Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 27. csütörtök

NicolasTodt

Todt: Leclerc nem veszítheti el a türelmét

Sokan fényes jövőt jósolnak Charles Leclerc-nek, akitől azt várják, hogy már idén megdolgoztatja Vettelt a pénzéért. Menedzsere, Nicolas Todt szerint viszont nem szabad, hogy elveszítse türelmét.

részletek

Todt: Vandoorne kiváló versenyző

Bár a McLarennél az elmúlt két évben nem sikerült bizonyítania tehetségét, Nicolas Todt továbbra is töretlenül hiszi, hogy Stoffel Vandoorne egészen kiváló pilóta. Reméli, még lesz lehetősége ezt alátámasztani.

részletek

Mick Schumacher türelme aranyat érhet

A Schumacher család jó barátja, Jean Todt fia, Nicolas Todt szerint Mick Schumacher nem sajnálja, hogy egyelőre nincs lehetősége az F1-ben versenyezni, mivel tudja, sokat kell még tanulnia.

részletek

F1-es sztármenedzserrel dolgozik együtt Kvjat

Az orosz pilóta a Ferrarihoz igazoló Charles Leclerc útját is egyengető Nicolas Todtot fogadta fel, hogy segítsen tárgyalni a Toro Rossóhoz való visszatérésről. Várhatóan rövidesen bejelentik szerződtetését.

részletek

F1, Indy, WEC, DTM – hol köt ki a jó Pastor?

A jelenleg is a Formula-1-es visszatérésén munkálkodó egyszeres futamgyőztes venezuelai elmondása szerint természetesen a királykategóriába vágyik, de azért a B-terven is dolgoznak...

részletek

Maldonado: Nincs értelme a Manorhoz menni

Pastor Maldonadónak jelenleg nincs helye a Formula-1-ben, és ugyan mindent megtesznek majd menedzserével annak érdekében, hogy versenyzői ülést találjanak, ez nem idén fog megvalósulni.

részletek

Maldonado: Visszatérek!

Még be sem jelentették az utódját, Maldonado azonban már a jövőbe tekint: az első venezuelai F1-es futamgyőztes feltett szándéka minél hamarabb visszakerülni a királykategória mezőnyébe.

részletek

Autójukon is Bianchira emlékeznek az F1-esek

Az elhunyt francia versenyzőt kedden elkísérték utolsó útjára, de mielőtt még végleg elengednék őt, hátra van, hogy a Formula-1 nagy családja méltó módon megemlékezzen róla a hétvégi nagydíjon.

részletek

„A kistestvér, akiről mindig álmodtam”

Menedzsere, korábbi ellenfelei és csapattársai búcsúznak a tegnap éjjel elhunyt Jules Bianchitól, a jövő F1-es bajnokától, a születőben lévő csillagtól, aki túl korán távozott.

részletek

Menedzsere szerint Massa boldogabb, mint a Ferrarinál volt

Az FIA-elnök és egyben korábbi ferraris csapatfőnök Jean Todt fia, a jelenleg többek között Felipe Massa menedzsereként is dolgozó Nicolas Todt szerint a brazilnak kifejezetten jót tett a csapatváltás, és elsősorban lelki tényezők miatt tud idén sokkal jobban szerepelni az F1-ben.

részletek
Olvastad már?