Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Domenicali

Domenicalinak nem tetszik, hogy elvennék a pénzt a pilótáktól

Az FIA és a Liberty Media közös tervezete nem nyerte el az F1 jelenlegi vezérigazgatójának, Stefano Domenicalinak a tetszését, mely szerint limitet vezetnének be a pilóták fizetését illetően is.

részletek

Mick Schumacher az apjától tanulta el a jegyzetelést

A Formula-1 első embere, Stefano Domenicali elérzékenyülve fogadta Mick Schumacher debütálását a királykategóriában, korábbi ferrarisként pedig sok közös emléke van a fiatal németről és apjáról is.

részletek

Domenicali idén nagy csatákra számít

Az F1 és a Liberty Media új vezére, Stefano Domenicali sem tudja, mik a szándékai Lewis Hamiltonnak 2021 után, abban azonban biztos, hogy idén nem lesz egyszerű dolga a címvédőnek.

részletek

Sprintfutamok: Fél órás extra, amiért pont jár

Stefano Domenicali árult el egy-két dolgot az idén bevezetésre kerülő F1-es sprintfutamokról - az egyik ilyen, hogy Silverstone-ban biztosan rendeznek ilyen versenyt az idei szezonban.

részletek

A Ferrari támogatja a sprintfutamokat

Stefano Domenicali szerint nagyszerű visszajelzések érkeznek az ötlettel kapcsolatban a sportág minden szereplőjétől, Mattia Binotto pedig azt mondja, hogy ők maximálisan támogatják a tervet.

részletek

Domenicali nem tud tanácsot adni Binottónak

Az F1 vezérigazgatója tisztában van vele, a Ferrari csapatfőnökének mennyire nehéz feladata van, ám praktikus tanácsok helyett csak szolidaritásáról biztosította Binottót.

részletek

Las Vegas és Indy az F1 kilátásai között

Az F1 új vezérigazgatója nem tett le arról a tervről, hogy az Egyesült Államokban legalább két nagydíjat rendezzenek egy évben, így több pálya is bekerült a potenciális versenyhelyszínek közé.

részletek

Monacói csapat érkezhet az F1-be

Monaco F1 Racing Team néven csatlakozhat egy új istálló a Formula-1-es mezőnyhöz, kihasználva az új szabályok, a költséglimit és Domenicali nemrégi nyilatkozata adta lehetőségeket.

részletek

Elbeszélget az F1 vezetése a pilótákkal Mazepin miatt

Stefano Domenicali, az F1 új vezérigazgatója már egy levelet is írt a mezőny tagjainak: szerinte rendkívül fontos, hogy versenyzőként a sportág arcai és példaképként kell viselkedniük.

részletek

Az Audi érdeklődése hátráltatta a Red Bull terveit?

Sajtóhírek szerint a négykarikás márka F1 iránti érdeklődése is szerepet játszott abban, hogy nem alakultak zökkenőmentesen az energiaitalosok és a Honda között zajló egyeztetések.

részletek

„Nem a pénz a kérdés Hamiltonnál”

Stefano Domenicali szerint nem az a fő kérdés Lewis Hamilton szerződésével kapcsolatban, hogy mennyit fog keresni, más állhat a késlekedés hátterében.

részletek

Versenynaptár idén és a jövőben: Bahreini dupla, Kína, Afrika, Amerika

A Formula-1 első embere, Stefano Domenicali megerősítette a napokban keringő pletykát. A menetrendet érintő távlatibb változásokról is beszélt, köztük arról, hogy Észak- és Dél-Afrikából is érdeklődnek.

részletek
Olvastad már?