Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 10. péntek

Domenicali

Domenicali alatt háromszor veszített a Ferrari a szezonzárón

2008-ban, 2010-ben és 2012-ben is vörös overallt viselő versenyző lehetett volna az F1 világbajnoka, az utolsó futam azonban mindannyiszor vereséggel végződött: Stefano Domenicali visszaemlékezett a fájdalmas vesztes szériára.

részletek

Ez volt Schumacher leghihetetlenebb képessége

Stefano Domenicali, a Scuderia korábbi F1-es csapatfőnöke beszélt a hétszeres világbajnokkal való közös munkáról - szóba került egy képesség és Schumacher hozzáállása is.

részletek

Domenicali Alonsót Schumacherhez hasonlítja

A Ferrari egykori csapatfőnöke Schumacherrel és Alonsóval is dolgozott együtt, ugyanakkor azt is leszögezte, hogy nehéz a pilótákat egymáshoz mérni, mert két különböző korszakról van szó.

részletek

Újra Lamborghini az F1-ben? Talán egyszer...

Az olasz márka esetleges F1-be való csatlakozásáról beszélt vezérigazgatójuk, Stefano Domenicali. A márka a közeljövőben még nem, később azonban lehet, hogy visszatér a sorozatba.

részletek

Összehasonlította Alonsót és Schumachert a Ferrari korábbi vezére

Stefano Domenicali, a Ferrari korábbi csapatvezetője hasonlította össze Michael Schumacher és Fernando Alonso maranellói időszakát - jó lett volna őket látni egymás ellen azonos autóval...

részletek

Raikkönen szerint a pole nem garancia 2019-re

Továbbra is sok a találgatás Kimi Raikkönen jövőjével kapcsolatban, hiszen a finnek még mindig nincs szerződése a következő évre. Azonban szerinte a pole-pozíciója sem garantál semmit.

részletek

Alonso már ferrarisként indulni akart Le Mans-ban

Stefano Domenicali elmondta, Fernando Alonso már az ő ferraris csapatfőnöksége idején szeretett volna indulni Le Mans-ban, ám akkor nem jutottak el konkrétumokig. Igaz, nem is engedte volna versenyzőjének az indulást.

részletek

Visszatérhet a Lamborghini az F1-be

Az elmúlt években nem igazán mutatott érdeklődést a Formula-1 iránt a Lamborghini. Ám a gyártó hozzáállása a szabálytervezetek miatt nagy fordulatot vett és fontolgatják a visszatérést.

részletek

Domenicali: Alonso, Hamilton és Vettel a legjobbak

Stefano Domenicali, a Ferrari egykori csapatfőnöke beszélt korábbi pilótájáról. Az olasz szerint Alonso még mindig az élmezőny tagja lenne, ha a McLaren gyorsabb autót adna neki.

részletek

„Alonso a legjobbat érdemli”

A spanyol F1-es pilótát sokkal többre tartják annál, hogy egy versenyképtelen McLaren-Hondával fejezze be karrierjét, korábbi főnöke odáig ment, hogy a legjobb autót kell adni neki.

részletek

Korábbi főnöke is szorít a Ferrariért

Dolgozhat valaki egy rivális olasz márka vezetőjeként, a múltat nem lehet kitörölni egykönnyen: Stefano Domenicali 2014-ben volt kénytelen búcsút inteni a maranellói F1-es gárdának, de továbbra is az ő sikerüknek örül a legjobban.

részletek

Összeolvadhat a GP3 és az F3

A GP2 Formula-2-re való átnevezésével az alsóbb kategóriák sem valószínű, hogy külön utakon folytatják a jövőben, így végre létrejöhet az FIA álma, egy egységes, F4-től az F1-ig tartó ranglétra az autósportban.

részletek
Olvastad már?