Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 1. csütörtök

Domenicali

Megromlott az F1 és az FIA kapcsolata?

Az F1-es szezon közben többször is felmerült, hogy feszültségek lehetnek Mohammed ben Sulayem FIA-elnök és a FOM között – ezt most előbbi határozottan tagadta.

részletek

Az F1 készen állhat egy új csapat érkezésére

Bár eddig a többség nem igazán örült volna egy tizenegyedik istálló belépésének, a vezetőség részéről ennek nincs akadálya, ha jobbá teszi a versenyzést a sportág vezérigazgatója szerint.

részletek

Domenicali szerint 24 futam a maximum

Rekordszámú nagydíjat tartalmaz a 2023-as versenynaptár, 24-nél azonban nem terveznek többet Stefano Domenicali szerint. Az F1 vezérigazgatója úgy látja, a piac megkövetel ennyi futamot.

részletek

Briatore csak Domenicali kérése miatt tért vissza

Egyre többet látni az egykori csapatfőnököt, aki elárulta, hogy kizárólag az F1 vezérigazgatójának kérésére tért vissza a sportágba. Flavio Briatore jelenleg Stefano Domenicali mellett dolgozik.

részletek

A visszavonulás után sem fog elhallgatni Hamilton

Versenyzői pályafutása után is hatást akar gyakorolni a sportra és Stefano Domenicalira a hétszeres világbajnok. Arról is beszélt, örül, hogy a mezőny másik hangadója, Sebastian Vettel a rivalizálás ellenére jó barátja maradt.

részletek

Domenicali szerint szorosabbá válhat a mezőny

Továbbra is hisz a költségplafon, valamint az idén bevezetett aerodinamikai változtatások erejében az F1 vezérigazgatója. Stefano Domenicali szerint hamarosan eltűnhet az élmezőny mögötti szakadék.

részletek

Több évre biztosította helyét Monaco

Az idei versennyel lejárt Monte-Carlo Formula-1-es szerződése. A nagydíj azonban szerepel a kedden kiadott 2023-as naptárban, és a rákövetkező két évben is megtartják.

részletek

Verstappen Schumacherre emlékezteti Domenicalit

Stefano Domenicalinak Michael Schumacher jut eszébe Max Verstappen domináns teljesítményét látva. Az F1 vezérigazgatója úgy érzi, a holland pilóta egyre érettebbé válik.

részletek

Bukhat a Porsche-projekt, de jöhet más?

Stefano Domenicali szerint más gyártók is érdeklődnek az F1-be való beszállással kapcsolatban, csak még nem álltak ezzel a nyilvánosság elé. Ha nem jön a Porsche, majd jöhet más.

részletek

„Követnünk kell a szabályokat Herta esetében”

Az F1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali és több csapatfőnök is úgy véli, hogy az FIA-nak nem kellene különengedélyt adnia az AlphaTauri ülésével szóba hozott amerikai IndyCar-pilótának.

részletek

Domenicali: Nincs szükségünk új csapatokra

A Forma-1 vezérigazgatója kitart a korábbi kijelentése mellett, miszerint a sportágnak nincs szüksége új csapatokra, utalva ezzel Michael Andretti belépési törekvéseire is.

részletek

Mostanában nem lesz női F1-es pilóta

Stefano Domenicali szerint nem egyenlőek az esélyek, de dolgoznak azon, hogy megváltoztassák a rendszert, viszont ennek gyümölcse nem néhány éven belül fog beérni.

részletek