Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Pénz

Marko: Hamilton fizetése nem normális

A Red Bull főtanácsadója szerint az az összeg, amit a hétszeres világbajnok egy év alatt keres a száguldó cirkuszban, nem illik a Formula-1-hez. Hamilton túl drága lenne ehhez a sporthoz?

részletek

„A Mercedes lecsaphat Verstappenre”

Évek óta vár a lehetőségre George Russell, aki hétszeres világbajnok honfitársa miatt jelenleg nem fér be a Mercedeshez. A németek azonban könnyedén lecsaphatnak év végén Verstappenre.

részletek

A csapatok kevesebb pénzt kapnak a Libertytől

Az előttünk álló szezonban elkezdheti éreztetni első hozományait a költségvetési limit. A Liberty Media elkezdte igazságosabban elosztani a pénzeket, de van, aki csak a felét kapja meg.

részletek

Az összeomlás szélén állnak az F1-es csapatok?

Egyes értesülések szerint a csapatok nem bírnának ki még egy ilyen évet és már most is vannak hangok, hogy még lejjebb kellene vinni a költségsapkát a túlélés érdekében.

részletek

A felvásárolt Williams ismét előretörhet

Néhány évtizeddel ezelőtt a Williams hosszú időn át meghatározó, időnként domináló csapata volt a Formula-1-nek. George Russell úgy véli, a mostani felvásárlás ismét hatalmas lökést ad az istállónak.

részletek

Felfoghatatlan összegű az F1 kölcsöne

Egy közel egybillió forintos hitellel kapcsolatban módosította kötelezettségvállalási szerződését a Liberty Media, így az F1 jövője pénzügyileg 2021 végéig biztosított.

részletek

Megkapja a 150 milliós mentőövet a McLaren

Az autógyártó a Bahreini Nemzeti Bankkal kötött megállapodásának köszönhetően elkerülte a közvetlen pénzügyi veszélyt, így ebben az évben az F1-es csapat finanszírozása is biztosított.

részletek

A Ferrari 10 millió euróval segíti hazája küzdelmét a járvány idején

Az egész világot megrázza egészségügyileg és gazdaságilag is a koronavírus terjedése, Olaszországot különösen mélyen érinti a válság. Az Agnelli család ezért pénzzel és más eszközökkel is segít.

részletek

A Formula-1-nek fontosabb a pénz, mint az emberi jogok?

Az NGO emberi jogi szervezet úgy véli, Szaúd-Arábiát egyelőre el kellene felejtenie a száguldó cirkusznak az emberi jogok súlyos megsértése miatt. A háttérben azonban óriási pénzek diktálnak.

részletek

Aston Martin: Legalább a dobogó, de inkább a győzelem a cél

Lawrence Stroll többszáz millió fontot sem sajnál beleölni a Formula-1-es projektbe, az Aston Martin pedig úgy számol, hogy ennek köszönhetően ugrásszerű javulást láthatunk majd tőlük.

részletek

Hamilton és a Mercedes is reagált az elmúlt napok pletykáira

A Mercedes gyári csapatként kivonulna a Formula-1-ből? Lewis Hamilton jóval több pénzt kér a Mercedestől a szerződéshosszabbításért? Most megtudhatjuk az érintettek reakcióját a felvetésekre.

részletek

Az osztalékbefektetésről kezdőknek

Az osztalékbefektetés Magyarországon is egyre népszerűbb, viszont sokan tájékozatlanul vágnak bele, mert nem rendelkeznek kellő információval a konstrukcióról. Cikkünkben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.

részletek
Olvastad már?