Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Quad

Szerintetek mi lesz ennek a menőzésnek a vége?

Két fiatal úgy döntött, jól fog kinézni az, hogyha kétkerekezni kezdenek quadjukjon. Hát... nem nézett ki jól, a vége legalábbis semmiképp.

részletek

Csalódott magyar csapat a Quad of Nations után

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a németországi Schwedtben a quadsport legnagyobb nemzetközi viadalát, a Nemzetek Krosszát (Quad of Nations). A versenyen a magyar válogatott – Balogh László, Gönczöl Richárd és Karai Kristóf összeállításban – az utolsó pillanatig esélyes volt a fináléba kerülésre, ám egy bukás szertefoszlatta a döntőről szőtt álmokat, és a csapat végül a 18. helyen zárta a viadalt.

részletek

Nemzetközi viadalon indul a magyar válogatott

A háromtagú magyar válogatott is részt vesz a sportág legnagyobb nemzetközi versenyén, a németországi Schwedtben rendezendő Quad of Nations viadalon.

részletek

Kazár Miklós: (villany)fényes diadalra hangolva

Idei harmadik futamgyőzelmével folytatná a szereplését az idei quad bajnoki szezonban a Pro Racers versenyzője.

részletek

Kazár Miklós: új motor, régi sikeresség

Túl van az idei quad bajnoki szezon újabb fordulóján Kazár Miklós, aki a 450+ kategóriában ismételten rajt-cél győzelmet aratva az első helyen végzett.

részletek

Kazár Miklós: Quadon innen, ralin túl

A hétvégén folytatódik az idei quad bajnoki szezon Kazár Miklós számára, aki a 450+ kategóriában mindenképpen a lehető legjobb eredményt szeretné elérni Miskolcon. A Pro Racers pilótája hatodik bajnoki címére hajt, ám egy pillanatra sem feledkezik meg a raliról: tesztekkel, valamint versenyekkel készül az október közepén megrendezésre kerülő Mecsek Ralira.

részletek

Hatodik bajnoki címére hajt Kazár

Visszatér régi sikereinek színterére Kazár Miklós, ugyanis 2017-ben újra teljes szezont teljesít a quadosok országos bajnokságán. A Pro Racers versenyzője idén a 450+ kategóriában áll rajthoz, és már az első, Miskolcon rendezendő futamon az első helyen végezne.

részletek

Somfai: volt értelme a spártai futásoknak!

Igazoltnak érzi a kemény állóképességi tréningeket Somfai Mátyás, aki pokoli 635 kilométeren van túl az Oilibya Rallyn. Az UNIQA Sandlander Team quadosa jelenleg az ötödik helyen áll a világkupa viadalon.

részletek

Kazár Miklós: Szinte azonnal előjött belőlem a régi tudás

Noha a másfél évvel ezelőtti súlyos sérülést okozó bukása után megfogadta Kazár Miklós, hogy többet nem ül fel quadra, az elmúlt hétvégén mégis elindult az országos bajnokság miskolci fordulóján.

részletek

Mindig az útra figyelj, ne a kamerára!

Az alábbi quados épp egy mutatvány kellős közepén járt, amikor figyelmetlenségből áttért az út szemközti sávjába. Az eredmény: ütközés egy autóval, majd néhány szaltó után landolás az aszfalton.

részletek

A részeg quados kalamajkája

Ezért ne vezess quadot, ha ittál. A srácnak az a zseniális ötlete támadt, hogy kipróbálja barátja járgányát, aki készségesen el is magyarázta a kezelését. Igazából csak a fokozatot rontotta el…

részletek

Quadról lerepülés sosem volt még ily vicces!

Természetesen mindannyian jól tudjuk, hogy más kárán nevetni egyáltalán nem szép dolog – de mégis mit tehetnénk, ha valaki ennyire megdolgozik azért, hogy rajta kacagjunk?!

részletek
Olvastad már?