Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 4. vasárnap

Film

Ezért tűnt fel Brad Pitt Austinban

A sportág vezérigazgatója, valamint a csapatfőnökök is találkoztak az USA Nagydíj sztárvendégével, aki az Apple Studios közelgő F1-es filmjéről egyeztetett a paddockban a projekt vezetőivel együtt.

részletek

Hamilton szerepet akart a Top Gunban

Az F1-es világbajnok harcoló vadászpilóta lehetett volna az új filmben, de végül le kellett mondania a szerepet, mert a futamokra való felkészülés mellett nem jutott elég ideje a forgatásra.

részletek

Az Audi lett "A szürke ember" című film hivatalos autómárkája

„A szürke ember” című filmben az Audi és a Netflix bemutatják Sierra Six (Ryan Gosling) világát, amelyet a rajongók világszerte várnak. A film hivatalos autómárkájaként az Audi négy modellt biztosított: a teljesen elektromos Audi RS e-tron GT* és az Audi Q4 Sportback e-tron*, valamint az Audi RS 7 Sportback* és az Audi R8 Coupé* modelleket. „A szürke ember” holnap, július 22-én lesz elérhető a Netflixen világszerte, szereplőgárdája pedig az Audi sportmodelljeihez hasonlóan igazán erős: a nemzetközi akcióthriller többek között Ryan Goslingot, Chris Evanst, Ana de Armas-t, és Billy Bob Thorntont hozza el a képernyőkre.

részletek

Producer lesz Hamilton Brad Pitt F1-es filmjében

Megszerezte egy Formula-1-es alkotás jogait az Apple Studios, a szuperprodukció 140 millió dollárból készül. Lewis Hamilton neve is szerepel a stáblistán, a producerek egyikeként.

részletek

A Hyundai TUCSON felpörgeti a kalandot a Sony Pictures ‘Uncharted’ című filmjében

A vadonatúj 2022. modellévi Hyundai TUCSON a Sony Pictures hamarosan bemutatkozó filmjében, az ‘Uncharted’-ben csillogtatja meg sokoldalú képességeit és futurisztikus megjelenését, amint egyedi kialakítású ‘Beast' prototípusa még izgalmasabbá teszi az eseményeket.

részletek

F1-es autó is feltűnt az új King’s Man világpremierjén

A Williams és a december végén debütáló filmet gyártó 20th Century Studios együttműködése részeként egy különleges bemutató-versenygép is szerepet kapott a mű hétfői világpremierjén.

részletek

Elkészült a Schumacher-film, de…

A hétszeres F1-es világbajnok életéről készült dokumentumfilm tulajdonképpen készen van annak rendezője szerint, viszont a koronavírus-járvány miatt még nem tudni, mikor fogják bemutatni.

részletek

F1-es gengszterfilmet forgat a Netflix

Robert De Niro is szereplője lesz annak a készülő mozifilmnek, amiben egy amerikai F1-es pilóta a családja biztonsága érdekében a maffia szolgálatába áll.

részletek

Kalapács alatt a Tolvajtempó ikonikus Mustangja

Új tulajdonoshoz kerülhet az autós körökben népszerű hollywoodi film 1967-es Ford Mustangja, aminek átépítésében Chip Foose is szerepet vállalt.

részletek

Hugh Jackman játszhatja Enzo Ferrarit

Saját autós film készítésébe vágott Az Aszfalt Királyai producere, amiben a főszereplő Enzo Ferrarit az X-Men sztárja játszhatja. A történet központját a tragikus 1957-es év adja.

részletek

Féktelen száguldást forgatnak újra Leclerc-rel Monacóban

Bár nem lesz Monacói Nagydíj, a futam napjának reggelén Charles Leclerc mégis száguldozni fog a hercegség lezárt utcáin – francia lapértesülések szerint ugyanis egy 1976-ban nagy port kavart filmet forgatnak újra az ő szereplésével.

részletek

Mosley kivágott volna néhány részt a róla készült filmből

Dokumentumfilm készült a korábbi FIA elnök életéből, amely a főszereplő bevallása szerint minden kényes részletre kitér a March alapításától egészen a 2008-ban kirobbant botrányáig.

részletek