Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

Domenicali

Schumacher még lábtörésekor se kritizálta a Ferrarit

A szerteágazó szerepkörei egyikében riporterként is tevékenykedő Nico Rosberg ezúttal a Ferrari korábbi csapatfőnökét, Stefano Domanicalit ültette az asztalhoz, aki elárult pár részletet az istálló legendás pilótájának személyiségéről.

részletek

Webber: Ezért nem írtam alá a Ferrarihoz

Mark Webber a Red Bull uralma alatt háromszor is a harmadik pozícióban zárta az egyéni világbajnokságot, s elárulta, nem volt messze attól, hogy a Scuderia versenyzője legyen.

részletek

Domenicali: Bahreinben látjuk meg az igazi Ferrarit

Stefano Domenicali, a Ferrari egykori csapatfőnöke sem gondolja, hogy a Scuderia valódi arcát láthattuk Melbourne-ben. Szerinte Bahrein után tisztábban fogunk majd látni az erőviszonyokat illetően.

részletek

Igyekezett tisztázni a dolgokat a Ferrari

John Elkann próbált meg tiszta vizet önteni a pohárba a Binotto-Arrivabene váltással kapcsolatban egy nyílt levélben - nem lesznek nagy változások a vezetésben, semmi ilyenről nincs szó.

részletek

Domenicali visszatérhet a Ferrarihoz

Stefano Domenicali 2014-ig volt a Ferrari csapatfőnöke, amikor elbocsájtották pozíciójából. Azóta a Lamborghini vezérigazgatója, de sajtóhírek szerint lehet, hogy visszatér Maranellóba.

részletek

Korábbi főnöke ismét méltatta Alonsót

Sőt, Stefano Domenicali azt sem zárta ki, hogy a kétszeres F1-es világbajnok még egyszer feltűnjön a Ferrarinál - szerinte az ilyen tehetségeknél nem lehet azt mondani, hogy nehéz velük dolgozni.

részletek

Domenicali alatt háromszor veszített a Ferrari a szezonzárón

2008-ban, 2010-ben és 2012-ben is vörös overallt viselő versenyző lehetett volna az F1 világbajnoka, az utolsó futam azonban mindannyiszor vereséggel végződött: Stefano Domenicali visszaemlékezett a fájdalmas vesztes szériára.

részletek

Ez volt Schumacher leghihetetlenebb képessége

Stefano Domenicali, a Scuderia korábbi F1-es csapatfőnöke beszélt a hétszeres világbajnokkal való közös munkáról - szóba került egy képesség és Schumacher hozzáállása is.

részletek

Domenicali Alonsót Schumacherhez hasonlítja

A Ferrari egykori csapatfőnöke Schumacherrel és Alonsóval is dolgozott együtt, ugyanakkor azt is leszögezte, hogy nehéz a pilótákat egymáshoz mérni, mert két különböző korszakról van szó.

részletek

Újra Lamborghini az F1-ben? Talán egyszer...

Az olasz márka esetleges F1-be való csatlakozásáról beszélt vezérigazgatójuk, Stefano Domenicali. A márka a közeljövőben még nem, később azonban lehet, hogy visszatér a sorozatba.

részletek

Összehasonlította Alonsót és Schumachert a Ferrari korábbi vezére

Stefano Domenicali, a Ferrari korábbi csapatvezetője hasonlította össze Michael Schumacher és Fernando Alonso maranellói időszakát - jó lett volna őket látni egymás ellen azonos autóval...

részletek

Raikkönen szerint a pole nem garancia 2019-re

Továbbra is sok a találgatás Kimi Raikkönen jövőjével kapcsolatban, hiszen a finnek még mindig nincs szerződése a következő évre. Azonban szerinte a pole-pozíciója sem garantál semmit.

részletek
Olvastad már?