Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Slick

Hamilton fel akarta adni a versenyt

A Német Nagydíjat sokáig vezető Lewis Hamilton egyáltalán nem kérte, hogy esőgumit kapjon a kerékcseréjénél, a hajrában pedig, második kicsúszása után ki akart állni, de csapata nem engedte.

részletek

Villeneuve óta először vezetett versenyben kanadai pilóta

Lance Stroll alaposan odatette magát Németországban, fantasztikus versenyzéssel és kiválóan időzített bokszkiállásával még a mezőny élén is állt, végül negyedik lett. Még egy trükköt is bevetett.

részletek

Hamiltonék jó döntést hoztak az esőben

Lewis Hamilton és Valtteri Bottas mérnökei kulcsfontosságú döntést hoztak a Q3 elején a slick abroncsokkal, míg a Ferrari elszúrta az átmeneti esőgumival. Verstappen szintén boldog a 3. hellyel.

részletek

Alonso saját csapatával vitatkozott

Fernando Alonso versenye az eső előtt sem alakult valami jól, de a plusz két bokszkiállása teljesen tönkrevágta a spanyol esélyeit. A bokszkiállás előtt vitába keveredett versenymérnökével.

részletek

A Forma-1 összes gumiszabály-változása

Az idei évtől újra változnak a gumiabroncsokkal kapcsolatos szabályok a Forma-1-ben. Mint köztudott, rengeteg rajongó örömére visszatérnek a retro szélesebb abroncsok, amelyek kiválóan mutatnak majd az áramvonalasabb karosszériával együtt.

részletek