Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

Domenicali

Volt esély Hamilton ferraris szerződésére

A pilóták többsége szeretne egyszer a Ferrarinak versenyezni, Lewis Hamilton viszont valószínűleg már nem lesz a maranellóiak pilótája. Stefano Domenicali szerint lehetett volna erre lehetőség.

részletek

Novemberi szezonzáró és hét-nyolc sprint 2022-ben

Október 15-én várható a 2022-es Formula-1-es versenynaptár megjelenése, pár részlet azonban már most ismert – Stefano Domenicali árulta el többek között, hogy az utóbbi időszak leghamarabb végződő szezonja várható.

részletek

Domenicali: Sok akcióra számítok Katarban

Új helyszínre látogat el az idei szezon utolsó szakaszában a Formula-1 mezőnye, így november 21-én megtartják az első Katari Nagydíjat. A vezérigazgató Stefano Domenicali jó versenyre számít.

részletek

Szabályváltozást sürget a spái fiaskó után a McLaren-vezér

Zak Brown szerint sem helyes, hogy versenynek titulálták a safety car mögött megtett néhány kört, ezért a szabály felülvizsgálatát szorgalmazza – ami a hírek szerint meg is történhet.

részletek

Domenicali: Nem volt üzleti oka a történteknek

Az F1 vezérigazgatója cáfolta, hogy pénzügyi okokból nyilvánították versenynek a biztonsági autó mögött megtett két kört Spában. Domenicali szerint a versenyirányítás helyes döntéseket hozott.

részletek

Domenicali: Csak alkalmanként lesz sprint

A Formula-1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali elárulta, hogy a sprintkvalifikáció pozitív fogadtatása után jó eséllyel 2022-ben is vissza-visszatér majd ez a formátum. Miamiról is beszélt.

részletek

2037-ig maradhat a Hungaroringen az F1

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Magyar Nagydíj helyszínén egyeztetett Stefano Domenicalival, amelynek eredményeként tíz évvel meghosszabbodhat a jelenlegi szerződés.

részletek

Domenicali: a Magyar Nagydíj „fontos eleme” az F1-nek

A Magyar Nagydíj „fontos eleme” az F1-es vérkeringésnek és a sportág hosszú távon tervez hazánkkal – jelentette ki a formula.hu-nak Stefano Domenicali, a Formula One Management vezérigazgatója.

részletek

F1-Archív: Elégedetlen a dobogós Raikkönen

A finn pilóta nem tud örülni a Ferrari hungaroringi eredményének, a McLaren-vezér epés megjegyzést tett a rivális istállóra, Webber Palik kijelentésére reagált, Alonso, Raikkönen és Ricciardo esélyes a Red Bull-ülésre – ezek szerepeltek az F1-es hírekben július 30-án.

részletek

Domenicali elégedett a sprintkvalifikációval

A Formula-1 vezérigazgatóját meggyőzték a Brit Nagydíj versenyhétvégéjén látottak, de nem tekinti befejezettnek a munkát. Az olasz szakember szerint van még mit finomítani az új formátumon.

részletek

Marko: A Honda nem fogja megmásítani a döntését

A Red Bull szaktanácsadója, Dr. Helmut Marko szerint a Honda nem fogja megváltoztatni azon döntését, miszerint a 2021-es szezont követően kivonul a Formula-1-ből.

részletek

Az egész F1 az amerikai versenyzőt keresi

A két amerikai verseny beütemezésével a Formula-1 újabb lépést tett az amerikai rajongói szívek meghódításáért, az utolsó, legfontosabb lépés azonban még hátravan: egy jó versenyző bevonzása az USA-ból, akivel a nézők azonosulni tudnak.

részletek
Olvastad már?