DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 8. péntek

Szerződéshosszabbítás

Hill: A Mercedes teljesítményétől függhet Hamilton új szerződése

Az F1 1996-os világbajnoka a jelek alapján arra következtet, hogy Lewis Hamilton a Mercedes idei formája alapján hozhat döntést a szerződéshosszabbításról.

részletek

Miért húzódik ismét Hamilton új szerződése?

Már beszéltek a hosszabbításról, de Wolff szerint nem ez jelenleg a prioritás számukra – azért sem, mert egyértelmű, hogy együtt folytatják az F1-ben.

részletek

Sürgeti a szerződéshosszabbítást Bottas

Minél hamarabb tisztázná a folytatást az Alfa Romeóval Valtteri Bottas, a finn pilóta elmondása szerint pedig nem befolyásolja a csapat felkészülését a 2023-as szezonra az Audi közelgő érkezése.

részletek

Órák alatt aláírhatják Hamilton új F1-es szerződését

Toto Wolff, a Mercedes csapatvezetője nem számít hosszas tárgyalásokra a hétszeres F1-es világbajnok brit pilótával a hosszabbítás kapcsán.

részletek

„Nincs okunk, hogy ne folytassuk” – Wolff Hamilton hosszabbításáról

A Mercedes F1-es csapatfőnöke szinte biztosra veszi, hogy meg fogják hosszabbítani Lewis Hamilton 2023 végén lejáró szerződését: a téli holtszezon egyik feladata lesz ezt nyélbe ütni.

részletek

Verstappen: Logikus volt Perezt megtartani

Max Verstappen elégedetten tekint vissza, és előre az együttműködésre csapattársával, Sergio Perezzel. A regnáló világbajnok szerint jól mennek a dolgok a Red Bull csapatánál.

részletek

Eldőlt: Sainz hosszabbított a Ferrarival

Bár néhány napja még arról szóltak a pletykák, hogy megakadhattak az egyeztetések a felek között, a Scuderia most, Imola előtt bejelentette, hogy további két évre aláírt spanyol versenyzőjével.

részletek

Sajtó: Sainz kétéves szerződést akar, a Ferrari nem

Német lapértesülések szerint azért késhet a spanyol versenyző hosszabbításának bejelentése, mert a pilóta és a csapat egyelőre nem tudott megállapodni az új kontraktus időtartamáról.

részletek

Sainz és a Ferrari máris hosszabbít?

Mindkét fél kölcsönösen rendkívül elégedett egymással, ezek után a Ferrari és Carlos Sainz elejtett megjegyzéseiből is arra lehet következtetni, hogy a vörös istállónál hosszabb távra terveznek a spanyollal.

részletek

Hivatalos: Norris 2025-ig a McLarennél marad

A McLaren és Lando Norris hosszútávú kontraktusban állapodtak meg egymással. Norris tavalyi szezonja volt az eddigi legsikeresebb, a jövőben pedig még többet szeretne elérni a csapattal.

részletek

Perez sosem kételkedett abban, hogy maradhat a Red Bullnál

Sergio Perez már a szezon korai szakaszában tudta, hogy a jövő évben is számol vele a csapat. A Red Bull mexikói pilótája állítja, egyáltalán nem aggódott amiatt, hogy lecserélik és ülés nélkül marad.

részletek

Perez tisztában volt a jövőjével

A Red Bull mexikói pilótája már a nyári szünet előtt tudta, hogy mi lesz a sorsa a csapaton belül. Sergio Perez szerint jó ideje sikerült egyezségre jutniuk, így csak az aláírásra kellett várni.

részletek