Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 4. péntek

Cupra

A Zengő Motorsporttal a volánnál

A CUPRA Leon Competición indul a WTCR 2020 bajnokságban. A CUPRA új versenyautója a közelgő túraautó világkupa szezonban a magyar Zengő Motorsport csapattal vesz részt, amelyben három autó és a CUPRA pilótája, Mikel Azcona szerepel.

részletek

Két magyarral és egy sztárpilótával tér vissza a WTCR-be a Zengő

Bő két héttel a Túraautó-vk szezonnyitója előtt a magyar istálló bejelentette felállását: Boldizs Bence mellett Kismarty-Lechner Gábor és a tavaly futamot is nyerő spanyol Mikel Azcona lesz a pilótájuk.

részletek

Először együtt a CUPRA nagy teljesítményű termékcsaládja

Önálló márkaként történt beindítása, azaz 2018 óta a CUPRA a korszerű formatervezésen és a sportos teljesítményen alapuló, nagy teljesítményű gépkocsik teljes sorozatát fejlesztette ki: a CUPRA Atecát, a nagy teljesítményű szabadidő autót, a CUPRA Leont, amely az 5 ajtós és Kombi változatban egyaránt elérhető, és a CUPRA Formentort, a kizárólag a márka által kifejlesztett első crossovert (CUV), amely egy nagy teljesítményű autó előnyeit és egy SUV tulajdonságait egyesíti.

részletek

A CUPRA Formentor 360 fokban

Hogyan is néz ki az új CUPRA Formentor? Milyen érzés lesz majd a márka első modelljének a kormánya mögé ülni? A 360º-os, a panoráma videónak köszönhetően magával ragadó élmény során, 6 különböző látószögből lehet felfedezni a gépkocsi minden részletét.

részletek

Bemutatkozott a CUPRA első elektromos autója

A cég CASA SEAT-ban tartott sajtókonferenciáján a CUPRA megerősítette egy olyan modell megjelenését, amely megváltoztatja az elektromos hajtású járművek dinamikus képét.

részletek

A CUPRA Formentor lesz az FC Barcelona hivatalos autója

A CUPRA Formentor bevezetése előtt a CUPRA megkezdi az első, kifejezetten a márka számára kifejlesztett előrendelési kampányát. Az FC Barcelonával kötött együttműködés részeként, amely a CUPRA-t a labdarúgó klub hivatalos autós és mobilitási partnerévé tette, az autómárka úgy döntött, hogy a CUPRA Formentor lesz az FC Barcelona hivatalos autója.

részletek

Az új CUPRA Ateca 2020

Az új CUPRA Ateca 2020 célja, hogy a legdinamikusabb teljesítményt biztosítsa a márka szellemiségét megtartva, de ugyanakkor az autózás újabb szintjét is jelenti annak érdekében, hogy megfeleljen az egyre igényesebb piac követelményeinek.

részletek

Két autóval és új magyar tehetséggel tér vissza a Zengő Motorsport a WTCR-be

Egy év távollét után idén újra a Túraautó-világkupán indul a Michelisz Norbertet is felfedező csapat, méghozzá rögtön két Cuprával, amelyek közül az egyikbe egy új felfedezett, Boldizs Bence ülhet.

részletek

Így készül az új CUPRA e-Racer

Vegyíteni a teljesítményt és az elektrifikációt a hatékonysággal és a fenntarthatósággal. Ez jelentette a kihívást a CUPRA csapat számára, amikor megtervezte és kifejlesztette autóját a több márkás, 100% -ban elektromos turistaautók bajnokságára, a Pure ETCR-re. Az eredmény a CUPRA e-Racer, amely készen áll arra, hogy meghódítsa a versenypályákat.

részletek

A CUPRA és az FC Barcelona új kezdeményezése

A CUPRA márka új kezdeményezést indított az FC Barcelonával, amely segít abban, hogy a rajongók szeretete eljusson a Camp Nou pályájára is, amikor a bajnokság folytatódik. A “Nyerjük meg ezt a meccset együtt!” mottó alatt futó ötlettel a Barcelona hivatalos autós és mobilitási partnere a csapat rajongóit szólítja meg világszerte, hogy küldjenek be fényképet arról, miként szurkolnak otthonukból csapatuknak. Ezek a fotók – amelyeket a CUPRA hivatalos weboldalán keresztül lehet továbbítani – a pálya körül elhelyezett LED képernyőkön lesznek kivetítve a Camp Nou-ban a zárt kapus mérkőzések alatt.

részletek

A CUPRA Formentor világpremierje

A CUPRA Formentor világpremierjével az első, a márka által teljesen az alapokról kifejlesztett modell jelenik meg.

részletek

A SEAT és a CUPRA újdonságai a Genfi Autószalonra

Az idei Genfi Nemzetközi Autószalon számos új és izgalmas jármű és fejlesztés találkahelye lesz, többek között itt tartja világpremierjét a CUPRA Formentor, amely az első, kifejezetten a CUPRA számára készült modell illetve a nagyközönség előtt itt debütál az első CUPRA Leon modell is.

részletek
Olvastad már?