Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

Can-Am

Gunskirchen után Kompolton is szolgálatba állhat az első tűzoltó Can-Am

Bozóttűz, baleset, aszály vagy árvíz – a Traxter tökéletes társ az önkéntes tűzoltóknak.

részletek

Ötven év és komoly motorsportsikerek után visszatér a Can-Am a kétkerekűekhez

A hazai motorkerékpárpiac tortáját nemcsak újra szeletelni, de bővíteni is szeretnénk a villanyhajtású Can-Am enduro és naked bike-ok jövő évi megjelenésével - fogalmazott lapunknak adott interjújában Bóday Pál.

részletek

2023-ban új színekkel és modellváltozatokkal hódít a Can-Am Spyder!

A 2024-re tervezett két elektromos motorkerékpár bemutatása mellett a BRP bejelentette a 2023-as Can-Am Spyder és Ryker háromkerekű közúti modellek kínálatának frissítését.

részletek

Visszatért a motorkerékpár-piacra a legendás Can-Am

Az Origin és a Pulse innovatív elektromos hajtásával, trendi külsejével akarja újrapozícionálni a jelenleg quadok, homokfutók és trike-ok terén világhírű márkát.

részletek

Újra lesz Can-Am motorkerékpár

A Can-Am név mostanában leginkább a háromkerekű (Trike) Ryker és Spyder modellek kapcsán lehet benne a motoros szótárunkban, pedig korábban a Bombardier Recreational Products (BRP) égisze alatt motorkerékpárokat is gyártottak – főleg enduro- és krosszgépeket.

részletek

Miért nem vezethető autós jogsival a Ryker?

Európában szinte minden országban B kategóriás jogosítvánnyal használható a BRP két különleges és különc járgánya, a Can-Am Ryker és Spyder. Magyarország egyelőre a kivétel.

részletek

Can-Am Spyder: Egy elit nemzetközi motoros szubkultúra járműve

Az olasz szaksajtó képviselői nemes egyszerűséggel csak a „quadok Ducatijaként” aposztrofálják a kanadai-osztrák BRP talán legpatinásabb márkáját, a Can-Am-ot.

részletek

Can-Am Ryker 2021: Hölgyek előnyben

Minden elismerés és szimpátia a kanadai-osztrák BRP cégé, amely a legendás Rotax motorok és az ezekkel hajtott Can-Am Ryker extrém trike-ok gyártói.

részletek

Can-Am On-Road termékpaletta 2021-ben

A Can-Am bemutatta 2021-es On-Road jármű kínálatát. Érkezik a Spyder RT Sea-to-Sky, valamint megújult az F3 és Ryker az új évre.

részletek

Mindössze pár darab maradt az egyedi háromkerekűből

Idén Magyarországon már csak erősen limitált számban kapható a Can-Am különleges motorja, a Ryker, amelynek mindhárom kiviteléhez hozzájuthatnak a magyar vásárlók.

részletek

Danica Patrick prototípusa a hétvégi Budapesti Motor Kiállításon

Ahogy a Harley Davidson Amerika után Európában is kultikus járművé vált, most kezd valami hasonló utat bejárni a kanadai Bombardier első ránézésre elképesztő külsejű és formájú trike-ja a Can-Am Spider.

részletek

Retro – A 40 éves szűz

Mostani évfordulós cikkünk címe arról a versenyzőről szól, aki a tengerentúlon igazi legendának számít, a királykategóriába viszont 40. életévét taposó F1-szűzként érkezett meg – 1934. január 27-én született George Follmer.

részletek