Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 16. szerda

IsleofManTT

Arat a halál a Man-szigeten

Háromra nőtt az idei Man-szigeti TT haláleseteinek száma, méghozzá 24 óra alatt: Davey Lambert és Jochem van den Hoek után a legendás futam leggyorsabb ír motorosa, Alan Bonner vesztette életét.

részletek

Már két halott a Man-szigeten

Újabb halálos áldozatot követelt a világ legőrültebb utcai motorversenyeként ismert Man-szigeti TT: a holland Jochem van den Hoek 24 óra alatt a második versenyző, aki meghalt a 60 kilométeres versenypályán.

részletek

Újabb őrült körrekorddal zárult a Man-szigeti TT

Egy héten belül másodszor is megdőlt a leggyorsabb kör rekordja a 97. Man-szigeti TT során, ami az esemény legnagyobb presztízzsel járó zárórendezvényén győzelmet is ért tulajdonosának.

részletek

Man-szigeti TT: Akit mától együtt emlegetnek Mike Hailwooddal

Mike Hailwoodot a sporttörténet egyik legjobb motorversenyzőjeként tartják számon, ám a Man-szigeti TT szerdai napján a mezőny egy tagját, Ian Hutchinsont hirtelen vele egy lapon kezdték el emlegetni. Nem is érdemtelenül.

részletek

„Rossi simán nyerhetne itt, csak nem akar”

A Man-szigeti TT egyik legsikeresebb alakja szerint pár év alatt Valentino Rossi is felérhetne a csúcsra a világ legőrültebb motorversenyén. A Katalán Nagydíj bizonyította, hogy a baj bárhol bekövetkezhet, így az egész csak azon múlik, hogy egy versenyző mennyire tudja kizárni gondolataiból a félelmet.

részletek

Man-szigeti TT: Történelmi körrekord és kizárás

Megkezdődött a főattrakció, a versenyhét a Man-szigeti TT-n, amely során eddig a legszebb és a legbotrányosabb történés is ugyanazon személy nevéhez fűződik. Az esővel eddig szerencséje van a mezőnynek.

részletek

A Man-sziget őrültjei, akikre Rossi is felnéz

Motorversenyzés házak, villanypóznák, árkok mentén, mindenféle védőkorlát nélkül szemben a lemenő nap vakító fényével és tele életveszélyes helyzetekkel. Nem az 1950-es években járunk - megkezdődött a 2016-os Man-szigeti TT.

részletek
Olvastad már?