Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

KissPálTamás

TOP50 – 7. hely: Kiss Pál Tamás

Évekig ő volt az a magyar formulaautós, aki legközelebb állt az F1-hez, majd kényszerűségből ralikrosszra váltott, ahol letarolta a hazai pályákat. Sikerei csúcsán 2017 végén mégis befejezte a versenyzést.

részletek

Kiss Pál Tamás felhagy a versenyzéssel

Korábban a legsikeresebb magyar formulaautós volt, majd a ralikrosszban haladt a csúcs felé: Kiss Pál Tamás most váratlanul bejelentette, hogy bizonytalan hosszúságú szünet következik pályafutásában.

részletek

Kiss Pál Tamás vendégeként, egy Peugeot-val

Játékunk nyertese egy Peugeot 3008 Allure-rel utazhatott el Máriapócsra, ahol Kiss Pál Tamás és csapata látta vendégül a ralikrossz-ob rabócsiringi futamán - bajnokavatásnak lehetett közeli szemtanúja.

részletek

Másodszor is magyar bajnok Kiss Pál Tamás

Már a szezon vége előtt, a ralikrossz-ob máriapócsi fordulóján megvédte címét a korábbi formaautós, stílusosan győzelemmel. Kiss a hazai versenyzők becsületét is megvédte: magyar győztes a többi nemzetközileg nyitott kategóriában nem volt.

részletek

Véget ért játékunk, megvan Kiss Pál Tamás vendége

Eredményt hirdetünk, megvannak szerencsés nyerteseink - egy valaki elviheti egy hétvégére a Peugeot 3008 Allure tesztautót és Kiss Pál Tamás vendége lehet a máriapócsi ralikrossz parádén.

részletek

Játék: Legyél Kiss Pál Tamás vendége!

Nyerj egy Peugeot 3008 tesztautót hétvégére, és nézd meg élőben a Total Nemzetközi Rallycross Parádét a RabócsiRingen.

részletek

Háromból három – újabb versenyt nyert Kiss Pál Tamás

Maximális pontszámmal nyerte a bajnoki címvédő Kiss Pál Tamás a Total Rallycross Országos Bajnoki III. futamot Máriapócson, és ezzel tovább növelte előnyét a hazai bajnokságban.

részletek

Barcelonából Máriapócsra: Kiss Pál Tamás eddig 100%-os

A hazai ralikrossz bajnokság második futamát is megnyerte Kiss Pál Tamás, és ezzel két futam után az élen áll a pontversenyben.

részletek

Kiss Pál Tamás Máriapócson sem talált legyőzőre

Húsvét hétvégéjén a Rabócsiringen folytatódott a hazai ralikrossz-bajnokság, amelynek fő kategóriájában a szlovákiai idénynyitóhoz hasonlóan a korábbi formulaautós pilóta diadalmaskodott.

részletek

RX: Svéd győzelem, magyar második hely Barcelonában

A ragyogó napsütés a címvédő Mattias Ekström sikerét hozta a ralikrossz-vb nyitányán, Timo Scheider pedig ezüstéremmel váltott szériát. Az Európa-bajnokságon Kiss Pál Tamás eddigi legjobb eredményét szerezte.

részletek

Tökéletesen kezdte a szezont Kiss Pál Tamás

Mindhárom előfutamot, a középdöntőt, és a döntőt is megnyerte Kiss Pál Tamás a Rallycross Országos Bajnokság első fordulójában a Slovakiaringen. A SPEEDBOX Racing Team versenyzője, a maximális 30 ponttal zárta az első futamot.

részletek

Szlovákiában indult a ralikrossz-ob szezonja

Március végén elkezdődött a ralikrossz országos bajnoksága: az elsődleges kategóriában a címvédő Kiss Pál Tamás győzelemmel nyitott, de a többi osztályt a külföldiek vitték.

részletek