Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Film

Elkészült a Schumacher-film, de…

A hétszeres F1-es világbajnok életéről készült dokumentumfilm tulajdonképpen készen van annak rendezője szerint, viszont a koronavírus-járvány miatt még nem tudni, mikor fogják bemutatni.

részletek

F1-es gengszterfilmet forgat a Netflix

Robert De Niro is szereplője lesz annak a készülő mozifilmnek, amiben egy amerikai F1-es pilóta a családja biztonsága érdekében a maffia szolgálatába áll.

részletek

Kalapács alatt a Tolvajtempó ikonikus Mustangja

Új tulajdonoshoz kerülhet az autós körökben népszerű hollywoodi film 1967-es Ford Mustangja, aminek átépítésében Chip Foose is szerepet vállalt.

részletek

Hugh Jackman játszhatja Enzo Ferrarit

Saját autós film készítésébe vágott Az Aszfalt Királyai producere, amiben a főszereplő Enzo Ferrarit az X-Men sztárja játszhatja. A történet központját a tragikus 1957-es év adja.

részletek

Féktelen száguldást forgatnak újra Leclerc-rel Monacóban

Bár nem lesz Monacói Nagydíj, a futam napjának reggelén Charles Leclerc mégis száguldozni fog a hercegség lezárt utcáin – francia lapértesülések szerint ugyanis egy 1976-ban nagy port kavart filmet forgatnak újra az ő szereplésével.

részletek

Mosley kivágott volna néhány részt a róla készült filmből

Dokumentumfilm készült a korábbi FIA elnök életéből, amely a főszereplő bevallása szerint minden kényes részletre kitér a March alapításától egészen a 2008-ban kirobbant botrányáig.

részletek

Még idén jön a Schumacher-dokumentumfilm

Michael Schumacher születésének 50., és első világbajnoki címének 25. évfordulóján családja egy az életébe való különleges betekintésre adta áldását: a decemberben érkező film eddig nem látott felvételeket is tartalmaz.

részletek

Prost: Utálom a Senna-filmet

2010-ben Ayrton Senna és Alain Prost kiváló versengéséről mutattak be egy filmet, ami azonban cseppet sem tetszik a négyszeres világbajnok franciának, mivel szerinte rossznak állítják be őt.

részletek

Puzsér: A Mercedes női versenyzőkkel is nyerne

Az elmúlt hónapokban látott új kezdeményezések hatására ismét forró téma lett az autósportban a női pilóták helyzete. De ki gondolta volna, hogy annyira, hogy arról még az ismert publicista, Puzsér Róbert is megosztja véleményét.

részletek

Fizikát meghazudtoló autósjelenetek a Mission: Impossible – Utóhatásban

Megérkezett az augusztus 2-án bemutatkozó akciófilm magyar nyelvű előzetese: az autók sok szerephez jutnak benne, köztük egy régi BMW E28.

részletek

Sokkoló kampányfilm a balesetmegelőzés jegyében

A Veszprémi Rendőrfőkapitányság balesethelyszínelője készítette a videót, amelyben megrázó közlekedési balesetek helyszínén készült képekkel hívják fel a figyelmet a balesetmegelőzés fontosságára.

részletek

Film készül az őrült orosz autósokról

Nem, nem vicc, tényleg egész estét betöltő filmet raknak össze azokból a belsőkamerás felvételekből, amelyek rengeteg embert érdekelnek a videómegosztókon.

részletek