DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Domenicali

Mostanában nem lesz női F1-es pilóta

Stefano Domenicali szerint nem egyenlőek az esélyek, de dolgoznak azon, hogy megváltoztassák a rendszert, viszont ennek gyümölcse nem néhány éven belül fog beérni.

részletek

A ramadán és a kínai politika is alakíthatja a versenynaptárt

A jövő évi, sőt 2024-es menetrendről is beszélt Stefano Domenicali. Az F1-vezér Dél-Afrika, Belgium, Kína és a közel-keleti versenyek kilátásaira külön kitért, ritkán emlegetett tényezőket is behozva.

részletek

Domenicali: Soha többé nem lesz Orosz Nagydíj

Nem tárgyal a sportág többé orosz versenyről – szögezte le a Formula-1 vezére. Közben Szocsi szervezői politikai állásfoglalásnak tartják a megszólalást és várják a 2022-es verseny rendezési díjának visszafizetését.

részletek

Domenicali a naptárról: A pénz nem minden

Miközben elárasztják az F1-es naptárat a gazdagabbnál gazdagabb helyszínek, félő, hogy ikonikus versenypályáktól kell megválnunk. Domenicali leszögezte, hogy nem adja el az F1 lelkét.

részletek

Domenicali: Nem adom el a Formula-1 lelkét

Nem kizárólag az anyagi érdekek döntenek az F1-es versenyek sorsáról Stefano Domenicali szerint. A sportág vezérigazgatója igyekezett leszögezni, hogy az egész világ felé nyitni szeretnének.

részletek

Horner: Mindig probléma lesz a pénzügyekkel

Míg a Volkswagen-csoport beszállására sokan várnak, az Andretti belépését többen is ellenzik. Christian Horner örülne a 12 csapatos mezőnynek, ám úgy véli ez sokba kerülne a jelenlegi istállóknak.

részletek

Domenicali szívesen alkalmazná Vettelt

Továbbra sem tudni, hogy a jövőben mihez kezd majd Sebastian Vettel, aki a szezon végén fejezi be F1-es pályafutását. A sportág vezérigazgatója elárulta, örömmel dolgozna együtt a német pilótával.

részletek

F1-Archív: Elégedetlen a dobogós Raikkönen

A finn pilóta nem tud örülni a Ferrari hungaroringi eredményének, a McLaren-vezér epés megjegyzést tett a rivális istállóra, Webber Palik kijelentésére reagált, Alonso, Raikkönen és Ricciardo esélyes a Red Bull-ülésre – ezek szerepeltek az F1-es hírekben július 30-án.

részletek

Domenicali: A Magyar Nagydíjnak van jövője

Exkluzív interjút adott a Formula Podcastnek Stefano Domenicali, az F1 vezérigazgatója, akit a magyar pálya jövőjéről kérdeztünk. Mint mondta: bizonyos fejlesztések elengedhetetlenek a közös folytatáshoz.

részletek

Podcast: Kifaggattuk az F1-fővezér Stefano Domenicalit!

Stefano Domenicali, az F1 fővezére visszatért a Formula Podcast virtuális stúdiójába, ahol a Magyar Nagydíj jövőjéről és az F1 jelenlegi helyzetéről is beszélt.

részletek

Wolff: Megfelelő helyszínek kellenek a sprinthez

Toto Wolff szerint az F1 vezérigazgatójának, Stefano Domenicalinak meg kell találnia a legmegfelelőbb helyszíneket annak érdekében, hogy a jövőben izgalmasabbak legyenek a sprintversenyek.

részletek

Steiner jobban megsarcolná az új csapatokat

Günther Steiner arra számít, hogy a 200 millió dolláros „bekerülési összeget”, amelyet minden új belépőnek ki kell fizetnie, mielőtt csatlakozna a Formula-1-hez, a jövőben emelni kell.

részletek