Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

Körrekord

Alonsót nem engedte a csapat a leggyorsabb körért menni

Fernando Alonso szerint a McLarenből jelenleg hiányzik az ambíció. Szocsiban szeretett volna a leggyorsabb körért harcba szállni egy plusz kerékcserével, ám az istálló nem volt ebben partner.

részletek

Veszélyben lehet Senna rekordja

Több, mint huszonnégy éve tartja a körrekordot az Aida-pályán Ayrton Senna. A japán Super Formula szervezői azonban nagy durranásra készülnek, egy kis segítséggel megdöntenék a csúcsot.

részletek

A Nordschleife-körrekordra is fáj a Porsche foga

A Porsche átalakított LMP1-es autójával nemrég az F1-es körrekordnál is gyorsabb tudott lenni Belgiumban, most hasonlóra készülnek, és a legendás Nordschleife immár több mint harminc éves pályacsúcsát adnák át a múlnak.

részletek

Verstappen unatkozott a Mexikói Nagydíj alatt

Csapatfőnöke elmondása szerint, annyira dominálta a mexikói futamot Max Verstappen, hogy már unatkozni kezdett a nagy előny birtokában és egészen más dolgokra gondolt, mint a győzelem.

részletek

Látványos összehasonlítás Hamilton szemszögéből

Tavalyhoz képest rengeteget gyorsultak a Formula-1-es autók az új szabályoknak köszönhetően. Lewis Hamilton tavalyi és idei pole pozíciós körét egy összehasonlító videó látványosan szemlélteti.

részletek

Mikor születtek a versenypályák körrekordjai?

Monacóban idén másodszor fordult elő, hogy megdőlt a versenyben valaha futott legjobb kör. Nagydíjról nagydíjra végigvettük, mikor és ki futotta meg a fennálló rekordot.

részletek

Verstappen véletlenül megdöntött egy körrekordot

Nem mindennap fordul elő, hogy valaki egy bemutatón dönti meg egy adott pálya legjobb idejét: a Red Bull F1-es pilótájával, Max Verstappennel pontosan ez történt a hollandiai Zandvoortban.

részletek
Olvastad már?