Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 24. kedd

Domenicali

Domenicali: Változhatnak az erőviszonyok

Jövőre jelentősen változnak az autók, miután új aerodinamikai szabályok lépnek életbe a Formula-1-ben. Stefano Domenicali szerint a következő év elején elég nagy különbségek alakulhatnak ki.

részletek

„Ez még egy hollywoodi sztorin is túltesz!”

Jót tehetett ez a remek, izgalmas szezon a Formula-1-nek, a Red Bull pedig tréfálkozva be is nyújtotta a számlát Stefano Domenicalinak, akinek erőfeszítéseit pedig Mattia Binotto dicsérte.

részletek

Kibékülést vár a Formula-1 vezetése, de a botrányból kivonja magát

Stefano Domenicali az FIA új elnökére bízza az Abu Dhabit követő vihar lecsendesítését – ő inkább a nézőszámokról beszél. A Red Bull és a Mercedes kapcsolatában békülést vár.

részletek

Az F1 nagyon örül Zhou érkezésének

Stefano Domenicali kifejtette, hogy a kínai szurkolók szórakoztása miatt fantasztikus hír a sportág számára, hogy Guanyu Zhou lesz az Alfa Romeo F1-es pilótája.

részletek

Domenicalit meglepte, hogy nem Hamilton a legnépszerűbb

Verstappen és Norris is megelőzte a közvéleménykutatásban a hétszeres bajnokot, ezzel egyidejűleg pedig a válaszadók átlagéletkora négy évvel csökkent – ezekről beszélt az F1 elnök-vezérigazgatója, Stefano Domenicali.

részletek

Domenicali nem aggódik a rajongók miatt

Nagy esély mutatkozik rá, hogy jövőre is visszatér a sprintkvalifikáció. Bár egy felmérés alapján a szurkolók többsége ezt nem támogatja, az F1 vezérigazgatója szerint nincs ok az aggodalomra.

részletek

Wolff: Megéri több sprintet rendezni

Bár nem ért egyet a döntéssel, a Mercedes csapatfőnöke már látja, hogy miért éri meg a F1 számára sprintversenyeket rendezni. Toto Wolff szerint inkább a kereskedelmi szempontok érvényesültek.

részletek

Domenicali: Sokan akarnak sprintet rendezni

Stefano Domenicali szerint a promótereknek tetszik az ötlet és sokan jelezték, hogy szívesen rendeznének sprintet a jövőben - most azon dolgoznak, hogy finomhangolják a rendszert.

részletek

Helyzetjelentés: jó irányba tart az F1!

Remek versenynaptár, új érdeklődők, a sport iránt elkötelezett csapatok – mi kellhet még a Formula-1 boldogságához és a fényes jövőhöz? Stefano Domenicali szerint semmi.

részletek

Utolsó kanyarban eldőlő vb-harcban bízik az F1-vezér

Stefano Domenicali nagyon élvezi a Lewis Hamilton és Max Verstappen közötti ádáz küzdelmet, és reméli, hogy mindez egészen az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj fináléig el fog tartani.

részletek

Volt esély Hamilton ferraris szerződésére

A pilóták többsége szeretne egyszer a Ferrarinak versenyezni, Lewis Hamilton viszont valószínűleg már nem lesz a maranellóiak pilótája. Stefano Domenicali szerint lehetett volna erre lehetőség.

részletek

Novemberi szezonzáró és hét-nyolc sprint 2022-ben

Október 15-én várható a 2022-es Formula-1-es versenynaptár megjelenése, pár részlet azonban már most ismert – Stefano Domenicali árulta el többek között, hogy az utóbbi időszak leghamarabb végződő szezonja várható.

részletek