Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

FinnNagydíj

Raikkönen: Simán lehetne Finn Nagydíj, csak tegyék le a pénzt

A 2007-es világbajnok továbbra is biztos abban, hogy hazájában is rendezhetnének Formula-1-es nagydíjat, csak teremtsék meg hozzá a pénzügyi feltételeket. A helyszín nem jelentene problémát.

részletek

2020-ban jöhet a finn MotoGP-futam

80%-ban kész a KymiRing, a jelenlegi állapotok alapján a finnországi helyszín jövőre láthatja első alkalommal vendégül a MotoGP mezőnyét, de várhatóan már az idei év során is lesznek tesztek a pályán.

részletek

Hivatalos: 2019-től jön a Finn Nagydíj

Szerda délután bejelentették, hogy az építés alatt álló Kymi Ring az eredetileg kitűzött dátumhoz képest egy évvel később csatlakozik a MotoGP versenynaptárához, és ötéves szerződést írtak alá a Dornával.

részletek

MotoGP: 2018-tól jön a Finn Nagydíj a Kymi Ringen

A sachsenringi versenynapon a Dorna bejelentette, hogy Finnország 2018-ban egy vadonatúj pályával csatlakozik a kalendáriumhoz. Ezzel egyidejűleg a Német GP szerződését is meghosszabbították.

részletek

Raikkönen nem hiszi, hogy lesz Finn Nagydíj

Az F1-es világbajnoki címek 6%-át birtokló finneknek körében komoly népszerűségnek örvendene egy nagydíj, de a Ferrari versenyzője szerint ez nem valószínű, hogy meg fog történni.

részletek

Méhes: Jöjjön a Finn Nagydíj!

Egy biztos, Finnország többet adott már eddig is az F1-nek, mint Azerbajdzsán, ahol jövőre – minő érdekes földrajzi meglátás – az Európa Nagydíjat rendezik, Bakuban.

részletek