DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
Egyéb

Luxusautókhoz hasonló precizitással készítik fel a vevőknek álmaik Can-Amjait

Közeleg a 2024-es UNIX-AMTS Autó, Motor és Tuning Show, ahol Magyarországon először lesznek kiállítva a legendás Can-Am márka idei csúcsmodelljei.

jet1



A Can-Am márka (www.brp.com) idei modelljei közé tartozik a Maverick Max és a Maverick R brutális teljesítményű, egy sportmotor menettulajdonságait egy luxusautó kényelmével egyesítő mérnöki csodái. A Can-Am márka modelljeit több mint negyed százada a Jet Power Hungary Kft (www.jetpower.hu) árulja és szervízeli Magyarországon. A patináns cég kereskedelmi igazgatòja most néhány kulusszatitkot is elárult az említett 2024-es csúcsmodellekről, amelyek első példányait hamarosan átvehetik a legszerencsésebbek.

jet2

- Különleges, ütés és nedvességállò csomagolásban, az amerikai kontinensről hajón érkeznek ezek a világ minden táján exkluzív műszaki különlegességnek számítò járművek, amelyek Észak Európából szárazföldi úton jutnak el a Jet Power Hungary Dunaharaszti Bázisára és szervízközpontjába - meséli Tòth Árpád, hozzátéve: kizáròlag a cég, minden egyes új típus műszaki ismereteiből nemzetközi vizsgát tett  szakemberei nyúlhatnak a gépekhez, amelyek “kabrió állapotban”, vagyis tető nélkül kerülnek ki a szállítòdobozokbòl. Ezt követően, luxusautòk átadás előkészítéséhez hasonlò precizitással és alapossággal készítik fel a gépeket az ünnepi pillanatra, az első találkozásra leendő tulajdonosukkal - meséli Tòth Árpád, hozzátéve: a legtöbb vásárlò kiegészítő felszerelésekkel és a Can-Am, exkluzív ruhamárkák színvonalán mozgò ruhakollekciójával együtt veszi át a vágyott gépét, amellyel a szakemberek egy egész napot is eltöltenek, hogy a legendásan magas gyártási minőség ellenére, mindent újra leellenőrizzenek és beállítsanak, mielőtt boldog tulajdonosa átveszi álmai járművét.

jet3

Tòth Árpád elmondta: március 22 és 24 között, a Budapesti Hungexpo-n, a UNIX-AMTS-en a Jet Power Hungary standján bárki megnézheti és üléspròbát is tehet majd azokban a Can-Am homokfutôkban, amelyekről még a konkurensek is elismerik: menettulajdonságaival és felszereltségével jelenleg egyetlen más jármű sem vetekszik a világon.

Videó a járművek érkezéséről és átadás előkészítéséről:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: