Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 19. szerda

Cupra

CUPRA Ateca Limited Edition: Szemet gyönyörködtető kialakítás és rezonáló hang

A CUPRA folytatja küldetését a teljesítmény, a kifinomultság és az egyediség tökéletes kifejezésének megteremtése érdekében, a CUPRA Ateca Limited Edition bevezetésével. A nagy teljesítményű SUV folytatja a márka elkötelezettségét a nagy teljesítményű járművek új korszakának kialakítása mellett, de a sportosság kortárs értelmezésével.

részletek

Magaslati verseny Párizsban

A Cupra egy párizsi épület tetején rendezett be egy versenypályát, és az egyedülálló eseményre "CUPRA: A TETŐN VEZETÉS ÉLMÉNYE " néven került sor.

részletek

A CUPRA újragondolja a sportosság fogalmát

A CUPRA még nagyobb babérokra tör a nagyméretű SUV kupéval: dinamikus külső formaterv, kifinomult belső tér és a legkorszerűbb hajtáslánc technológia, mint legfőbb jellemzők.

részletek

A CUPRA és az FC Barcelona egyesíti erőit

A CUPRA globális szövetséget kötött az FC Barcelonával, hogy annak exkluzív hivatalos autóipari és mobilitási partnerévé váljon. Ez a hagyományos partnerségen túlmutató megállapodás három stratégiai pillérre épül.

részletek

A CUPRA bepillantást enged teljesen elektromos tanulmányautójának utasterébe

A CUPRA első teljesen elektromos közúti járművének merész és magabiztos külső formája összhangban áll gondosan formázott, mégis sokoldalú belső terével.

részletek

Érkezik a CUPRA elektromos koncepcióautója

A CUPRA a jövő igényeinek megfelelően kapcsolja össze a nagy teljesítményű, fejlett erőátviteli technológiát a kifinomult, emocionális dizájnnal.

részletek

Menetpróba - Cupra Ateca 2,0 TSI DSG 4Dirve

Kipróbálhattuk az új spanyol márka első modelljét, ráadásul az első hazai Cupra szalonból gurulhattunk ki a menetpróbára az autóval.

részletek

Megnyílt az első magyarországi CUPRA márkakereskedés

Ünnepélyes keretek között adták át az első CUPRA márkakereskedést hazánkban, a Duna Autóban, így már hivatalosan is megkezdődött az új, kifinomult, egyedi márka értékesítése Magyarországon. Kezdetben két típus, a CUPRA Ateca és a Leon CUPRA R vásárolható meg a budapesti márkakereskedésben. Idén várhatóan 25-30 CUPRA találhat gazdára hazánkban.

részletek

Kupaverseny: Cupra Ateca, a kompakt nyitómodell

Nemrég megnyílt Magyarország első és eddig egyetlen Cupra kereskedése a Duna Autónál. A csak nemrég önállósodott márka pedig azonnal lendületesen kezdett, úgy a versenypályákon, mint a piacon is.

részletek

A CUPRA két csapattal a WTCR-ben

A TCR Nemzetközi Szériában eltöltött sikeres 2018-as idény után, a CUPRA versenyszelleme visszatér a 2019-es WTCR - FIA Túraautó Világkupa futamain.

részletek

CUPRA Ateca Special Edition

A CUPRA márka a 2019-es Genfi Nemzetközi Autószalonon leplezte le a CUPRA Ateca Special Edition modellt, amely megnövelt teljesítményszinttel, még kifinomultabb és vonzóbb formában mutatta be a nagyteljesítményű SUV modellt.

részletek

Formentor: A CUPRA egyedülálló tanulmányautója

A CUPRA a legmeglepőbb, legdinamikusabb és a leglátványosabb autója, a CUPRA Formentor tanulmányautó bemutatásával ünnepli első születésnapját.

részletek
Olvastad már?