Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

Nato

Újonc vezette győzelemre a BMW-t Valenciában

Jake Dennis a pole-ból indulva, végig vezetve nyerte meg a Valencia ePrix második futamát, míg a dobogót Norman Nato büntetése után André Lotterer és Alex Lynn tette teljessé. A vb-éllovasok nulláztak a gyenge időmérő után.

részletek

Négyből négy: Vandoorne nyert a Mercedesszel

A pole-pozíciós újonc hibája és a támadó mód jó ütemű felhasználása révén a belga húzta be a Róma ePrix második, ütközésektől hemzsegő futamát, így már az idei negyedik győztest ünnepelhettük.

részletek

Leclerc lett az első, de nem győzött

A statisztikák ugyan nem ezt fogják mutatni, ám Charles Leclerc egész hétvégén elképesztő fölényben volt riválisaival szemben az F2 bakui fordulóján, és a dupla győzelmet csak egy időbüntetés miatt veszítette el.

részletek

GP2: A szezonnyitó óta nyert újra a francia

Norman Nato diadalmaskodott a monzai sprintfutamon, mindkét Prema-pilóta dobogóra állt, akik a bajnokságban kezdenek elhúzni. A GP3-ban McLaren-védenc nyert először.

részletek

Dráma és könnyek: óriási futam a GP2-ben!

Az egyik orosz sírt, a másik nevetett a GP2 főversenye után, méghozzá szó szerint: egy extrém taktikai húzás győzelmet eredményezett a tegnap bukó pilóta számára a monacói roncsderbin.

részletek

GP2: Zseniális előzés döntött a győzelem sorsáról

Norman Nato karrierje első GP2-es győzelmét szerezte a széria barcelonai nyitóversenyén, miután szemfüles manőverrel sikerült átvennie a vezetést a Red Bull által patronált Pierre Gaslytól.

részletek
Olvastad már?