Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

Szerződéshosszabbítás

Sajtóhír: Perez 2022-ben is a Red Bullnál versenyez

A spanyol Marca úgy értesült, hogy a mexikói Sergio Perez jövőre is a Red Bullnál folytatja pályafutását. Az egyetlen kérdés, ami miatt a bejelentés csúszhat, az a szerződés hossza.

részletek

Eldőlt: Hamilton két évet hosszabbított a Mercedesszel

Az Osztrák Nagydíj szombati napjának délelőttjén a címvédő istálló bejelentette, hogy további két évre aláírt a hétszeres F1-es világbajnok brittel, aki így 2023 végéig biztosan náluk versenyez.

részletek

Bejelentést tett az Alpine: eldőlt Ocon sorsa

Hazai nagydíja előtt néhány nappal kiderült, hogy a francia F1-es pilóta egészen 2024-ig jelenlegi csapatánál fog szerepelni, miután újabb hároméves szerződést írt alá velük.

részletek

Csökkentett fizetéssel hosszabbíthat Hamilton

Sajtóértesülések szerint a hétszeres F1-es világbajnok kevesebb alapbért kérne a Mercedestől 2022-es szolgálataiért, cserébe viszont megduplázná a vb-cím megnyeréséért járó bónuszát.

részletek

Sajtó: A Mercedes csak egyéves szerződést kínál Hamiltonnak

Lewis Hamilton és a Mercedes szappanoperája továbbra is zajlik, hiszen a nemrégiben lovaggá ütött hétszeres világbajnok és csapata továbbra sem jutottak egyezségre a szerződéshosszabbítást illetően.

részletek

Wolff: Amíg nincs meg a vb-cím, nem ülünk le Hamiltonnal

Egyelőre az év végi sikerek bebiztosítása a legfontosabb a Mercedes csapatfőnöke szerint, utána tárgyalhatnak az új szerződésről. Hamilton szerint nincs köze a halogatásnak a fizetési limithez.

részletek

Hamilton maradni akar, de nem tudja, meddig

Bár sokak szerint csak formalitás a hetedik vb-címe felé robogó brit hosszabbítása a Mercedesnél, továbbra sem jelentették be az új szerződést. A pilóta ennek hátteréről beszélt Portimaóban.

részletek

A Mercedes 60 %-kal akarja csökkenteni Hamilton fizetését

Már október közepét írjuk, és bár Bottasszal már rég aláíratták jövő évi szerződését, Lewis Hamilton kontraktusáról továbbra sincs semmi hír. A brit állítólag nem akar belemenni a fizetéscsökkentésbe.

részletek

Sajtó: Hamilton megegyezett a Mercedesszel

Brit sajtóhírek szerint ugyan a koronavírus-járvány miatt késtek a tárgyalások Lewis Hamilton és a Mercedes között a szerződéshosszabbításról, a hatszoros bajnok végül megegyezett csapatával.

részletek

Sajtó: A Ferrari ajánlatot tett Vettelnek

Nemhivatalos források szerint a csapat megtartaná a német pilótát, de a feltételek finoman szólva sem kecsegtetőek: egyetlen plusz évet és jóval kevesebbet fizetést kapna a négyszeres világbajnok.

részletek

Ricciardo kitart a Renault mellett, de a Mercedes hívására válaszolna

A megkereséseket nem utasítja el, ám elsősorban a Renault-nál képzeli el a jövőjét az ausztrál pilóta. Ahhoz túlságosan kötődik a csapathoz, hogy csak úgy hátat fordítson neki. Persze kivételek mindig vannak...

részletek

Marquez 2024-ig hosszabbított a Hondával

A HRC csütörtökön bejelentette, hogy újabb négyéves (!) szerződést kötöttek a MotoGP regnáló világbajnokával, így 2024 végéig az ő színeikben fog versenyezni Marc Marquez.

részletek
Olvastad már?