Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

Pannónia-Ring

Sebestyén Peti megdöntötte a Pannónia-ring pályacsúcsát

A Supersport-világbajnokság egyetlen magyar motorosa az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team 600-as gépével javította meg a korábbi, 1000 köbcentis motorral elért rekordot egy teszten.

részletek

Krózser mindent vitt a Pannonia-Ringen

Tarolt Krózser Menyhért az Országos Gokartbajnokság hetedik futamán a Pannonia-ringen. Az MHH Kart Team versenyzője a MicroMax kategóriában az időmérőt, az elődöntőt, a döntőt és a szuperdöntőt is megnyerte, így a hétvége legeredményesebb versenyzője lett, a bajnokságban pedig megőrizte vezető helyét.

részletek

Gyorsasági-ob a Pannónia-Ringen

Az éjjeli viharnak köszönhetően vasárnap reggelre enyhült az elviselhetetlen meleg. Elsőként az OB I. Nagytúra mezőnye vette birtokba a pályát.

részletek

Már szombaton nagy csaták a Pannónia-Ringen

Szombaton és vasárnap kerül sor a He-Do Hankook Autós Gyorsasági OB III-IV-V. fordulójára a Pannónia Ringen. Az első napon délelőtt az időmérő edzések zajlottak, majd délben, embert próbáló hőségben rajtolt az első verseny, melyen az OB I. kategória kilenc résztvevője mérte össze tudását.

részletek

Gender: Dupla dobogó a Pannónia-Ringen

Egy kvalifikáció, egy futam. Ez volt a mai program a gyorsasági országos bajnokság mezőnyének a Pannónia-Ringen. A formaautósok viszonylag korán, már délután 16 órára letudták a napot, és a Gender Racing Team pilótái két remek második helyezéssel gazdagodtak!

részletek

Magyar János: Visszatérés a Pannóniaringre

Harc a meleg és a versenytársak ellen. A hétvégén Magyar János a Pannóniaringen újra versenybe száll, ahol egyszerre két sorozat versenyeit is teljesítheti.

részletek

Pannóniaringi folytatás: Extrém meleg és izgalmak

Extrém meleg körülmények között zajlik a Hankook Racer Cup második versenyhétvégéje a Pannóniaringen. Az izgalmas idénynyitó után, ahol még a hó nyomai nehezítették a pilóták dolgát, az előrejelzések szerint most a hőséggel kell megbirkózniuk, no és persze az ellenfelekkel, a szoros pontverseny alapján izgalmas megmérettetésnek nézünk elébe.

részletek

A Formaautók is belecsaptak a lecsóba

Már a verseny eleje sem a megszokott módon alakult a Formaautók harmadik versenyén. Turák László nem állt fel a rajtrácsra, míg Balogh Zsolt a bokszutcából rajtolt.

részletek

Két izgalmas összecsapást hozott a Suzukik viadala

A hétvége legnépesebb mezőnyét a Swift Cup Europe és az osztrák Suzuki Kupa mezőnye alkotta, ahol mintegy harminc versenyző várhatta a rajtot.

részletek

Watz Nagytúra: A szombati eső aranyat ért

Vasárnapra az előző esti eső megtette hatását, a Watz Nagytúra bajnokság és a Lotus Eastern Euope mezőnye lényegesen kellemesebb hőmérsékletben vágott neki sorrendben második versenyének.

részletek

Formaautós küzdelem és hőség a Pannónia-Ringen

A He-Do- Hankook Országos Gyorsasági Bajnokság Logi-Store Kupáért folyó második versenynapján elsőként az OB II. kategória hét fős mezőnye állt rajthoz a Forma autók volánja mögött.

részletek

Hankook Racer Cup: Báldi győzött a Pannónia-ring második futamán

Az eredeti időterv megváltozott, így a Hankook Racer Cup mezőnye késő délelőtt rajtolt el a pannóniaringi második futamon. A fordított rajtrácsnak köszönhetően az abszolút újoncok, indulhattak a poleból, vagyis Maricsek Miklós és Kovács Zoltán.

részletek