Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 27. kedd

Spyder

Ez lehet az ország egyetlen Porsche 918 Spydere

A Hungarian Supercar Spotters Facebook-oldala talált rá erre az autókülönlegességre, amely kapcsán valószínűsíthető, hogy ez az egyetlen Magyarországon fellelhető példány ebből a típusból.

részletek

Can-Am Spyder: Egy elit nemzetközi motoros szubkultúra járműve

Az olasz szaksajtó képviselői nemes egyszerűséggel csak a „quadok Ducatijaként” aposztrofálják a kanadai-osztrák BRP talán legpatinásabb márkáját, a Can-Am-ot.

részletek

Can-Am On-Road termékpaletta 2021-ben

A Can-Am bemutatta 2021-es On-Road jármű kínálatát. Érkezik a Spyder RT Sea-to-Sky, valamint megújult az F3 és Ryker az új évre.

részletek

Defenderrel, Daytonával és turbómotorral támad 2017-ben a Can-Am

30 darabos éves eladással, és a motorkerékpár piacon az előkelő 10. hellyel zárta a mögöttünk hagyott 2016-os évet a Bombardier szabadidő termékeit, köztük a motorkerékpárok közé sorolt Can-Am és Spyder márkák típusait két évtizede Magyarrországon forgalmazó és szervízelő Jet Power Hungary Kft.

részletek

MX-5 Spyder és Speedster tanulmány a SEMA-n

A Mazda amerikai divíziója két MX-5 dizájn koncepciót mutatott be a 2015-ös SEMA kiállításon Las Vegasban. Az MX-5 Spyder és az MX-5 Speedster tanulmányautók még magasabb szintre emelik a könnyű építésű MX-5 „grammstratégiáját”, tovább csökkentve tömegét, fokozva a kabrió érzést.

részletek

Az év marhája cím győztese pedig...

Nem más, mint az a fickó, aki kis híján több embert is megöl, miközben egy teljesen értelmetlen szituációban összetör egy csodálatos, limitált példányszámú autót, majd a végén mégis van kedve nevetni.

részletek

Szeretnél belenézni egy Porsche 918 Spyderbe?

Az alábbi videón egy lelkes csapat látható, akik egy K40 RL 360i radarfigyelő rendszert akarnak a több mint egymillió dollár értékű Porsche hibrid szuperautóba beszereli. Csak óvatosan...

részletek

Egy Koenigsegg és egy Porsche kettőse

Az alábbi videón, mely a papenburgi tesztpályán készült, egy Koenigsegg Agera R és egy Porsche 918 Spyder kettősét láthatjuk – nem is tudjuk, hogy melyiket választanánk...

részletek