Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Díjátadó

Sapka a boton, pezsgő a maszkon – így működik az új díjátadó ceremónia

A Formula-3 főversenyével lezajlott az Osztrák Nagydíj hétvégéjének első futama, aminek különösen a leintést követő perceit övezte nagy várakozás, most láthattuk ugyanis először, hogyan módosult a díjátadó ceremónia a vírusvédelem jegyében.

részletek

Vettel: Ilyen körítés mellé ilyen sz*r trófeát...

A négyszeres világbajnok szerint nagyon menő volt, ahogy felemelték a győztes autót a pódiumra, de a szelfibotos alak nem nyerte el a szimpátiáját, nem is beszélve a „sz*r trófeákról”.

részletek

Hamilton reagált szülővárosa kritikáira

A brit világbajnok elnézést kért egy díjátadón elejtett mondatáért, amire a beszámolók szerint megsértődtek Stevenage lakói. Hamilton azt üzente, nincs szükség a negatív energiákra.

részletek

Szülővárosa dühös lett Hamiltonra

A brit világbajnok egy díjátadón használt sértő kifejezést Stevenage településére, ahonnan „álma volt kiszabadulni”. Utólag kijavította magát, ám a kijelentése futótűzként terjedt.

részletek

Ezért vetkőzött le Hamilton a dobogón

Egészen szokatlan jelenetsor játszódott le az F1-es Abu Dhabi Nagydíj díjkiosztóján, amelyen Lewis Hamilton egyszerűen félmeztelenre vetkőzött. Tettével egy üzenetet szeretett volna közvetíteni.

részletek

Nézd vissza a MotoGP év végi díjátadó gáláját

A hagyományoknak megfelelően a valenciai szezonzáró estéjén adták át mindhárom kategória legjobbjainak a jól megérdemelt érmeiket – az alábbi videóban a teljes ünnepélyes gálát visszanézheted, plusz mutatunk néhány fotót is a versenyzőkről, akik motoros ruha helyett ezúttal öltönyben feszítettek.

részletek

Michelisz a világbajnokok közt az FIA gálán

A versailles-i palotában tartották a vb-sorozatok év végi díjátadóját, melyre a bajnokságok első három helyezettjei kaptak meghívót: első alkalommal magyar versenyző is.

részletek

A Forma-1 is kiosztotta a maga Oscar-díjait

Hétfőre virradóra rendezték Los Angelesben a 89. Oscar-gálát, ennek apropóján pedig az F1 hivatalos Twitter-oldala is kiosztotta a maga díjait.

részletek

A sportbírók is megtartották díjátadójukat

A magyar autósport pályabírói közismerten a szakma élvonalába tartoznak. Szombaton évadnyitó értekezletükkel egybekötve kitüntették azokat, akik kiemelkedő munkát végeztek 2016 során. Volt, aki 45 éve tartó szolgálatáért kapott oklevelet.

részletek

Raikkönent kitüntették, itt a köszönőbeszéde!

Kimi Raikkönen díjat vehetett át egy hazájában rendezett gálaesten, amely során a sport nagykövetévé avatták. A színpadra lépve két percen át folyamatosan beszélt, és még a közönséget is megnevettette.

részletek

Magyar díjazottak az FIA-gálán

Az FIA Historic Rali Európa-bajnokság D korcsoportjának harmadik helyén végzett Bazsó Ildikó a navigátorok versenyében, aki ezért Párizsban, az FIA-gálán vehetett át díjat.

részletek

H-MOTO Team díjeső a MAMS Ceremónián!

Az elmúlt hétvégén tartották a Magyar Motorsport Szövetség díjátadó ünnepségét, melyről a H-MOTO Team versenyzői sem hiányozhattak. A csapatból hárman is megtiszteltetésben részesültek, Vincze Hannát a legjobb utánpótlás, Kis Viktóriát a legjobb hazai női, Györfi Alent pedig a legeredményesebb stock 600 versenyzőként értékelték.

részletek