Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Tabella

A McLaren semmit nem bíz a véletlenre

Az élmezőnyben eldőlni látszik minden fontos kérdés, a negyedik hely sorsa viszont még bizonytalan. A McLaren mindent megtesz, hogy minél előbb bebiztosítsa ezt a pozíciót.

részletek

„Nem kell a leggyorsabb kör csak a címlap miatt”

A tesztelés során az istállók többsége szigorú rend alapján építi fel munkáját, lehetőleg az előre meghatározott program alapján. A Haas sem ment rá a csúcskörre csak azért, hogy címlapra kerüljön.

részletek

Hamilton álomhelyzetben érzi magát

Jelentős pontelőnnyel vezeti az F1 világbajnoki tabelláját Lewis Hamilton, aki a Mercedes és a Ferrari erőviszonyait figyelembe véve erről álmodni sem mert. Stabil helyzetben megy pihenőre a brit.

részletek

Így állna a tabella húsz évvel ezelőtt

2010-ben vezették be a jelenlegi pontozási rendszert, aminek megváltoztatását fontolgatják az F1 vezetői. De hogyan nézne ki a tabella húsz éve, amikor még csak hatan kaptak pontokat?

részletek

Haas: A kezünkből csúsznak ki a jó eredmények

Hiába áll a Haas rendelkezésére a Ferrari technikai háttere, a csapat konstruktőri helyezése nem tanúskodik arról, hogy idén fejlődtek volna. A csapatfőnök szerint egyszer kéne mindent jól összerakni.

részletek

A Red Bull is a Mercedes fölé nőhetett

Kiábrándító F1-es hétvégén van túl Lewis Hamilton - tempóból esélye nem volt ma felállni a dobogóra, ráadásul úgy érzi, a Ferrari mellett a Red Bull is elhúzott csapata mellett.

részletek

Ricciardo: Raikkönennek jobban meg kellett volna vernie

Újabb technikai hiba miatti kiesést volt kénytelen elszenvedni Daniel Ricciardo, az utolsó négy versenyből harmadik ízben. Ezzel elvesztette összetettbeli negyedik helyét Kimi Raikkönen ellen.

részletek

Így áll a második féléves tabella

A nyári szünet után a Mercedes rátalált valamire, amire a Ferrari nem és elsöprő lendülettel, rengeteg futamgyőzelemmel döntötte el már Mexikóig mindkét világbajnoki címet. Néhány meglepő eredmény.

részletek

Így állna a tabella a húsz évvel ezelőtti pontozással

Ha a 2017-es eredményeket behelyettesítjük a húsz évvel ezelőtti pontozási rendszerbe, hihetetlen tabellát kapunk. Ennyi ponttal rendelkeznének a versenyzők az akkori értékelési rendszerben.

részletek

Ismét új listavezető, négyen tíz ponton belül!

Marc Marquez sorozatban szerzett nyolcadik sachsenringi győzelmével a negyedik helyről egészen az elsőig ugrott előre az összetettben, amely még soha nem volt ilyen szoros a szezon felénél.

részletek

MotoGP: Új éllovas, négyen 11 ponton belül!

Egyértelműen a MotoGP alakul a legszorosabban és legváltozatosabban 2017-ben: Andrea Dovizioso révén új név tűnt fel az összetett pontverseny élén.

részletek
Olvastad már?