Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 20. hétfő

Moszkva

Retro – Merénylet a Moszkva GP ellen

2000-ben karácsony előtt több tucat lövés dördült Moszkvában – a célpont nem egyszerűen egy politikus volt, hanem ennél sokkal több: az orosz főváros mellé megálmodott F1-es futamot támadták meg.

részletek

DTM: Ismét helycsere az élen

Ezúttal csak egy napig örvendezhetett a bajnoki pontverseny első helyének az F1 felé kacsintgató Wehrlein, miután kétszeres bajnoki riválisa visszaelőzte őt. Rocky két év után nyert futamot.

részletek

DTM: A futamon megállították a BMW-t

Pascal Wehrlein és a Mercedes győzelmével megszakadt a BMW moszkvai dominanciája. A címvédő második, a versenyt számos ütközés és biztonsági fázis tarkította.

részletek

DTM: A címvédő idén először pole-ban

Folytatódott a BMW dominanciája Moszkvában, Marco Wittmann pedig szezonja első rajtelsőségét gyűjtötte a délutáni versenyre. A három gyártó egy-egy pilótája az első három helyen.

részletek

Michelisz: Visszakapjuk a kölcsönt

Nosztalgiáztunk kicsit Moszkvában: kamionban alvós hétvégét tartottunk. Rég nem volt ilyenre példa, pedig az elején ez bevett szokás volt nálunk. Most kellett ez, hogy csak a versenynek és csak a pályán éljünk. Szükségünk lesz még erre a hozzáállásra.

részletek

Michelisz: Nyerni akartam, kockázatot vállaltam

Michelisz Norbert a Zengő Motorsport által közzétett videóban elárulja, hogy milyen hozzáállással versenyzett a moszkvai második versenyen, és mi vezetett a Rob Huff elleni pozícióvesztéshez.

részletek

Monteiro nyert, Michelisz és a Lada a dobogón

A WTCC második moszkvai futama már jóval mozgalmasabb volt, mint az első. Tiago Monteiro a Honda idei második győzelmét szerezte, de Michelisz Norbert is a dobogón végzett.

részletek

Idén először nem Lopez nyerte az első versenyt

Yvan Muller kényelmes rajt-cél győzelmet aratott a WTCC első moszkvai futamán, megelőzve csapattársát és Gabriele Tarquinit. Michelisz Norbert egy helyet javítva hetedikként futott be.

részletek

Honda forradalom készül Moszkvában?

Nyolcadik helyről indul Norbi Moszkvában az első futamon, de a másodikon már a harmadik rajtkockából. A legjobb ötöt vágytuk, de most az autó ebben nem volt partner. Pedig hasít a Civic...

részletek

Piquet nyert, banális hiba Prostéknál

Nelson Piquet Jr. egy remek rajt után simán megnyerte a Formula-E moszkvai futamát, ezzel tovább növelve előnyét a tabellán. Mögötte azonban ismét nagy kavarodás alakult ki a verseny második felére.

részletek

Muller nagy csatát nyert Lopez ellen

"Szép volt, Mester" - így köszöntötte a Citroen a négyszeres bajnok Yvan Mullert, aki nagy küzdelemben szerezte meg a moszkvai pole-t a címvédő Jose Maria Lopezzel szemben.

részletek

Hétvégi program: Irány Kanada és Oroszország!

A világ két legnagyobb országára koncentrálódik a figyelem a hétvégén az autósportok világában, hiszen az F1 Montrealban, a WTCC és a Formula-E pedig Moszkvában vendégeskedik.

részletek
Olvastad már?