Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Domenicali

Domenicali szívesen alkalmazná Vettelt

Továbbra sem tudni, hogy a jövőben mihez kezd majd Sebastian Vettel, aki a szezon végén fejezi be F1-es pályafutását. A sportág vezérigazgatója elárulta, örömmel dolgozna együtt a német pilótával.

részletek

F1-Archív: Elégedetlen a dobogós Raikkönen

A finn pilóta nem tud örülni a Ferrari hungaroringi eredményének, a McLaren-vezér epés megjegyzést tett a rivális istállóra, Webber Palik kijelentésére reagált, Alonso, Raikkönen és Ricciardo esélyes a Red Bull-ülésre – ezek szerepeltek az F1-es hírekben július 30-án.

részletek

Domenicali: A Magyar Nagydíjnak van jövője

Exkluzív interjút adott a Formula Podcastnek Stefano Domenicali, az F1 vezérigazgatója, akit a magyar pálya jövőjéről kérdeztünk. Mint mondta: bizonyos fejlesztések elengedhetetlenek a közös folytatáshoz.

részletek

Podcast: Kifaggattuk az F1-fővezér Stefano Domenicalit!

Stefano Domenicali, az F1 fővezére visszatért a Formula Podcast virtuális stúdiójába, ahol a Magyar Nagydíj jövőjéről és az F1 jelenlegi helyzetéről is beszélt.

részletek

Wolff: Megfelelő helyszínek kellenek a sprinthez

Toto Wolff szerint az F1 vezérigazgatójának, Stefano Domenicalinak meg kell találnia a legmegfelelőbb helyszíneket annak érdekében, hogy a jövőben izgalmasabbak legyenek a sprintversenyek.

részletek

Steiner jobban megsarcolná az új csapatokat

Günther Steiner arra számít, hogy a 200 millió dolláros „bekerülési összeget”, amelyet minden új belépőnek ki kell fizetnie, mielőtt csatlakozna a Formula-1-hez, a jövőben emelni kell.

részletek

Domenicali: Korai még Maxnak adni a vb-címet

Mark Webberrel ellentétben az F1 vezérigazgatója úgy gondolja, Verstappen jelenlegi előnye ellenére is a végéig szoros lesz a 2022-es szezon – amelyben még a Mercedesnek is lapot oszthatnak.

részletek

Domenicali: A Ferrari és a Mercedes visszavágnak majd

Nem gondolná lefutottnak a világbajnoki küzdelmet Stefano Domenicali. Az F1 vezérigazgatója úgy véli, a Ferrari és a Mercedes hamarosan ismét beszállhat majd a harcba.

részletek

Sainz duplázott, Kvjat szemüveget tört a focimeccsen

Jótékonysági futballmeccsen vett részt kedden az F1-es versenyzők egy része Monacóban: a Ferrari spanyolja remekelt, a „Torpedó” viszont magával a nagyfőnökkel került „összetűzésbe”.

részletek

Miért költ a Formula-1 százmilliókat Vegasra?

A királykategóriában példátlan módon a Formula-1 maga lesz a Las Vegas-i Nagydíj promótere, ráadásul 240 millió dollárért vásárolt telket, ahol felépítheti a bokszutca és paddock létesítményeit.

részletek

Domenicali: Igazi versenyző kell az F1-nek Amerikából

A sportág számára még fontosabbá vált, hogy amerikai versenyzője vagy akár versenyzőnője legyen, de az illető nem kerülhet be pusztán nemzetisége alapján. A Las Vegas-i Nagydíjjal pedig még nagyobb lett az esély egy amerikai debütálásra.

részletek

Domenicali: Az F1-nek nincs jobb hely Las Vegasnál

Minden tekintetben jó döntésnek tartja a Formula-1 vezérigazgatója, hogy jövőre már Las Vegasban is futamot rendeznek. Stefano Domenicali szerint a mai bejelentés a sportág vonzerejét bizonyítja.

részletek