Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 3. szerda

Motokrossz

Raikkönen magángépét küldte súlyos balesetet szenvedő versenyzője szüleiért

Egy szeptemberi motokrosszversenyen súlyos sérülést szenvedett Kimi Raikkönen csapatának egyik tagja, a finn pilóta pedig magángépével sietett a litván motoros családjának segítségére.

részletek

Szvoboda Bence az Év Motorversenyzője

A Magyar Motorsport Szövetség elnöksége a motokrosszos Szvoboda Bencét választotta az Év Férfi Sportolójának. A 27 éves somogyi motorversenyző idén az MX1-es kategória cseh bajnoka lett, valamint a csapatbajnoki cím mellett begyűjtötte tizedik egyéni titulusát Magyarországon. Első ízben érdemelte ki a motorsport legrangosabb hazai kitüntetését.

részletek

Megvan a tizedik! - Szvoboda Bence újra magyar bajnok motokrosszban

Szvoboda Bence a cseh MX1-es bajnoki cím után magyart is megnyerte 2019-ben. A peresztegi székhelyű HTS KTM Team versenyzője ezzel tizedik egyéni titulusának örülhetett, amivel a hazai sportélet legjobbjai közé emelkedett.

részletek

Raikkönen: Az Alfa tudja, ha nyafognak, már itt sem vagyok

Az Alfa Romeo nagy fogást csinált Kimi Raikkönen megszerzésével. A 2007-es világbajnok szabhatja a feltételeket és esze ágában sincs felhagyni a veszélyes sportokkal és hobbikkal.

részletek

Rossi „tiltott” pályán motokrosszozott Mugello után

2017-ben ott sérült meg a misanói verseny előtt, ám most a Ducati két gyári versenyzőjével együtt ott igyekezett túllépni a katasztrofális hazai nagydíján a „Doktor”.

részletek

Szőke Márk – Új év, új cél, új esély

A sikerhez nem visz lift. Lépcsőt kell használni. Fokról fokra, lépésről lépésre, újra és újra el kell kötelezned magadat a célod mellett, mely ott vár az utolsó lépcsőfok után. Igen, olykor megtorpansz, talán meg is pihensz, leülsz az egyik fokra és onnan kémleled azt, hogy mit is értél már el eddig, erőt gyűjtesz és mész tovább…, mert tudod, hogy az álmaid mindennél többet érnek!

részletek

Motokrossz: Jakob ezüstéremmel zárt Ausztriában

A HTS Team 15 éves tehetsége egész évben kiegyensúlyozottan teljesített az junior osztrák motokrosszbajnokságban. Egy technikai hiba miatt bekövetkezett nullázás fosztotta meg a jól megérdemelt bajnoki címtől.

részletek

Motokrossz: A HTS Team mindent vitt 2017-ben

Három egyéni magyar bajnoki cím után a nagy presztízsű csapatbajnoki titulus is a peresztegi istállóhoz vándorolt. Ötödik csapatelsőségükkel legendás egyesületeket értek utol.

részletek

Varga Imre törött kézzel is motokrosszbajnok

A 19 éves győri motorversenyző emberfeletti akaraterővel vágott neki a magyar motokrosszbajnokság utolsó fordulójának. Négy hete eltört csuklója sem hátráltatta, hogy negyedszer is magyar bajnok legyen. A HTS team ezzel triplázott 2017-ben.

részletek

Szvoboda negyedik hellyel búcsúzott kategóriájától

Fejbúbig érő sárban fejeződött be a nemzetközi cseh motokrosszbajnokság 2017-es idénye. Szvoboda Bence már nem tér vissza az MX2-esek közé.

részletek

HTS Team: Kettős győzelem csuklótöréssel fűszerezve

Menny és pokol. A hazai motokrossz bajnokcsapat, a HTS Team versenyzőinek mindkettőből kijutott az országos motokrosszbajnokság utolsó előtti versenyén. A nehézségek dacára a bajnoki cím kapujába ért a peresztegi csapat.

részletek

Magyar motokrossz-sikerek!

Egymást érik a nemzetközi és hazai erőpróbák a magyar krosszos tehetségek számára. A Németországban zajló ADAC MX Masters után a szlovák bajnokság fináléján bizonyított a hazai bajnokcsapat, szeptemberben és októberben pedig további megmérettetések várnak rájuk Magyarországon, Csehországban és Ausztriában.

részletek
Olvastad már?