DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

Lowdon

„Tudtuk, hogy ez nem egy egyszerű baleset”

Jules Bianchi egykori főnöke minden évben elmegy a tragédia helyszínére, és mindent meg akar tenni azért, hogy az F1 sose felejtse el a versenyzőt, akinek halála válaszutat jelentett a biztonság fejlődésében.

részletek

Manor: Nem zárjuk ki az F1-es visszatérést

A Liberty Media és az FIA folyamatosan azon dolgozik, hogy csökkentsék a Formula-1 költségeit. Ez pedig régi istállókat is visszacsábíthat a száguldó cirkuszba. Az egyik ilyen csapat a Manor lehet.

részletek

Az F1 rosszabb hely lett a Manor nélkül

A néhai Manor istálló egykori csapatfőnöke jelenleg Le Mans-ban küzd a minél jobb helyezésekért, de közben arra is időt szakított, hogy megemlékezzen a télen megszűnt istállóról – nem érti, mi történhetett…

részletek

Eladták a Manort, jöhet Giovinazzi?

Sajtóértesülések szerint kedden aláírták a megállapodást a Manor eladásáról, s a kiszivárgott hírek akár a versenyzőkre is utalhatnak: visszatér a régi csapatfőnök és Haryanto, valamint jön egy olasz tehetség?

részletek

Így kell kiállni csapatod volt főnökeiért

A Manor tavaly év végén elbúcsúztatta alapító tagjait, John Booth-ot és Graeme Lowdont is, a gárda technikai igazgatója azonban megemelte előttük kalapját, és értük akar dolgozni 2016-ban.

részletek

Nagy F1-es évértékelő – Az év csapatvezetője

Karácsony második napján azokkal a szereplőkkel foglalkozunk, akik talán valamivel ritkábban kerülnek a reflektorfénybe: az év csapatvezetőit is megszavaztuk nagy szezonértékelő sorozatunkban.

részletek

Jól döntött a Manor sportigazgatója?

A gárda Abu Dhabi után leköszönő sportigazgatója, Graeme Lowdon bár jól érezte magát pozíciójában, úgy érzi, megfelelő döntést hozott, amikor elbúcsúzott a Manortól.

részletek

Hivatalos: Távozik a Manor vezetője

Amiről a Mexikói Nagydíj hétvégéjén még találgattak, most biztossá vált, vagyis a mezőny legkisebb csapatára újabb bizonytalanság vár, miután elhagyja azt a megmentésében fontos szerepet játszó sportigazgató.

részletek

Fordulat: Lefejezik a Manor vezetőségét

Úgy tűnik, hogy története legfontosabb szezonjában már nem számíthat a kiscsapat az alapítóra és a csapatfőnökre: most már csak az a kérdés, hogy az F1-ből távozván magukkal viszik-e a Manor nevet is.

részletek

"Nem léteznénk a Ferrari nélkül"

Az F1-es mezőny legkisebb csapatának feltámadásában sokat segített a Ferrari motorajánlata - a Manor sportigazgatója szerint nem tudnak eléggé hálásak lenni Maranellónak.

részletek

Wehrlein sokáig várhat a Manor döntésére

A DTM bajnoki címének küszöbén álló Pascal Wehrlein leszögezte, hogy jövőre már az F1-ben akar lenni, azt erre neki esetlegesen lehetőséget adó Manor viszont nem akarja elsietni a döntést...

részletek

A sarkára állna a mezőny legkisebb csapata

Hogy a fizetős versenyzők és a partnercsapatok határozzák meg, milyen felállással vesz részt az istálló a 2016-os szezonban? A Manornál úgy érzik, jövőre végre eljön az ideje annak, amikor ők döntenek.

részletek