DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

Domenicali

Béketárgyalás? Leült Ben Sulayem és Domenicali

Enyhülhet az FIA és F1 közötti feszültség: sajtóértesülések szerint elsősorban a Concorde-egyezmény miatt tárgyalt a két vezér, de a konstruktív egyeztetés másra is kiterjedt.

részletek

Hangosabb és teljesen új F1-es motorok jöhetnek 2030-tól?

Stefano Domenicali F1-vezérigazgató elhintette, hogy az évtized végén akár a hibrid erőforrásoknak is búcsút inthet az F1.

részletek

Pitwall: „Ha sok a 24 verseny, lépj le!”

Kőkemény állásfoglalás az F1 vezetője részéről, Newey távozhat, nagy halat fogott a Ferrari, megvan az Audi első versenyzője – a hét legfontosabb hírei a Pitwallban.

részletek

„Miért ne?” – még több sprintet akar az F1

Stefano Domenicali megint a szurkolóik érdekeivel érvelt, hiába nem ért vele egyet Max Verstappen és Lando Norris sem.

részletek

„Nem kötelező F1-es pilótának lenni” – Domenicali a versenyzők panaszairól

Túl sok a 24 futamos F1-es versenynaptár? Stefano Domenicali szerint viszont éppen ez az optimális, és akinek nem tetszik, annak nem kötelező itt versenyeznie.

részletek

Sajtó: Új ázsiai futamot akar az F1?

Thaiföld lehet az egyik jelölt, de Stefano Domenicali két új helyszínre látogat el ezen a héten, hogy egyeztessen a jövőről.

részletek

Beavatkozhat az F1 és az FIA a Horner-ügyben?

Sajtóhírek szerint az F1-vezér Stefano Domenicali és az FIA-elnök Mohammed ben Sulayem egyeztethet az esetleges lépésekről a Red Bull főnöke kapcsán.

részletek

Az F1 kiteheti a versenynaptárból az olasz helyszíneket?

Monzában már hónapok óta zajlani kellene a felújtásoknak, Imolához pedig az olasz kormány akarata is szükséges lesz: Domenicali nyomást gyakorol a legendás pályákra.

részletek

„Jövőre szorosabb lesz a verseny” – Domenicali

Stefano Domenicali, a Formula-1 vezérigazgatója arra számít, hogy a következő szezonban a riválisok közelebb kerülnek versenytempóban a Red Bullhoz.

részletek

Nyomás alatt az F1: most már nem mondhatnak nemet az Andretti Cadillacnek?

A GM keddi bejelentésével minden eddiginél erősebbnek tűnik az Andretti pályázata: kellemetlen képet festene az F1-ről, ha mégis visszautasítanák őket.

részletek

Bejelentés: 2030-ig marad Interlagosban az F1

A hétvégi Sao Pauló-i Nagydíj pénteki napján megerősítették, hogy további öt évre aláírtak a közkedvelt brazil helyszínnel, így 2030-ig biztosan a naptár része marad.

részletek

F1: Nincs terítéken a gumiháború visszahozatala

Stefano Domenicali elsősorban költséghatékonysági okokkal magyarázta mindezt – pedig a most hosszabbító Pirellinek nem lenne ellenére a versengés.

részletek