, amelyben exkluzív interjút készítettünk Talmácsi Gáborral és Joan Mirrel, valamint alaposan kiveséztük a királykategória idei történéseit.

Több szempontból is podcasttörténeti jelentőségű adással jelentkezett a stáb, hiszen először szenteltünk egy teljes műsort a kétkerekűek királykategóriájának, s először láttunk vendégül a virtuális stúdiónkban egyszerre két világbajnokot. Hazánk egyetlen gyorsasági motoros világbajnokát, Talmácsi Gábort mindenekelőtt az épülő új magyar MotoGP-pályáról faggattunk, míg Joan Mir személyében először készítettünk exkluzív interjút regnáló vb-győztessel.

A két sztárvendég mellett pedig természetesen alaposan kitárgyaltuk, hogyan is alakult eddig a 2021-es MotoGP-szezon: szót ejtettünk Fabio Quartararo cipzármizériájáról, Valentino Rossi levegőben lógó visszavonulásáról, Marc Marquez eddig halovány visszatéréséről, valamint arról is, melyek is a fő hasonlóságok és különbségek az F1 és a MotoGP között.

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E37_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: