DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Újra egy vérbeli roadster a fődíj az AMTS-en

Immáron hagyományosan, ismét egy vérbeli sportautó lesz a fődíj Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállításán és show-ján, az AMTS-en, mely 2022-ben újra a megszokott időpontban, tavasszal várja az érdeklődőket a teljesen megújult Hungexpón!

A szervezők választása ezúttal egy gyárilag is tökéletes állapotú Mazda MX-5 roadsterre esett, melyet szokás szerint kívül-belül átalakítanak, még a show előtt. Az autót az AMTS bármely látogatója megnyerheti, ha felnőtt, családi, vagy VIP jegyet vásárol a rendezvényre.

mx5-122731



Az AMTS Autó Show szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. 2021-ben egy különleges Mini Cooper Coupé, az azt megelőző években pedig egy Porsche Boxster S, valamint egy Ford Mustang került átépítésre az AMTS égisze alatt – de volt már dolguk Audi TT-vel, BMW Z4 Roadsterrel, Volkswagen Sciroccoval és EOS-szal is. A Mazda immáron a 10. jármű, amit a nagyszabású show keretei között kisorsolnak a látogatók között!

A 2011-es évjáratú MX-5 NC modell önmagában sem mindennapi nyeremény, de természetesen ez alkalommal sem gyári állapotában lesz valamely látogatóé. Az AMTS hagyományos élő autóépítés programja most is jóval a rendezvény előtt lezajlik, ahol a kis roadster egyedülálló élő show keretei között, mindössze néhány nap leforgása alatt alakul át teljesen!

mx5-122805

Az átépítés időpontja, helyszíne, valamint, hogy pontosan milyen módosításokat kap az autó, hamarosan megtalálható az AMTS hírei között.

A rendezvényre, mely hat pavilonban és hatalmas külső területen kerül megszervezésre – a tuning autóktól kezdve a veteránokon és hot-rodokon át az autóimportőrökig mindent felölelő tematikákban – a szervezők rengeteg újdonsággal és itthon még soha nem bemutatott látványossággal készülnek. 

Az AMTS időpontja 2022. március 11-13., az elmúlt két év tapasztalataira alapozva viszont egy biztonsági "B" opciót is fenntartanak: amennyiben a 2022. márciusában hatályos jogszabályok esetleg nem teszik lehetővé az esemény megtartását, akkor az AMTS-re július 1-3. között kerül sor, a megvásárolt jegyek pedig automatikusan erre az időpontra lesznek érvényesek.

amts_22_fejlec_kreativ

A show szervezése már hónapok óta gőzerővel folyik, a látogatók részére pedig kedvezményes elővételi időszak is indult: a belépőjegyek 2021. december 31-ig jelentős árengedményekkel vásárolhatók meg, sőt, mindenki, aki még idén jegyet vált a rendezvényre, egy jubileumi AMTS kulcstartót is kap ajándékba, amit a helyszínen vehet át.

További információk:

·         www.amts.hu

·         www.facebook.com/amtsofficial

·         https://www.instagram.com/amts_official/

·         https://www.youtube.com/c/AMTSofficial

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: