Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

McLaughlin

IndyCar: McLaughlin nyert, Ericsson vezet

Scott McLaughlin pályafutása második győzelmét jegyezte az IndCarban, fél másodperccel fért be Alex Palou elé - a bajnokságot viszont továbbra is Marcus Ericsson vezeti.

részletek

IndyCar: Newgarden az utolsó métereken nyert

Igazi őrült befutót hozott az IndyCar széria idei második versenye, mely a szezon első oválpályás futama volt. Texasban Josef Newgarden egy hatalmas hajrával, a legvégén előzte meg csapattársát.

részletek

IndyCar: Első győzelmét szerezte a Supercars-bajnok

A másodéves Scott McLaughlin indította futamgyőzelemmel a szezont St. Petersburgben: az ausztrált a széria címvédője, Alex Palou szorongatta meg a futam végén.

részletek

IndyCar: 1-2-ben a Scottok Texasban

Az új-zélandiak nagy napja volt a szombati: a szinte végig vezető Scott Dixon domináns győzelmet szerzett, a felzárkózó Scott McLaughlin élete első oválversenyén második pozícióban végzett.

részletek

Barrichello virtuális versenyt nyert

Egy fordított rajtrácsos futamon győzött az ex-F1-es brazil, miközben az IndyCar hivatalos virtuális viadalán a Supercars-sztár lenyomta a helyi menőket.

részletek

V8SC: Ezt hívják drámai befejezésnek

A széria 2007-es bajnokának hihetetlen balszerencséjével ért véget a V8 Supercars Phillip Island-i fordulója, így hullott a volvós McLaughlin ölébe idei negyedik győzelme.

részletek