DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

MarioAndretti

Túllicitálják a Haast Andrettiék: Amerikai versenyző, F2-es csapat

Mario Andretti azzal érvel, többet kínál a családi istálló az F1-nek a másik amerikai résztvevőnél: még a juniorszériákban is csapatot indítanának az amerikai pilóták kinevelése érdekében.

részletek

Andretti: Nem tettünk semmi rosszat

Nemrég Stefano Domenicali F1-vezér illette kritikával a mezőnybe vágyó csapatot: erre reagált most az 1978-as világbajnok Mario Andretti.

részletek

Alonsót is el tudja képzelni a csapatban Andretti

Az F1-re pályázó amerikai istálló pilótafelállásáról beszélt Mario Andretti: az egyik autó Colton Hertáé lenne, a másik egy tapasztalt versenyzőé.

részletek

Andretti Wolffnak: Több tiszteletet!

Az 1978-as világbajnok szerint fia F1-be csatlakozni kívánó projektje nem érdemel olyan lenézést, amilyen többek között a Mercedes csapatfőnökének nyilatkozatából áradt. Az amerikai legenda szerint Ecclestone idején már rábólintottak volna az érkezésükre.

részletek

Retro – Egy amerikai álom főhőse

Nagyon kevesen értek fel a csúcsra az F1-ben az Egyesült Államok színeiben szereplő versenyzők közül: Mario Andretti már egy Indy 500-diadallal a zsebében diadalmaskodott a királykategóriában.

részletek

Andretti az IndyCarba csábítaná a Ferrarit

Az 1978-as F1-es világbajnok és korábbi Indy 500-győztes szerint a maranellóiak jelenléte növelné az érdeklődést az amerikai széria iránt – igaz, az érkezésükhöz módosítani kellene a szabályokon is.

részletek

Tovább folytatódhat a McLaren-Andretti kapcsolat

A két csapat gyümölcsöző partnersége majdnem Indy 500-győzelemig juttatta Fernando Alonsót - bár a siker elmaradt, nagy a valószínűsége, hogy a felek tovább folytatják az együttműködést.

részletek

„Alonso fenomenálisan teljesített Indyben”

Az Indy 500 1969-es győztesét, és 1978 F1-es világbajnokát, Mario Andrettit lenyűgözte, ahogyan a spanyol pilóta megbirkózott a Brickyard kihívásaival, és harcban állt a győzelemért vasárnap.

részletek

„Alonso olyan, mint én, csak ne zaklassák!”

Hogy mi lehet a legzavaróbb Alonso számára karrierje első Indy 500-án? Nagy "elődje" szerint nem a hihetetlen gyors kanyarok és nem is a betonfal, valamint a riválisok közelsége, hanem valami egészen más...

részletek