DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
F1

F1-es gengszterfilmet forgat a Netflix

Robert De Niro is szereplője lesz annak a készülő mozifilmnek, amiben egy amerikai F1-es pilóta a családja biztonsága érdekében a maffia szolgálatába áll.

Az amerikai tartalomszolgáltató The Formula címen új film készítésébe kezdett, aminek kitalált története az autóversenyzés és a szervezett bűnözés világait járja körbe. A sztoriról egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy amerikai Formula-1-es versenyző a családja biztonsága érdekében a maffia sofőrjének áll. Az alkotás írója és rendezője az a Gerald McMurray, aki többek között az A megtisztulás éjszakája: A sziget című film elkészítéséért is felelt. 

sai-bot-action1



A rendező hétfőn Instagramon árult el részleteket az alkotásról. "Nagyszerű érzés, hogy a fejemből kipattant ötlet alakot ölt. A Buppie Productions nevű új cégem a Tribeca Filmsszel és a Netflixszel közösen egy király filmen dolgozik, aminek a címe The Formula, szereplői között pedig két kedvenc színészem, John Boyega és Robert De Niro is ott lesz. A történet szerint egy detroiti fiatalember a maffiához kötődő mentorának segítségével világhírű Formula-1-es pilótává válik."

A főszerepet tehát az a John Boyega kapta, aki a Star Wars: Ébredő Erőben is játszott, a mentor pedig De Niro lesz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: