DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Az MNASZ nyilatkozata a NAV közleményéről

Az elmúlt napokban számos forrás számolt be a hírről, hogy a NAV vizsgálata a magyar autósportban működő adócsalókat derített fel. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség is megszólalt az ügyben.

Az MNASZ elnöke, Oláh Gyárfás a következő sajtónyilatkozatot tette:

A hírekben megjelentekről a Szövetségnek hivatalosan tudomása nincs, csak annyi információval rendelkezünk, amennyi a sajtóban megjelent. A Szövetség a magyar autósportot összefogó országos sportszervezet, amely tevékenységét kizárólag a sport területén végzi, így tagjainak gazdasági tevékenységére, támogatói vagy egyéb szerződéseire a Szövetségnek semmilyen rálátása nincs.

A hírekben megjelent információk nem a Szövetség tevékenységi körébe tartozó sport-kérdéseket érintenek, hanem egyes tagszervezetek gazdálkodási tevékenységével kapcsolatosak. A Szövetség gazdálkodása zavartalan és problémamentes, minden tekintetben a jogszabályoknak megfelel, az semmilyen módon nem érintett a sajtóhírekben megjelentekkel. Ezúton kiállok azon támogatóink mellett, akik az autósport valós reklámértékét felismerve a jogszabályok által biztosított keretek között támogatják és éltetik a magyar autósportot.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: