DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

HRC

Nem zárta be az ajtót az F1 előtt a Honda

Bár konkrét tervek még nincsenek, de mivel a japán gyártó és a sportág iránya megegyezik, nem kizárt, hogy 2026-tól újra az F1-es rajtrácson köszönthetjük a tavaly távozó márkát.

részletek

Espargaro: Mindenki a maga útját járja a Hondánál

Kisebb kifakadást produkált a Repsol Honda versenyzője a jerezi futamot követően: szerinte mindenki másfajta csomaggal megy a japán gyártónál, s emiatt teljesen elveszettnek érzi magát.

részletek

Honda: Több dolgon kell változtatnunk, mint vártuk

Már a HRC-nél sem tagadják, hogy Marc Marquez távollétében egyelőre nem tudják felvenni a versenyt az élmezőnnyel: a problémájuk forrásának a Michelin új szerkezetű hátsó gumiját tekintik.

részletek

Honda: Alex érdeke, hogy lecseréltük

Miért igazolta le Pol Espargarót a Repsol? Miért száműzték verseny nélkül a szatellit csapathoz az ifjabb Marquezt? És mi lesz Cal Crutchlow sorsa? A hondás bejelentéscunami főszereplői nyilatkoztak.

részletek

Stoner: Marquezék fenyegetve érezték magukat miattam

A Hondától távozó, s immár a Ducati tesztpilótájaként tevékenykedő Casey Stoner úgy véli, a HRC-nél azért nem kapott több lehetőséget, mert az istálló fiatal világbajnoka féltve érezte magát az ausztrálnak a csapatnál betöltött szerepe miatt. A kétszeres vb-első szerint tavaly ezért nem helyettesíthette Dani Pedrosát sem.

részletek

Hivatalos: Stoner tesztpilótaként visszatér a Ducatihoz!

Amiről már néhány hete pletykáltak, az ma hivatalossá vált: az elmúlt éveket a HRC tesztversenyzőjeként töltő Casey Stoner elhagyja a Hondát, és visszatér korábbi sikerei helyszínére, a Ducatihoz, ahol szintén tesztpilótai szerepkörben és a márka nagyköveteként láthatjuk majd a 2012 végén visszavonult ausztrált.

részletek

Honda: Rossi majd megérti...

A HRC alelnöke, Shuhei Nakamoto visszautasítja Valentino Rossi azon vádjait, hogy Marc Marquez a tegnapi valenciai futamon is Jorge Lorenzót segítette a yamahások világbajnoki harcában. A japán bízik benne, hogy a „Doktor” idővel rájön, hogy egy remek bajnoki évad végét rontotta el ezzel.

részletek

Honda: Stoner versenyzett volna

Miután Dani Pedrosa bejelentette, hogy alkarproblémái miatt egy időre kiszáll, azonnal felmerült Casey Stoner visszatérése – sőt a jelek szerint az ausztrál vállalta is volna a felkérést...

részletek