DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
Egyéb

Megújult a Can-Am Outlander, a világ egyik legnépszerűbb quadja

A houstoni világpremiert követően Prágába reptették a minden terepen boldogulni képes négykerékhajtású quadokat. Ez volt az utóbbi 10 év legnagyobb ATV bemutatója a világ egyik legnagyobb és legrégibb quad gyártójánál, a BRP csoporthoz tartozó Can-Amnél.

A legsokoldalúbb Can-Am Outlander típusaihoz 75 különböző gyári kiegészítő is rendelhető, hogy minden feladathoz, bármilyen időjárási és terep körülmények között helytálljon. Az új modellek az AMTS-en is megtekinthetők a Jet Power Hungary Kft standján.

canam-1



Tartósság, minőség, megbízhatóság az új Outlander 500 és 700, valamint az új Outlander PRO HD5 és HD7 legfőbb jellemzői.

Rotay erőforrásaik kevesebbet fogyasztanak és erősebbek. Sőt, a legerősebbek kategóriájukban.

canam-2

Mindemellett a komfort tekintetében is sokat fejlődtek: kényelmesebb, jobban párnázott lett az ülések dizájnja, megnagyobbították a lábtartókat és a korábbiaknál is jobban pakolhatók: elöl 55kg, hátul 110kg, összesen 165 kg a boxok befogadóképessége.

A menetdinamikát a korábbiakhoz hasonlóan kategóriájukban a legerősebb motorok biztosítják.

A 3 féle vezetési mód (work, standard, sport mode) és az „előreválasztó” karral működő váltó finomabb és könnyebb váltást eredményez. 

canam-3

A kiváló terepező képességet a Visco lock automatikus négykerékmeghajtás mellett a kategóriájában legnagyobb hasmagasság és alul 5mm vastag alvázvédőlemez biztosítja.

canam-4

Ezekkel a paraméterekkel 830 kilogrammnyi teher elhúzása sem jelent gondot az Outlander számára.

Ritkán van szükség a motor teljes kapacitásának kihasználására, de ilyen esetben sem kell attól tartanunk, hogy bármely testrészünket megégetnénk, mert hogy ne forrósodhasson túl az erőforrás, azt a korszerű hőmenedzsment rendszer biztosítja.

canam-5

A vadonatúj téglalap formájú LED lámpák garantálják a jó láthatóságot és egyedi megjelenést.

Az adaptív menetdinamikát az IEB (intelligens motorfék rendszer) garantálja és a PRO kivitelben egyedüliként a piacon Speed Limiter is található. 

Ha nem elégszünk meg az szériában is gazdag alapfelszereltséggel, még további 75 különböző kiegészítővel szerelhetjük fel a BRP megújult quadcsaládját. E kiegészítőket és a különböző modellváltozatokat, Európa egyik legimpozánsabb bemutatótermével rendelkező hazai importőrnél, a Dunaharasztiban található Jet Power Hungarynél (www.jetpower.hu) lehet megtekinteni és készletről megvásárolni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: