Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 2. kedd

Domenicali

A volt Ferrari-csapatfőnök visszatéréséről beszélnek

Ha a Scuderia elmarad a várakozásoktól, mindig hamar szóba kerül a vezető lehetséges cseréje. Mattia Binotto helyén most a csapatot hat évig vezető Stefano Domenicalit képzelik el. Az érintett alaptalan szóbeszédnek tartja.

részletek

„Vettel meg akarja mutatni, hogy ki is ő”

A Ferrari korábbi csapatfőnöke úgy véli, hogy a négyszeres világbajnok továbbra is egy nagy pilóta és ő is ki fogja játszani a lapjait a Scuderiával zajló tárgyalásoknál.

részletek

A kiscsapatokat sírba viszi a csonka szezon

Csődbe mehetnek a kisebb költségvetésű istállók, ha az F1 nem tud összeállítani egy épkézláb 2020-as versenynaptárt – erre figyelmeztetett a Ferrari korábbi csapatfőnöke, Stefano Domenicali.

részletek

Domenicali: Leclerc miatt nem igazolja le Hamiltont a Ferrari

A maranellói F1-es alakulat korábbi főnöke szerint a csapat egyértelműen kijelölte a következő irányát a fiatal monacói hosszú távú hosszabbítását, éppen ezért nem fogják odavinni mellé a britet.

részletek

Villeneuve: Hamilton utolsó lépése a Ferrari lesz

Már sejti a kanadai véleményvezér, mit tervez a hatszoros világbajnok: megdönteni a rekordokat, aztán váltani. Eközben a korábbi Ferrari-csapatfőnök is dicséri Hamiltont, de Schumacherhez nem hasonlítja.

részletek

Domenicali: A Ferrari óriási lehetőség előtt áll

A Ferrari egykori csapatfőnöke szerint a Formula-1 rég dúskált úgy a fiatal tehetségekben, mint az elmúlt években. 2019 egészen másként fejeződhetett volna be, ha a Scuderia kihasználja lehetőségeit.

részletek

F1-Archív: Ron Dennis nem tiszteli a Ferrarit

A McLaren-vezér epés megjegyzést tett a rivális istállóra, Webber Palik kijelentésére reagált, Alonso, Raikkönen és Ricciardo esélyes a Red Bull-ülésre, Domenicali nem gondolja, hogy Massa kiábrándult Hockenheimben – ezek szerepeltek az F1-es hírekben július 30-án.

részletek

Schumacher még lábtörésekor se kritizálta a Ferrarit

A szerteágazó szerepkörei egyikében riporterként is tevékenykedő Nico Rosberg ezúttal a Ferrari korábbi csapatfőnökét, Stefano Domanicalit ültette az asztalhoz, aki elárult pár részletet az istálló legendás pilótájának személyiségéről.

részletek

Webber: Ezért nem írtam alá a Ferrarihoz

Mark Webber a Red Bull uralma alatt háromszor is a harmadik pozícióban zárta az egyéni világbajnokságot, s elárulta, nem volt messze attól, hogy a Scuderia versenyzője legyen.

részletek

Domenicali: Bahreinben látjuk meg az igazi Ferrarit

Stefano Domenicali, a Ferrari egykori csapatfőnöke sem gondolja, hogy a Scuderia valódi arcát láthattuk Melbourne-ben. Szerinte Bahrein után tisztábban fogunk majd látni az erőviszonyokat illetően.

részletek

Igyekezett tisztázni a dolgokat a Ferrari

John Elkann próbált meg tiszta vizet önteni a pohárba a Binotto-Arrivabene váltással kapcsolatban egy nyílt levélben - nem lesznek nagy változások a vezetésben, semmi ilyenről nincs szó.

részletek

Domenicali visszatérhet a Ferrarihoz

Stefano Domenicali 2014-ig volt a Ferrari csapatfőnöke, amikor elbocsájtották pozíciójából. Azóta a Lamborghini vezérigazgatója, de sajtóhírek szerint lehet, hogy visszatér Maranellóba.

részletek
Olvastad már?