Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 20. csütörtök

Mitsubishi

Letartoztatták a Renault elnökét

A Renault-Nissan-Mitsubishi szövetség első emberét, Carlos Ghosn-t őrizetbe vették a japán hatóságok, miután kiderült, hogy súlyos pénzügyi visszaéléseket követett el. A francia köztársasági elnök is megszólalt az ügyben.

részletek

Így rúgja el magát közel kétezer lóerő

Egészen brutális, ahogy gyorsul el a Mitsubishi - a többi sofőr sem nagyon tudta hova tenni, hogy most mégis mi történik...

részletek

Menetpróba - Mitsubishi L200 2,4 Dintense Plus

Az autóipart érintő változások nem hagyták érintetlenül a kisteherautók szegmensét sem, ahol a Mitsubishi egyik sikertípusát, az L200-ast újította meg, személyautós elvárásokat is figyelembe véve.

részletek

Kalandorok - Mitsubishi GEOSEEK koncepciók

Az eX Concept is feltűnik majd Genfben a két GEOSEEK tanulmányautó társaságában.

részletek

Mitsubishi – Genfi előzetes

A Mitsubishi továbbra is a szabadidő-autókban látja a jövőt. Hagyományos és elektromos hajtással egyaránt.

részletek

Mitsubishi koncepciók Tokióból – Kalandra fel!

Két Outlander és két Delica D5 koncepciót állít fókuszba a Mitsubishi Tokióban, mindegyik a szabadidőhöz kötődik.

részletek

Mitsubishi Mirage 2017 - Bányarémből...

A Mitsubishi Mirage vonzereje eddig – finoman szólva - sem a szépségében rejlett. A 2017-os modellévre megújult kiadás már sokkal jobban néz ki!

részletek

Mitsubishi Outlander Sport 2016 – ASX másképp

„Dinamikus pajzs”, új infotainment rendszert tartalmazó, nagyvonalú felszereltség és változatlan motorkínálat jellemzi a 2016-ra megújult Mitsubishi Outlander Sportot. Felénk ASX-ként ismerik!

részletek

Szomorú halotti tor – béke a Mitsubishi EVO poraira

A környezetbarát technológiák terjedése igen sok fejlesztést, és anyagi forrást kíván, így nem meglepő, hogy egyre több gyártó hagyja abba azoknak az autóknak a fejlesztését, melyek a verseny változatok alapjait jelentik.

részletek

Mitsubishi R5 - Friss hírek az Mparttól

Régóta nem adott hírt magáról az Mpart AB, az R5-ös Mitsubishi fejlesztésével foglalkozó cég, októberben azonban megtörték a csendet a svédek.

részletek

Jövőutazó a jelenben – Mitsubishi EX Concept

A japán autógyártók láthatóan kezdenek belejönni az új formatervezési áramlatok meglovaglásába, mivel a korábbi nyúlós, túl gömbölyded ízlésvilág az európai koncepció autók hangulata felé kezd mozdulni.

részletek

Tiszák a Micut kipipálta a bakancslistán

Az elmúlt hétvégén, Kiskunlacházán már megint egy újabb típusból vigyorgott kifelé a Prígyeni Tiszák Péter – Apkó Andris kettős. Úgy néz ki, hogy a srácok nem szeretnék egy bizonyos márka mellett letenni a voksot. Lehet, hogy van egy bakancslistájuk?

részletek
Olvastad már?