DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Domenicali

Leclerc most nem követhet el hibákat – Domenicali

A monacói pilótának túl kell lendülnie a frusztráltságon és a csapata élére kell állnia Stefano Domenicali szerint. Az F1 vezérigazgatója úgy gondolja, a Ferrarinak még lesz esélye idén, mivel a Red Bull szezonjára később kihatással lehet a költségsapka miatt kapott büntetésük.

részletek

Ezekben a kérdésekben döntött az F1 Bizottság

Többek között a gumiabroncsok, a rádióüzenetek, a pénzügyi szabályzat és pályákat illető változtatások kerültek terítékre az F1 Bizottság idei első ülésén, melyre Londonban került sor kedden.

részletek

Domenicali: A Libertynek további tervei vannak az F1-gyel

Stefano Domenicali szerint a Liberty Media beruházásai az mutatják, további terveik vannak az F1-gyel kapcsolatban, ezért nem merül fel a széria eladása.

részletek

Két bemutató, két bejáratás: beindult az F1-es nagyüzem! – hétfői hírek

A McLaren és az Aston bemutatta, a Williams és az Alpine bejáratta 2023-as autóját, Domenicali pedig kritikát fogalmazott meg Ben Sulayemmel szemben.

részletek

Futamot is törölhet az F1, ha sérülnek az emberi jogok

Stefano Domenicali elárulta: készek lépéseket tenni, ha úgy érzik, egy helyszínen „nem jó irányba haladnak a dolgok”, de hisz az F1 erejében.

részletek

„Engem nem az egó vezérel” – Domenicali kritikus Ben Sulayemmel

Mindenkinek a saját munkáját kellett volna végezni, az FIA-elnöknek nem szabadott volna a hibákat elkövetnie. Azóta letisztázták a szerepeket – mondja az F1 első embere.

részletek

F1-vezér: Nem bölcs Andrettitől kapzsinak nevezni a csapatokat

Odaszúrt az F1-es mezőnybe vágyó amerikai istállónak Stefano Domenicali: a sportág vezetője másképp viselkedett volna az érdeklődő csapat helyében.

részletek

F1-vezér: Sosem hallgattatjuk el a pilótákat!

Stefano Domenicali állítja: mindig lehetőséget fognak adni a versenyzőknek a véleményük kifejtésére – újabb törésvonal a sportág és az FIA között?

részletek

Lebeszélték a nyugdíjról Ross Brawn jobbkezét

Eredetileg az F1 műszaki igazgatója, Pat Symonds is befejezte volna idén: de Stefano Domenicali meggyőzte, hogy maradjon és működjön közre a 2026-as szabályok kidolgozásában.

részletek

Jövőre véget érhet a Red Bull fölénye

Az F1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali az idei évben tapasztalt Red Bull-dominancia ellenére nem gondolja, hogy tartós lenne az osztrákok hatalmas fölénye a többi istállóhoz képest.

részletek

Négy csapatfőnököt fogyasztott el a Ferrari az utolsó vb-címe óta

Immár másfél évtizede nem nyert ferraris versenyző világbajnokságot a Formula-1-ben: ez idő alatt Mattia Binotto volt a negyedik vezető a Scuderia élén. Megnéztük az ő és három elődje mutatóit.

részletek

Megromlott az F1 és az FIA kapcsolata?

Az F1-es szezon közben többször is felmerült, hogy feszültségek lehetnek Mohammed ben Sulayem FIA-elnök és a FOM között – ezt most előbbi határozottan tagadta.

részletek