DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd

HRC

Alonso újra Hondával: reagált a japán gyártó

A HRC-elnök nem tagadja, hogy frusztráló volt az időszak, amikor együtt dolgoztak, de erősebbé váltak azáltal, hogy ezt maguk mögött hagyták.

részletek

Nem Verstappen az év holland sportolója, az eltűnt Hill trófeája – pénteki F1-es hírek

Amerikából is fejlesztik majd az Aston Martin-Hondát, a magyar aszfalt volt a legforróbb idén, górcső alatt a Mercedes és a Dakar – december 22. hírei egy helyen.

részletek

Meghosszabbította együttműködését a Honda és a Red Bull

Bár a japán motorgyártó hivatalosan 2021 végén kiszállt az F1-ből, technikai segítséget így is adtak az energiaitalosoknak – most ezt a kapcsolatot hosszabbították meg egészen 2025-ig.

részletek

Nem zárta be az ajtót az F1 előtt a Honda

Bár konkrét tervek még nincsenek, de mivel a japán gyártó és a sportág iránya megegyezik, nem kizárt, hogy 2026-tól újra az F1-es rajtrácson köszönthetjük a tavaly távozó márkát.

részletek

Espargaro: Mindenki a maga útját járja a Hondánál

Kisebb kifakadást produkált a Repsol Honda versenyzője a jerezi futamot követően: szerinte mindenki másfajta csomaggal megy a japán gyártónál, s emiatt teljesen elveszettnek érzi magát.

részletek

Honda: Több dolgon kell változtatnunk, mint vártuk

Már a HRC-nél sem tagadják, hogy Marc Marquez távollétében egyelőre nem tudják felvenni a versenyt az élmezőnnyel: a problémájuk forrásának a Michelin új szerkezetű hátsó gumiját tekintik.

részletek

Honda: Alex érdeke, hogy lecseréltük

Miért igazolta le Pol Espargarót a Repsol? Miért száműzték verseny nélkül a szatellit csapathoz az ifjabb Marquezt? És mi lesz Cal Crutchlow sorsa? A hondás bejelentéscunami főszereplői nyilatkoztak.

részletek

Stoner: Marquezék fenyegetve érezték magukat miattam

A Hondától távozó, s immár a Ducati tesztpilótájaként tevékenykedő Casey Stoner úgy véli, a HRC-nél azért nem kapott több lehetőséget, mert az istálló fiatal világbajnoka féltve érezte magát az ausztrálnak a csapatnál betöltött szerepe miatt. A kétszeres vb-első szerint tavaly ezért nem helyettesíthette Dani Pedrosát sem.

részletek

Hivatalos: Stoner tesztpilótaként visszatér a Ducatihoz!

Amiről már néhány hete pletykáltak, az ma hivatalossá vált: az elmúlt éveket a HRC tesztversenyzőjeként töltő Casey Stoner elhagyja a Hondát, és visszatér korábbi sikerei helyszínére, a Ducatihoz, ahol szintén tesztpilótai szerepkörben és a márka nagyköveteként láthatjuk majd a 2012 végén visszavonult ausztrált.

részletek

Honda: Rossi majd megérti...

A HRC alelnöke, Shuhei Nakamoto visszautasítja Valentino Rossi azon vádjait, hogy Marc Marquez a tegnapi valenciai futamon is Jorge Lorenzót segítette a yamahások világbajnoki harcában. A japán bízik benne, hogy a „Doktor” idővel rájön, hogy egy remek bajnoki évad végét rontotta el ezzel.

részletek

Honda: Stoner versenyzett volna

Miután Dani Pedrosa bejelentette, hogy alkarproblémái miatt egy időre kiszáll, azonnal felmerült Casey Stoner visszatérése – sőt a jelek szerint az ausztrál vállalta is volna a felkérést...

részletek