DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

RNF

Áll a bál: kirakták a MotoGP egyik csapatát

Jövőre már nem az RNF lesz az Aprilia szatellit gárdája, hanem a hírek szerint a NASCAR-ból ismert Trackhouse. Ellentmondásos nyilatkozatok és elképesztő hangvételű válaszközlemény.

részletek

Keményebb büntetéseket sürget Marquez „felelőtlen és vakmerő” manővere után az RNF

Miguel Oliveira csapata közleményben kérte gyors és határozott lépésekre a MotoGP felügyelőit a portimaói incidens után.

részletek

Kék és narancs: itt az RNF Aprilia

Néhány nappal a szezonnyitó előtt az utolsó csapat, a Yamaháról Apriliára váltó RNF MotoGP Team is lerántotta a leplet Miguel Oliveira és Raul Fernandez gépéről.

részletek

Újra szatellit csapatot akar a Yamaha – de ki lesz vevő rájuk?

A MotoGP-érában először fog előfordulni, hogy csupán a két gyári motort indítják a hangvillások, de hamar változtatna ezen a márka, hiszen egyértelmű hátrányba kerülnek így a riválisokkal szemben.

részletek

Bejelentette versenyzőit az Apriliára váltó RNF Racing

Két KTM-től távozó motorossal vág bele az új projektbe a márkát váltó RNF Racing a MotoGP-ben: Miguel Oliveira és Raul Fernandez egyaránt kétéves szerződést kötött a csapattal.

részletek

Yamaháról Apriliára vált az RNF Racing

Először lesz szatellit alakulata a noalei gyártónak a MotoGP-ben, miután Razlan Razaliék alakulata bejelentette, hogy szakít a hangvillásokkal a 2022-es esztendő végén.

részletek