DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Tűz

Retro – 27 másodperc a pokolban

November 29-én rendezték a 2020-as Bahreini Nagydíjat, ahol bár a világbajnoki címért már nem folyt verseny, mégis az F1 történetének egyik legemlékezetesebbjeként él tovább emlékeinkben.

részletek

Videó: Szénné égett egy Ferrari Monte-Carlóban

Szénné égett egy harmincéves Ferrari Monte-Carlo utcáin. A szinte tragikus esemény után az internet népe hősként ünnepli a férfit, aki egy kerti slaggal próbálta eloltani a tüzet az erkélyről.

részletek

Így vagy úgy, el lett oltva az autó - még ha nem is vízzel

A helyszín Oroszország, ahol egy kigyulladt BMW vesztegel az út szélén. Na de nincs ott tűzoltó! Késlekedésre nincs idő, jól fog jönni a szippantósautó is a tartálya tartalmával. A célnak megfelelt, nem igaz?

részletek

Dráma: A tűz martalékává vált a MotoE összes gépe

Döbbenetes hír látott napvilágot csütörtök reggel: szerda este tűz ütött ki az összes MotoE-csapat által használt közös garázsegységben, amely során mind a 18 elektromos gép megsemmisült.

részletek

Hülkenberg balesete rámutatott a halo gyengéjére

A Mercedes csapatfőnöke komoly aggodalmát fejezte ki a kötelező fejvédelemmel kapcsolatban. Nico Hülkenberg a halo miatt nem tudott kiszállni autójából, szerencsére nem gyulladt ki a Renault.

részletek

Tűz ütött ki a Haas garázsában

Gumimelegítő paplanok gyulladtak meg a Haas garázsában az F1-es Orosz Nagydíj pénteki napján. Személyi sérülés nem történt, ám a csapat több szettnyi abroncsot elveszített.

részletek

Kis híján az égő erdő foglya lett ez az autós és fia

Még felvételeken is ijesztő látni azt, ahogy egy villámcsapás következtében az amerikai Glacier Nemzeti Park erdejének egyre nagyobb része kap lángra. Egy autós és fia úgy döntöttek, egyetlen esélyük, ha nem állnak meg.

részletek

Teljesen kiégett Ken Block raliautója

A Gymkhana-videóiról ismert sztár egy Ford Escorttal állt rajthoz egy raliversenyen, amikor megtörtént a bukás – szerencsére a pilóta és társa is ki tudtak mászni a gépből, amely viszont porig égett.

részletek

Felgyújtotta BMW-jét, mert elégedetlen volt

Ráadásul nem is akárhol, hanem a bajor márka müncheni központja előtt – bár Hadi Pourmohsenitől nem áll távol az ilyesfajta performansz, hiszen már évek óta protestál az őt állítólag becsapó német autógyártó ellen.

részletek

Retro – Berger győz, Verstappen tűzben

Gerhard Berger közel négy év sikertelenség után győzelemre vezette a Ferrarit, ám nem erről maradt igazán emlékezetes a futam, hanem Jos Verstappen borzalmas bokszutcai tűzesetéről, valamint a hatalmas rajtbalesetről.

részletek

Gumiégetésnek indult, autóégés lett belőle

Egy teljesen hagyományos rendezvény lehetett volna, a néhány másodperc után előtörő szikrák azonban gondoskodtak róla, hogy a szokásosnál is nagyobb „égés” legyen a mutatványból…

részletek

Így vált a lángok martalékává a sárga Ferrari

A 360 Spider tulajdonosa épp csak kiugrott pénzt felvenni egy ATM-ből, ám mire visszafordult, már kigyulladt az autó hátulja. Bónuszként pedig mutatunk egy teljesen kiégett Lamborghinit is.

részletek