DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Liuzzi

F1-Archív: Diszkrétebb bulizásra kérik Raikkönent

Verstappen világbajnok lesz, de a Mercedes óv, a Ferrari szokatlan kérést intéz új pilótájához, előzési rekord: ezek voltak az F1 hírei december 12-én.

részletek

Verstappen komolyan vette büntetését

A korábbi Formula-1-es pilóta, Vitantonio Liuzzi elmondta, hogy Max Verstappen abszolút komolyan vette a Formula-E marokkói hétvégéje során rá kiszabott feladatokat, és éretten viselkedett.

részletek

Giovinazzinak muszáj tanulnia Raikkönentől

Egy korábbi olasz F1-es pilóta szerint a Sauber fiataljának óvatosnak kell lennie, de annyi mindent kell megtanulnia világbajnok csapattársától, amennyit csak lehetséges.

részletek

„Harc Schumacherrel? Orgazmus!”

Vitantonio Liuzzi emlékezett vissza pályafutása legelső F1-es futamára, sőt, első körére - meglehetősen emlékezetesre sikerült számára a bemutatkozás.

részletek

Elveszett tehetségek

Az elmúlt években többen is berobbantak a Formula-1 világába, akikről azt állították, hogy akár világbajnoki címig vihetik. Ehhez képest, sajnos sokuk hamarosan egyszerűen eltűnt.

részletek

Retro - Vettel életben tartja bajnoki esélyeit

Kulcsfontosságú győzelmet húzott be Sebastian Vettel, a Red Bull viszont már megszerezte első konstruktőri bajnoki címét az F1-es Brazil Nagydíjon hét évvel ezelőtt.

részletek

Akiket a Red Bull félredobott

Bár Danyiil Kvjat még a Red Bull-családhoz tartozik, nem tűnik kizártnak, hogy ő lesz a következő azok sorában, akik F1-es karrierjét az energiaitalosok parkolópályára teszik. Történetek Liuzzitól Vergne-ig.

részletek

Retro – A be nem váltott osztrák ígéret

1983-ban ezen a napon látta meg a napvilágot Christian Klien, aki bár három évet is eltöltött az F1-ben, pont addigra kellett távoznia a Red Bulltól, amikor a csapat égisze emelkedni kezdett.

részletek

Amikor... Schumacher behúzta a nyakát

A szezon utolsó futama előtt is összegyűjtöttük az adott helyszín legemlékezetesebb pillanatait - így fest az Abu Dhabi-Top 10, komoly bukásoktól, érzelmes bajnoki címekig.

részletek

Amikor... az F1 leghosszabb időmérőjét rendezték

Az F1 brazíliai vendégszereplése ugyanúgy köthető az esőhöz, mint a balesetekhez, most az utóbbiakból hoztunk az olvasóknak egy csokorra valót az elmúlt két évtizedből.

részletek

Retro - Szokatlan roncsderbi Suzukában

A törött autók nem nyújtanak szokatlan látványt Suzukában, de a 2010-es Japán Nagydíj során tuti volt valami a levegőben - Sebastian Vettelt és Kamui Kobayashit ez azonban nem nagyon érdekelte.

részletek

Retro - Rubinho utolsó nagy dobása

Először azt hittük, hogy Lewis Hamilton mindenkit le fog mosni a pályáról, de jöttek a dicsőséges Brawn-autók, és lealázták a mezőnyt - Rubens Barrichello 11. győzelme egyben az utolsó is lett F1-es karrierje során.

részletek