Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Cupra

A CUPRA és az FC Barcelona egyesíti erőit

A CUPRA globális szövetséget kötött az FC Barcelonával, hogy annak exkluzív hivatalos autóipari és mobilitási partnerévé váljon. Ez a hagyományos partnerségen túlmutató megállapodás három stratégiai pillérre épül.

részletek

A CUPRA bepillantást enged teljesen elektromos tanulmányautójának utasterébe

A CUPRA első teljesen elektromos közúti járművének merész és magabiztos külső formája összhangban áll gondosan formázott, mégis sokoldalú belső terével.

részletek

Érkezik a CUPRA elektromos koncepcióautója

A CUPRA a jövő igényeinek megfelelően kapcsolja össze a nagy teljesítményű, fejlett erőátviteli technológiát a kifinomult, emocionális dizájnnal.

részletek

Menetpróba - Cupra Ateca 2,0 TSI DSG 4Dirve

Kipróbálhattuk az új spanyol márka első modelljét, ráadásul az első hazai Cupra szalonból gurulhattunk ki a menetpróbára az autóval.

részletek

Megnyílt az első magyarországi CUPRA márkakereskedés

Ünnepélyes keretek között adták át az első CUPRA márkakereskedést hazánkban, a Duna Autóban, így már hivatalosan is megkezdődött az új, kifinomult, egyedi márka értékesítése Magyarországon. Kezdetben két típus, a CUPRA Ateca és a Leon CUPRA R vásárolható meg a budapesti márkakereskedésben. Idén várhatóan 25-30 CUPRA találhat gazdára hazánkban.

részletek

Kupaverseny: Cupra Ateca, a kompakt nyitómodell

Nemrég megnyílt Magyarország első és eddig egyetlen Cupra kereskedése a Duna Autónál. A csak nemrég önállósodott márka pedig azonnal lendületesen kezdett, úgy a versenypályákon, mint a piacon is.

részletek

A CUPRA két csapattal a WTCR-ben

A TCR Nemzetközi Szériában eltöltött sikeres 2018-as idény után, a CUPRA versenyszelleme visszatér a 2019-es WTCR - FIA Túraautó Világkupa futamain.

részletek

CUPRA Ateca Special Edition

A CUPRA márka a 2019-es Genfi Nemzetközi Autószalonon leplezte le a CUPRA Ateca Special Edition modellt, amely megnövelt teljesítményszinttel, még kifinomultabb és vonzóbb formában mutatta be a nagyteljesítményű SUV modellt.

részletek

Formentor: A CUPRA egyedülálló tanulmányautója

A CUPRA a legmeglepőbb, legdinamikusabb és a leglátványosabb autója, a CUPRA Formentor tanulmányautó bemutatásával ünnepli első születésnapját.

részletek

Az új CUPRA Ateca: a sportosság legkorszerűbb értelmezése

A SEAT díjnyertes motorsport részlegéből önálló márkává előlépett CUPRA az egyediség, a kifinomultság és a teljesítmény legkorszerűbb formáját testesíti meg. A szenvedély hívta életre, hogy világszerte meghódítsa az autózás rajongóit olyan járművek megalkotásával, amelyek a múltban való nosztalgiázás helyett a jelenkor eredményeit képviselik. A motorsport részleg legtapasztaltabb, legelkötelezettebb és legmegszállottabb tagjai visszatértek a műhelybe, hogy megalkossák a vállalat egy új dimenzióját és új megvilágításba helyezzék a szervezet kompetenciáit, képességeit és a benne rejlő lehetőségeket.

részletek

Björk megállíthatatlan a kínai WTCR-hétvégén, Michelisz 3., Szabó 7.

A Hyundai svéd versenyzőjét, Thed Björköt egész hétvégén nem lehet egyelőre megállítani Kínában, ennek megfelelően övé lett a pole is a WTCR ningbói hétvégéjének szombat hajnali időmérőjén. Michelisz is elöl, Szabó is jól ment.

részletek

CUPRA e-Racer: elektromos túraautó először futott versenypályán

A CUPRA márka elvitte a CUPRA e-Racer versenyautót Zágrábba, hogy a versenypályán történő próba során első alkalommal tesztelje az elektromos akkumulátor csomag összehangolását a gépkocsi többi elemével.

részletek
Olvastad már?