Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 10. péntek

Nyilatkozatok

Hamilton nem érti ezt az eredményt, Verstappen örül az első sornak

A két Ferrari technikai hibáját maximálisan kihasználta Lewis Hamilton, aki maga sem tudja, hogy gyorsult ennyit. Verstappen és Bottas bízik a vasárnapban, ahol bármi megtörténhet.

részletek

Hamilton nem beszél szerencséről, Leclerc-nek felnyílt a szeme

Lewis Hamilton nem említette meg a szerencsés bokszkiállást nyilatkozata során, Valtteri Bottas annál inkább. Charles Leclerc nagyon örül, hogy végre szabad keményen csatázni a Formula-1-ben.

részletek

Ezt nyilatkozta Hamilton és Bottas januárban

Az év elején derült ki, ki is lesz Lewis Hamilton csapattársa 2017-ben. A nagynevű brit szerint bárkit hozhatott volna mellé a Mercedes, mindenki ellen sikerrel harcba szállt volna.

részletek

Hamiltonnak valóban segített a csoda

Lewis Hamilton isteni csodának tartja, hogy rossz helyzetéből is győzelmet ünnepelhet Szingapúrban, Bottas is elégedett, Ricciardo pedig utólag örül, hogy rosszul rajtolt. Íme a dobogósok nyilatkozatai.

részletek

Az MNASZ nyilatkozata a NAV közleményéről

Az elmúlt napokban számos forrás számolt be a hírről, hogy a NAV vizsgálata a magyar autósportban működő adócsalókat derített fel. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség is megszólalt az ügyben.

részletek

Rossi: Lorenzo nem elég tökös a Ducatihoz

Úgy tűnik, nem kellett sokat várnunk rá, hogy a tavaly év végi botrány után ismét fagyos legyen a hangulat a Yamaha garázsában: Valentino Rossi és Jorge Lorenzo a negyedik szabadedzésen történt nézeteltérésük után kezdtek nyilatkozatháborúba.

részletek

„Mintha alsónadrágban szexelnék!” – az év legviccesebb nyilatkozatai

A versenyzők nyilatkozatai gyakran ugyanazokra a sablonokra épülnek, ám esetenként ők is megvillantják humoros oldalukat, és ilyenkor születnek azok az aranyköpések, amelyekre szilveszterkor szívesen emlékszünk vissza. A crash.net összeállította a MotoGP szereplőinek idei legviccesebb megnyilvánulásait, mi is ezekből szemezgettünk most.

részletek
Olvastad már?