Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 3. szerda

IndyLights

A legszorosabb befutók, ahol a 3 ezred is sok

A mögöttünk hagyott hétvégén egy kísérleti verseny hozott a maga nemében példátlanul kiélezett befutót. Összegyűjtöttük azokat az eseteket a motorsport történetéből, amikor tényleg előkerültek a célfotók.

részletek

Szenved az oválpályákkal a korábbi F1-es

A korábbi F1-es pilóta ugyan versenyzett már az IndyLights szériában, de az IndyCar valami egészen más - szerinte évekbe telik, mire valaki igazán elsajátítja az oválon való autózás fortélyait.

részletek

Újabb ismerős arcok érkeznek Amerikába

Szinte napról napra újabb és újabb, az F1-ből kiesett vagy oda bejutni hiába próbáló ifjú tehetségek tűnnek fel az amerikai versenysorozatokban – s a Haas háza tájáról is kaptunk egy érdekes hírt.

részletek

Bianchinak ajánlotta győzelmét Max Chilton

Nyolc és fél éves formulaautós karrierje során mindössze negyedszer nyert Jules Bianchi egyetlen F1-es csapattársa, Max Chilton, épp aznap, amikor bejelentették a francia pilóta halálhírét.

részletek

Indy Lights: Piquet pole-lal debütált

Nelson Piquet Jr. e hétvégén az Indy Lights torontói versenyén helyettesíti Max Chiltont, aki Le Mans-i 24 órás kötelezettségei miatt van távol. Az ex-F1-es brazil bemutatkozásként rögtön a pole-ba röpítette magát.

részletek

Amerikában sem megy az ex-F1-esnek

A Marussia tavalyi pilótája, Max Chilton jelenleg mérlegeli, az IndyCar vagy WEC irányában folytassa karrierjét – ha Indy Lights szezonja eredményesebben alakulna, aligha lenne ilyen nehéz a döntés…

részletek

Minden idők egyik legizgalmasabb befutója

A 2013-as Firestone Indy Lights bajnokság Freedom 100 mérföldes versenyén elképesztő izgalmakat hozott a befutó. Négyen szinte teljesen fej-fej mellett szelték át a célvonalat, és a végén az nyert, akire a legkevesebben fogadtak volna!

részletek

Túl van első amerikai tesztjén a volt F1-es rekorder

Két eredményszegény évad és a Marussia csődje után nem kapkodtak a csapatok Max Chilton után, aki Amerika felé kacsingat, és már túl is van első tesztjén a Carlin Motorsportsszal.

részletek

Még Chilton is az Indycarba vágyódik

Ő a harmadik a még tavaly is aktív F1-esek közül, aki a tengerentúli sorozatban kötne ki. Méghozzá abban a brit csapatban, amelyben saját apja is fontos pozíciót lát el.

részletek

Az Indy Lightsban indít csapatot a Carlin

Az európai utánpótlás-sorozatok egyik legjobb nevű alakulata, az egykor többek közt Vettelt, Ricciardót és Rosberget is soraiban tudó Carlin a tengerentúlra készül. Az IndyCar a végső cél.

részletek
Olvastad már?