DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Mégis versenyezhet idén Kiss Pál Tamás?

Díjat vehetett át a magyar ralikrosszos, ő lett az év férfi felnőtt sportolója Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - az idei szezonját azonban egyelőre komoly kérdőjelek övezik.

Idén már tizenötödik alkalommal rendezték meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megye Legjobb sportolója díjátadót - az Észak-Magyarország, a Borsod Online, valamint az eszak.hu olvasói és a sportágak szakértői dönthettek, hogy kik nyerjék el a különböző kategóriákban a legjobb címet. Tavaly indult a játék, melyben a napilap és az internetes portál olvasóit arra kérték, a szerkesztőség által állított listára további sportolókat, csapatokat, edzőket jelöljenek. Hét kategóriában az elődöntőben összesen 73 sportolóra lehetett voksolni.

kiss-pal-tamas-ralikrossz



Ennek értelmében díjat vehetett át hazánk talán legjobb ralikrossz-versenyzője, Kiss Pál Tamás is, akit a felnőtt férfi sportoló kategóriában választottak a megye legjobbjának. A minap.hu tudósítása szerint a pilóta versenyezni fog a 2018-as szezonban is, bár vannak még bizonytalanságok - holott korábban már arról beszélt, hogy az idei évben nem látjuk majd a versenypályákon.

Portálunk megkeresésére elmondta, hogy a helyzet gyakorlatilag változatlan: bár keresi a lehetőséget arra, hogy autóba üljön a 2018-as szezonban is, arra most meglehetősen kevés az esély, hogy valóban versenyezzen is idén.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: