Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

NicoMüller

Sima Müller-siker, akció a második helyen

Megkérdőjelezhetetlen dominanciával uralta Nico Müller az első futamot a Nürburgringen. A második helyért annál nagyobb csata zajlott: Rast és Frijns ütötte-vágta egymást, amíg a holland nem hibázott.

részletek

Divat, technológia és autósport kapcsolódik össze egy Formula-E-csapatnál

A divat és a Formula-E első ránézésre két, egymástól meglehetősen távoli világnak tűnik. Pedig a Geoxnál ez a két terület találkozik egymással, méghozzá rendkívül gyümölcsözően. Interjú a cipőmárka első emberével, egyben a Formula-E-ben szereplő istálló tulajdonosával.

részletek

Egyre közelebb Rast újabb DTM-bajnoki címe

René Rast már hatodik futamát tudta idén megnyerni, ezzel óriási lépést tett újabb bajnoki címe felé, köszönhetően annak is, hogy legfőbb riválisának, Nico Müllernek borzalmasan alakult az első nürburgringi futam.

részletek

DTM: Müller nyert, az éllovas nullázott

Audi-győzelem született a Lausitzringen rendezett DTM-hétvége első futamán, ám nem a listavezető René Rast örülhetett - sőt, ő egy technikai hiba miatt pontot sem szerzett.

részletek

Glock kiakadt: Manipulálja a futamokat az Audi

Több panasz érte már a bajnokságot vezető gyártót, egy ütközés után pedig Timo Glock végleg kifakadt: az Audi feláldozza kevésbé fontos pilótái versenyét, hogy az ellenfeleket akadályozza.

részletek

Keszthelyi Vivi DTM-autóban a Nagy Futamon!

Audi pilóták a Nagy Futam mezőnyében: a DTM-ben szereplő Nico Müller az Audi Sport Racing Academy magyar pilótájával, a mindössze 16 éves Keszthelyi Viviennel együtt száguld majd egy Audi RS5 versenyautóval.

részletek

Exkluzív: Egy ralikrosszos fogadás története

Mattias Ekström, aki a DTM mellett az FIA World RX-ben is versenyzik, sőt ő a címvédő, egyre több túraautós kollégáját fertőzi meg a ralikrossz szeretetével. Egyikük a svájci Nico Müller, aki a Playboy-festésű Audit vezeti a DTM-ben.

részletek