Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Tűz

Hülkenberg balesete rámutatott a halo gyengéjére

A Mercedes csapatfőnöke komoly aggodalmát fejezte ki a kötelező fejvédelemmel kapcsolatban. Nico Hülkenberg a halo miatt nem tudott kiszállni autójából, szerencsére nem gyulladt ki a Renault.

részletek

Tűz ütött ki a Haas garázsában

Gumimelegítő paplanok gyulladtak meg a Haas garázsában az F1-es Orosz Nagydíj pénteki napján. Személyi sérülés nem történt, ám a csapat több szettnyi abroncsot elveszített.

részletek

Kis híján az égő erdő foglya lett ez az autós és fia

Még felvételeken is ijesztő látni azt, ahogy egy villámcsapás következtében az amerikai Glacier Nemzeti Park erdejének egyre nagyobb része kap lángra. Egy autós és fia úgy döntöttek, egyetlen esélyük, ha nem állnak meg.

részletek

Teljesen kiégett Ken Block raliautója

A Gymkhana-videóiról ismert sztár egy Ford Escorttal állt rajthoz egy raliversenyen, amikor megtörtént a bukás – szerencsére a pilóta és társa is ki tudtak mászni a gépből, amely viszont porig égett.

részletek

Felgyújtotta BMW-jét, mert elégedetlen volt

Ráadásul nem is akárhol, hanem a bajor márka müncheni központja előtt – bár Hadi Pourmohsenitől nem áll távol az ilyesfajta performansz, hiszen már évek óta protestál az őt állítólag becsapó német autógyártó ellen.

részletek

Retro - Berger győz, Verstappen tűzben

Gerhard Berger közel négy év sikertelenség után győzelemre vezette a Ferrarit, ám nem erről maradt igazán emlékezetes a futam, hanem Jos Verstappen borzalmas bokszutcai tűzesetéről, valamint a hatalmas rajtbalesetről.

részletek

Gumiégetésnek indult, autóégés lett belőle

Egy teljesen hagyományos rendezvény lehetett volna, a néhány másodperc után előtörő szikrák azonban gondoskodtak róla, hogy a szokásosnál is nagyobb „égés” legyen a mutatványból…

részletek

Így vált a lángok martalékává a sárga Ferrari

A 360 Spider tulajdonosa épp csak kiugrott pénzt felvenni egy ATM-ből, ám mire visszafordult, már kigyulladt az autó hátulja. Bónuszként pedig mutatunk egy teljesen kiégett Lamborghinit is.

részletek

Ennyire kiégett Ferrarit is ritkán látni

Az összetört sportkocsikat felvonultató válogatásunkban ezúttal egyetlen autót mutatunk be: egy egyelőre ismeretlen okból kigyulladt, a felismerhetetlenségig kiégett Ferrari FF-et.

részletek

Ez tényleg életre szóló élmény lehetett!

Apuka elviszi a fiát egy körre speciálisan átalakított Camarójával, azonban a békés családi kocsikázás váratlan fordulatot vesz... Szerencsére mind a ketten könnyebb sérülésekkel megúszták a kalandot!

részletek

A sofőr mentette meg a halálbusz utasait

Lángra kapott, s teljesen kiégett egy autóbusz az angliai Nottinghamben, de szerencsére a sofőr résen volt, és senki nem sérült meg komolyabban – hősként ünneplik otthonában.

részletek

Kiégett autócsodák a világ minden tájáról

Az összetört sportautókat gyűjtő Wrecked Exotics legutóbbi válogatásában egy-egy kiégett Shelby, Corvette és Cayman is szerepet kapott – kettővel baleset, az izraeli Corvette-tel viszont gyújtogatás "végzett".

részletek
Olvastad már?