DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 18. szerda
Egyéb

Rekordidő alatt kelt el az RXS

Az RWA Tokenization Crypto Rexas Finance (RXS) rekordidő alatt elkelt az előértékesítés első szakaszában – 96 óra alatt!

axs3



A Rexas Finance egy újszerű szolgáltatás, amely a Real World Assets (RWA) tokenizálására irányul, és amely tanúja volt első mérföldkőjének, az előértékesítés első szakaszának gyors kiárusításának. Cégünk kevesebb, mint 96 óra alatt sikeresen eladta Stage 1 előértékesítését, ami az emberek érdeklődéséről és hitéről szól az eszközök tokenizálásának víziójában. Ez a cikk igyekszik megérteni ennek a törekvésnek a jelentőségét, a vagyonkezelés fejlődéséhez való hozzájárulást, valamint a Rexas Finance versenyelőnyeit a kriptográfia dinamikus világában.

 

A rekordot döntõ értékesítés elõtti teljesítmény

A Rexas Finance előértékesítésének első szakasza, amelynek ára RXS tokenenként 0,030 dollár, csapásnak bizonyult. A Rexas Finance minden elérhető tokent 96 órán belül el tudott adni, 450 000 dolláros céllal. A 15 000 000 token összértékesítési céljával az előértékesítés olyan ütemet mutat, ami pozitív piaci kilátásokat jelez a Rexas Finance kilátásait illetően. Ahogy az előértékesítés újabb szakaszba lép, a jelenlegi 0,030 dolláros elővételi ára 0,040 dollárra fog emelkedni, ami a növekvő keresletet tükrözi, amely a részvény árfolyamának változását váltotta ki.

 

Az RWA tokenizálás ígérete

A Rexas Finance a Real World Asset (RWA) tokenizálással foglalja el a helyét a blokklánc ökoszisztémában – egy innovatív ötlet, amely megváltoztatja az eszközök kezelését és kereskedelmét. A tokenizálás az a folyamat, amelynek során a fizikai eszközök, például ingatlanok, műalkotások vagy más értékes tárgyak tulajdonjogát a tulajdonjog digitális reprezentációjává alakítják egy tokenben. Ez a folyamat számos előnnyel jár, beleértve a megnövekedett likviditást, az alacsonyabb költségeket és a nagyobb átláthatóságot. A platform másik jellemzője a könnyű használhatóság, amely lehetővé teszi az egyének és a vállalatok számára, hogy hatékonyan tokenizálják az ingatlanokat, például az ingatlanokat, a művészetet, a pénzügyi piaci eszközöket, és hasonlók. Az ilyen könnyű hozzáférhetőség létfontosságú azon korlátok feloldásához, amelyek a nagy értékű eszközök piacán való részvételt kizárólag néhány személyre korlátozódó tevékenységgé tették. A Rexas Finance segítségével a felhasználók az eszköztokenizálási tevékenységet anélkül végezhetik el, hogy bármilyen fejlett technikai tudásra vagy hatalmas pénzügyekre lenne szükségük.

 

A piaci rések kezelése

A Rexas Finance ezeket az alapvető igényeket veszi figyelembe az eszközkezelési megoldások tervezésekor. Az egyik legnagyobb probléma, amellyel a vagyonkezelési ágazat szembesül, a gyenge kínálat, amely a legvonzóbb befektetések számára túl szűkös piacok következménye, amelyek sok esetben hibásan magas finanszírozást igényelnek, és nem könnyen hozzáférhetők. Az olyan mechanizmusok alkalmazása, mint a töredéktulajdonlás a tokenizáláson keresztül, csökkenti az ilyen akadályokat, és így több befektető vonható be a nagy értékű piacokon. A hagyományos eszközök tulajdonjogának átruházásakor általában nagyszámú fél vesz részt. , valamint jelentős mennyiségű papírmunka.A Rexas Finance-ben hatékonyabb a blokklánc alkalmazása és az intelligens szerződések integrálása, amelyek csökkentik az eszközök vételi és eladási tranzakciói során felmerülő költségeket. Ez az automatizálás nemcsak a költségeket csökkenti, hanem gyorsabb tranzakciós sebességet is biztosít, ezáltal forradalmasítja a piacot. Egy másik fontos kérdés a szabályozási korlátozások jelenléte, amelyek gyakran meglehetősen fárasztóak és országonként eltérőek. A Rexas Finance megpróbálja leküzdeni ezt a problémát azáltal, hogy beágyazza a megfelelőségi szempontokat a blokklánc rendszerbe. Az intelligens szerződések segítenek abban, hogy minden folyamat az előre meghatározott szabályok szerint lezajlik, így mentesülnek a befektetők a terhek alól és javítják a határon átnyúló ügyleteket.

axs4

 

Biztonsági és megfelelőségi készenlét

A biztonság és a megfelelés két kulcsfontosságú szempont, amellyel a Rexas Finance foglalkozik, tekintettel az említett platformot használó befektetők bizalmára. A platformot számos biztonsági funkcióval tervezték, hogy megvédjék a felhasználókat és tranzakcióikat, biztosítva, hogy minden tranzakció és művelet biztonságos és átlátható folyamatok segítségével történjen. Amíg aktívak a piacon, a Rexas Finance nagyon körültekintően viselkedik, és betartja az előírásokat és szabványokat, amelyek segítenek minden befektetőnek bizalmat szerezni beléjük, és elősegítik az eszköztokenizáció elfogadását.

 

A jövőkép

Örömmel látjuk, hogy a Rexas Finance a jövőben tevékenységének és földrajzi lefedettségének bővítését tervezi. A platform intuitív módon érthető eszközt biztosít minden olyan személy és vállalat számára, aki hajlandó részt venni az eszközök tokenizálásában, függetlenül technikai tudásától. A Rexas Finance fejlesztése során arra törekszik, hogy a gyorsan változó digitális pénzügyi korszak középpontjába kerüljön.

Az első értékesítés előtti szakasz fergeteges fogása nemcsak ennek a platformnak a kilátásait mutatja, hanem az RWA tokenizálása iránti érdeklődést is. A jövőben a Rexas Finance nem áll meg ennél, és még hatékonyabb megoldásokat kínál a likviditás, a költségek és a szélesebb tőkekészletekhez való hozzáférés kezelésére.

 

Következtetés

Megkérdőjelezhetetlen, hogy a Rexas Finance-nek nagyon gyorsan sikerült eladnia az első szakaszban lévő előértékesítést, ami azt bizonyítja, hogy jogos az érdeklődés az RWA tokenizálás iránt, és ez a platform új szemlélettel bír az eszközkezelésben. A likviditás javítása, a tranzakciós költségek csökkentése és a befektetési piachoz való hozzáférés biztosítása érdekében a Rexas Finance várhatóan jelentős sikereket ér el a blokklánc és a kriptográfiai piacokon. A befektetők és az iparági figyelők figyelik az előértékesítést, hogy meglássák, milyen irányba halad a Rexas Finance az eszközök tokenizálása érdekében, és azt is, hogy a platform hogyan fog fejlődni az előértékesítés előrehaladtával.

A Rexas Finance (RXS) szolgáltatással kapcsolatos további információkért látogasson el az alábbi linkekre:

Weboldal: https://rexas.com 

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf 

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance 

Távirat: https://t.me/rexasfinance 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: