Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

Törésteszt

Sikeres törésteszten van túl a Ferrari

Nagyjából egy hónappal a hivatalos bemutató előtt a Ferrari 671-es kódnevű autója átment az FIA 15 pontból meghatározott töréstesztjén. Charles Leclerc pedig már idén harcba szállna a bajnoki címért.

részletek

Nem aggódik az Alfa a bukott törésteszt miatt

Antonio Giovinazzi tudja, hogy karrierje számára vízválasztó év lesz a 2020-as az Alfa Romeo színeiben. Ha az autóval kezdetben gondok lesznek, az nem segíti az előmenetelét, de az olasz szerint nem kell felfújni az ügyet.

részletek

Sajtó: Komoly gondban Raikkönenék

Úgy tűnik, a teljes karosszériát át kell terveznie az Alfa Romeónak a jövő évre szánt autón, mivel német sajtóértesülések szerint a törésteszt nagyon rosszul sikerült és a jelek szerint nem is apró a baj.

részletek

Hartley balesete nem történhetne meg

A harmadik szabadedzésen kiszakadt Brendon Hartley bal első kereke, emiatt óriási bukást szenvedett el. A csapatfőnök szerint ez nem történhetett volna meg, de legalább a pilóta jól van.

részletek

Az autó, amely nulla csillagot kapott a törésteszten

Történelmi pillanat, ilyenre még sosem volt példa - nem volt mindenben teljesen reménytelen a Fiat, de összességében mégis egy hatalmas nullát kapott a töréstesztre.

részletek

Így csapódik falnak 200 km/h-val a Mikulás

Kissé bizarr videóval kívánt kellemes ünnepeket a Dynamic Test Center: összetörtek egy mentőhelikoptert, egy kukás autót, egy legóból készült Ferrarit, egy motoros Mikulást és egy Barbie-autót is.

részletek

Mennyit fejlődött egy modell 17 év alatt?

Az érdekes törésteszten egy 1998-as és 2015-ös Toyota Corollát ütköztettek frontálisan. Az egyik rendesen meghajlott, nem nehéz kitalálni, melyik…

részletek

Hogy törik az autó, mely 0 csillagot kap?

A lehető legveszélyesebb, azaz 0 csillagos minősítést kapta az NCAP töréstesztjén a még légzsákokkal sem rendelkező, indiai piacra szánt Chevrolet Enjoy MPV – ne ülj ilyenbe, ha kedves az életed!

részletek

Ekkorát fejlődött az autók biztonsága mára

Az elmúlt húsz évben hatalmas fejlődésen ment keresztül az autógyártás, többek között a biztonság terén is - íme egy jó példa, hogy mekkora is a javulás.

részletek

Újabb két csapat teljesítette a töréstesztet

A Force India után már újabb két istálló van túl az FIA szezon előtti kötelező töréstesztjein. Ezúttal sem az élcsapatok egyikéről beszélünk, hanem a Haasról és a Toro Rossóról.

részletek

Az egyik csapat már túl van a törésteszteken

Január elején járunk, az istállók pedig gőzerővel készülnek a 2017-es szezonra. Az egyik alakulat már teljesítette is az FIA kötelező töréstesztjeit, de nem a három nagycsapat egyikéről beszélünk.

részletek

Ugye te sem játszanál ezzel a játékkal?

Törésteszt-szimulátor – az ötlet önmagában nem rossz, jelen esetben azonban a grafika kezdetleges, az irányítás nehéz, a játékmenet pedig vontatott. A feltöltő a „minden idők legrosszabb játéka” címet is odaítélte.

részletek
Olvastad már?