Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. november 27. szombat

KIA

Új Kia Sportage: európai igények alapján

A Kia Europe ma bemutatta az új Sportage európai változatát, mely arra született, hogy mércét állítson a teljes európai SUV szegmensben. Kifinomult és izmos vonalakba burkolt csúcstechnológiás utastere (benne a nagyméretű íves kijelzővel) a legmodernebb technológiákat és konnektivitási szolgáltatásokat vonultatja fel.

részletek

Az új Sportage európai változatának első vázlatait

A Kia Europe ma nyilvánosságra hozta az új Sportage európai modellváltozatának első vázlatképeit. A Sportage történetében most először, kifejezetten az európai vevők igényei alapján megtervezett változat is készül a Kia legnépszerűbb SUV modelljéből.

részletek

Itt az új Kia Sportage, a tökéletes városi SUV

A Sportage ötödik generációját már az alapoktól a tökéletes városi SUV megalkotásának céljával tervezték.

részletek

Menetpróba - Kia Sorento 200 CRDI 4WD Kryptonite

Néhány márka már korábban kijelentette, hogy megcélozza a prémium osztály alsóházát. A koreaiak új fejlesztésű, testes szabadidő-autója most dögös külsővel és remek belsővel kopogtat a magasabb elismerésért, ráadásul az esélyeket a tisztán turbódízel motor sem rontja el.

részletek

Az új Kia Sportage első képei

A Kia ma bemutatta az új, ötödik generációs Sportage első hivatalos fotóit. A márka legnépszerűbb szabadidő modelljének hivatalos bemutatóját júliusban rendezik Koreában.

részletek

Menetpróba - Kia XCeed Plug-in Hybrid X-Platinium

Az emissziómentes városi közlekedésre az egyik legjobb megoldást a tölthető hibridek jelenthetik – persze csak ha töltik őket. A koreai modell képes erre, és ha valaki fogékony a jóra és a szépre, az XCeed megbízható teljesítménnyel és dögös külsővel hálálja meg a vásárlást.

részletek

Az EV6 dizájnfilozófiája és első külső-belső képei

‘Egyesült ellentétek’ - ez a Kia új formanyelvének jelmondata, valamennyi jövőbeli új modell e filozófia alapján készül majd. Az új formafilozófia öt alappillérre épül. Ezek: a Természetesen bátor, az Okkal élvezetes, a Fejlődés ereje, az Életteli technológia, és a Boldogság feszültsége.

részletek

Menetpróba - Kia e-Niro 64 kWh Platinum

A koreai márka elektromos szabadidő-autója tényleg tudja azt a hatótávot, amit az oldalára írtak, ezzel bátran kijelenthetjük, hogy a piac egyik legjobb vételének számít.

részletek

Kia XCeed PHEV – A villamosítás elkezdődött

A koreai márka alaposan belehúzott a Ceedek zöldítésébe. A hazai bemutatón a dízelmotorral kombinált lágy hibrid mellett a tölthető hibridet próbáltuk ki.

részletek

Felfrissült a Kia Stinger

A Kia Motors nyilvánosságra hozta a felfrissített Stinger első fotóit. Az ötajtós sportszedán megjelenése is módosult; a változások még hangsúlyosabbá teszik a Stinger gran turismo karakterét, miközben az utastéri anyagminőség is szintet lépett, és a színválaszték is kibővült.

részletek

Menetpróba - Kia Niro PHEV

Az autóvásárlás az esetek nagy részében azért sem egyszerű, mert egy kategórián belül is óriási a választék. De mi történik akkor, ha egy típuson belül találkozni három remek zöld ajánlattal?

részletek

Genfi bemutatása előtt kiszivárgott az új Kia Sorento

A 2020-as Genfi Autószalonon láthatta volna először a nagyközönség a vadonatúj Sorentót, ám a hivatalos médiatartalom gyártása közben lencsevégre kapták a Kia új modelljét.

részletek
Olvastad már?