DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 29. szerda

Mazda

Tuning élőben: elkészült az AMTS 2022 nyereményautója

Idén tavasszal is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, május 29-én. A hagyomány és a feltételek változatlanok, a fődíj azonban vitathatatlanul az egyik legkomolyabb az idén 16 éves rendezvény történetében!

részletek

AMTS 2022 – január végén indul a nyereményautó-átépítés a Westendben

Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a látogatók között az AMTS zárónapján. A sokéves hagyomány és a játék feltételei változatlanok, autó tekintetében pedig ismét egy egyedi roadster talál gazdára!

részletek

Újra egy vérbeli roadster a fődíj az AMTS-en

Immáron hagyományosan, ismét egy vérbeli sportautó lesz a fődíj Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállításán és show-ján, az AMTS-en, mely 2022-ben újra a megszokott időpontban, tavasszal várja az érdeklődőket a teljesen megújult Hungexpón!

részletek

Menetpróba - Mazda CX5 SkyActive 2,5 AWD

A japánok legkisebb autógyára szinte mindig más szeretett volna lenni, mint a többiek. Ez a hozzáállás a szabadidő-autójukon is jól megfigyelhető.

részletek

Menetpróba - Mazda CX30 Skyactive-X 4WD Aut

Úttörő technikát vonultat fel a japán gyártó a motort illetően, ami alaposan felvillanyozhatja a műszaki újdonságokra fogékony férfiakat, miközben a hölgyeket a forma és a szín hozhatja lázba. Lássuk, mire elég mindez!

részletek

Mazda: 100 év szemben a konvenciókkal

A Mazda január 30-án ünnepelte 100 éves évfordulóját hirosimai központjában. Az ünneplést események sorozata fogja fémjelezni idén, melynek első helyszíne Európában az idei Genfi Autószalon lesz márciusban, melynek keretében a vállalat tisztelettel adózik a múlt jeles történései felé, és kitekintést ad a jövőre vonatkozóan.

részletek

A Mazda leleplezte TCR-autóját

Az Észak-Amerikai Mazda Motorsport bemutatta programjának legújabb képviselőjét, egy Mazda3 TCR versenyautó formájában. A Mazda3 TCR az IMSA 2020-as Michelin Pilot Challenge-ben fog először pályára lépni, egy 4 órás tartóssági verseny keretében, amely a Rolex 24 órás daytona-i versenyhétvégéjének (2020. január 26.) része.

részletek

Tokióban érkezik az első elektromos Mazda

A Mazda Motor Corporation a 2019-es Tokiói Autószalonon mutatja be első sorozatgyártású elektromos autóját.

részletek

Bemutatták az új Mazda CX-30-at

Ismét Mazda-világpremier helyszíne a Genfi Autószalon: a márka itt mutatja be a vadonatúj Mazda CX-30 modellt.

részletek

30. jubileumi Mazda MX-5 modell Chicago-ban

A Mazda Motor Corporation ma bejelentette, hogy a 2019-es Chicago-i Autószalonon tartja a 30. jubileumi Mazda MX-5 modell világpremierjét. A kiállítás 2019. február 9-én nyitja meg kapuit a nagyközönség számára. A Mazda MX-5-öt 1989-ben Chicago-ban mutatták be először, és hogy a gyár a kerek évfordulót méltón megünnepelje, egy limitált szériát bocsát ki, hogy különlegességet kínáljon a modell rajongóinak világszerte, akik ebben a három évtizedben a modell páratlan sikertörténetét támogatták.

részletek

Bemutatták a vadonatúj Mazda3-at

Leleplezték Los Angeles-ben a vadonatúj Mazda3-at. A teljesen áttervezett globális modell jövőre lép piacra – Észak-Amerikában elsőként – 2019 első hónapjaiban.

részletek

Világpremier: Érkezik a vadonatúj Mazda3

A Mazda Motor Corporation ma bejelentette, hogy a vadonatúj Mazda3 világpremierjét a november 30-tól december 9-ig tartó Los Angeles Autókiállításon tartja.

részletek