DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Imádták a látogatók a Can-Am Spydert az AMTS-en

Túlzás nélkül állítható, hogy az idei UNIX-AMTS Autó, Motor és Tuning Show egyik legkörülrajongottabb kiállítási tárgya a Can-Am Spyder háromkerekűje volt a márka hazai importőrének, a Jet Power Hungary Kft-nek a standján.

11 éves zuglói iskolásokból álló csoport tagjai, kisgyermekes családok, vagy éppen a hazai állatvédő mozgalom legnépszerűbb figurája, Kapin Ricsi is tett egy ülés próbát a Can-Am Spyder legexkluzívabb túraváltozának, a Sea to Sky-nak a fotelek kényelméhez hasonlító ülésében, és mindannyian egyöntetűen úgy fogalmaztak: egy ilyen járművet szívesen kirándulnának Magyarország és egész Európa  országútjain.

amts1



A legendás Rotax erőforrással hajtott guruló luxus nappali, ráadásul rendkívül dinamikusan és takarékosan is képes eljuttatni úticéljához két utasát, és akár rengeteg csomagjukat is: a harmonikusan illeszkedő hátsó és oldaldobozok mellett a Spyder egyik különleges sármja az orrészben található kis csomagtartó, amely tökéletesen alkalmas kisebb tárgyak, vagy akár egy hátizsák elhelyezésére is, és praktikuma mellett védjegyévé vált ennek a különleges, és rendkívül lelkes rajongótáborral rendelkező járműnek. 

amts2

"A Spyder senkit nem hagy érintetlenül: mosoly, csodálkozás, vágy a birtoklására" - leggyakrabban ebben a sorrendben haladnak az emberek érzései vele kapcsolatban - fogalmazott Tóth Árpád, a Jet Power Hungary kereskedelmi igazgatója, aki hozzátette: nem csak nagyszerű idénynyitó az AMTS, de kitűnő lehetőség a találkozásra, beszélgetésre jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinkkel. 

amts3

Tóth Árpád hozzátette: a Can-Am Spyder vásárlói általában különleges emberek. Van közülük olyan, akinek egyetlen imádott járműve a Spyder, míg mások túramotor mellett tartják és használják,míg  olyan is akad, aki kifejezetten a felesége kedvéért vásárolta meg csúcs modellünket. Egy kedves ügyfelünk párja azt mondta, szívesen túrázik férjével, de a motoron, utasként nem érzi magát biztonságban, ellenben "egy Spyderrel a világ végére is elmegy vele" - meséli Tóth Árpád, hozzátéve: az említett hölgy igazán pontosan fogalmazta meg ennek a járműnek a legjobb tulajdonságait, hiszen a Can-Am Spyder a hosszú távú utazás kényelmét, biztonságát és stabilitását egyesíti a motorozáskor megszokott szabadság élménnyel.

amts4

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: