Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 10. hétfő

HelmutMarko

Amatőr hiba miatt volt lassú Ricciardo autója

Sokkoló érzés lehetett Daniel Ricciardo számára, mikor elromlott a Monacói Nagydíj kellős közepén az MGU-K az autójában. A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko most felfedte, mi volt a probléma oka.

részletek

A Red Bull szeretné, ha Ricciardo maradna

Dr. Helmut Marko, a Red Bull F1-es tanácsadója örülne, ha Daniel Ricciardo továbbra is az energiaitalosok kötelékében maradna, az ausztrál azonban egyelőre nem döntött 2019-es jövőjét illetően.

részletek

Marko: Soha nem akartam rosszat Webbernek

A Red Bull F1-es tanácsadójáról sokszor mondták, hogy az évtized első felében Sebastian Vettelt előnyben részesítette ausztrál társával szemben – az osztrák szakember most tisztázta a félreértéseket.

részletek

Nem lesz csapatutasítás a Red Bullnál

Sokan arra számítanak, hogy az energiaitalosok idén felvehetik a versenyt az elmúlt három F1-es szezont uraló Mercedesszel, de vajon beleszól-e a csapat ebben az esetben a pilótáik küzdelmébe?

részletek

Kell-e Mick Schumacher a Red Bullnak?

Az energiaitalosok pilótaprogramját egyengető Helmut Marko elmondta, hogy a Red Bull miként áll a német tehetséghez, aki években belül szinte biztosan be fog mutatkozni az F1-ben.

részletek

A Red Bullnak kedvezhet az új motorszabály?

A jövőre bevezetésre kerülő regulák többek között azt célozzák, hogy a jelenleginél jóval kiegyenlítettebb legyen a verseny az F1-ben. Egyesek már azt is tudni vélik, ki jöhet ki ebből a legjobban.

részletek

Kvjat-Verstappen: Ezért döntött így a Red Bull

Belső feszültség volt Verstappen és Sainz között, de a spanyol F1-es pilótának is lesz lehetősége feljebb lépni - Kvjatot egyszerűen lassú volt, csökkenteni akarták rajta a nyomást.

részletek

Renault: Végre pozitívat is mondott a Red Bull

A Renault ügyvezetője, Cyril Abiteboul örül neki, hogy a tavalyi sárdobálás után a Red Bullnál végre jól csengő véleményeket is mondtak a V6-os motorjukról - ám a franciák nem bízzák el magukat.

részletek

„A jelenlegi a Toro Rosso legerősebb párosa”

Legalábbis ezen a véleményen van a Red Bull F1-es tanácsadója, Dr. Helmut Marko, aki szerint Max Verstappen és Carlos Sainz is alaposan felülmúlta a velük szemben támasztott elvárásokat.

részletek

Da Costa elhagyja a Red Bullt

A jelenleg a DTM-ben és a Formula-E-ben szereplő portugál versenyző négy esztendő után szakít az energiaitalosokkal. A fiatal pilóta hálás a csapatnak, amellyel soha nem mutatkozhatott be az F1-ben.

részletek

2016 után is marad a Renault-nál a Red Bull?

Helmut Marko szerint elképzelhető a közös folytatás, ha a franciák tudnak fejlődni jövőre. Az osztrák szakember azt is elárulta, hogy ugyanolyan erőforrásokat kapnak majd, mint a gyári alakulat.

részletek

Red Bull: A Ferrari csak játékot űz velünk!

A Red Bull F1-es csapata azzal vádolja a Ferrarit, hogy az olaszok gyakorlatilag csak szórakoznak velük, miután a 2015-ös motor továbbfejlesztett változatát kínálták fel számukra a következő szezonra.

részletek
Olvastad már?