Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

Család

„Mindenben megváltozott a Schumacher család élete”

A Ferrari egykori csapatfőnöke és az FIA előző elnöke, Jean Todt szerencsésnek érzi magát, hogy a közel kilenc éve síbalesetet szenvedő Michael Schumacher családja közeli barátjának mondhatja magát.

részletek

Leclerc: Nagyon nehéz az anyukámnak

A Ferrari világbajnoki aspiráns versenyzője elmondta, hogy a családja olykor nehezen birkózik meg a gondolattal, hogy egy veszélyes sportban szerepel – és nem is tud mit mondani az édesanyjának.

részletek

Perez: Nehéz az F1 és a gyerekek együtt

A Red Bull mexikóija háromgyerekes apa: arról beszélt, a sport teljes embert igényel akkor is, ha az illetőnek családja van. Saját tapasztatából fakadóan teljesen megérti Vettel döntését.

részletek

Hosszú ideje érlelődött a búcsú gondolata Vettelben

A végső döntést viszont csak tegnap hozta meg a négyszeres F1-es világbajnok, aki hangsúlyozta: továbbra is imád versenyezni, de már más dolgok – a család és a környezetvédelem – is lekötik.

részletek

Közlekedik a család 2022 – a fődíj egy új FABIA

Idén újra sor kerül az Autós Nagykoalíció, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság, valamint a SKODA Magyarország által rendezett „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőre. A szervezők célja ezzel az, hogy minél szélesebb körben felhívják a figyelmet a körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedési magatartás fontosságára. A verseny fődíja egy új SKODA FABIA modell.

részletek

Raikkönen: Már jelzi a testem, hogy öregszem

A jelenkori F1 egyik legnépszerűbb alakja, a finn Kimi Raikkönen már érzi, hogy nem ő a legfiatalabb tagja a mezőnynek, melyre a teste is figyelmezteti. Szeretne több időt tölteni a családjával.

részletek

Raikkönen: Inkább a családommal töltöm az időmet, minthogy játsszak

Kimi Raikkönenről köztudott, hogy nem igazán van ínyére a szimulátorozás, sokkal szívesebben tölti családjával az idejét. Ugyan van egy PlayStationje, de már nem is tudja, mikor használta utoljára.

részletek

Raikkönen: Sokkal fontosabb a családom, mint az F1

Élvezi az apaságot, imádja a gyerekeivel töltött időt, és a legnehezebb számára, amikor távol kell lennie a családjától a versenyhétvégéktől – többek között erről is beszélt egy interjúban a finn.

részletek

Raikkönen: Az Alfánál sem kisebb a nyomás, mint a Ferrarinál

A Ferrarival világbajnoki címig jutó Kimi Raikkönen úgy gondolja, semmivel sem jelent kisebb terhet az Alfa Romeo versenyzőjének lenni, mint a Ferrariénak, viszont így több időt tölthet a családdal.

részletek

Raikkönen: Nem érdekel, mit gondolnak rólam a finn rajongók

Räikkönen őszintén beszélt kétlakiságáról, arról, mit érez Svájc és Finnország iránt, valamint, hogy mit tart fontosnak a gyermekei jövőjével kapcsolatosan, akik akár táncolhatnak is, ha úgy érzik.

részletek

Raikkönen: Nehéz egyensúlyt találni az F1 és a család között

A 2007-es világbajnok mindent elért a Formula-1-ben, amit csak lehetett, de az Alfa Romeóhoz történt csapatváltása után is motivált. Igaz, sajnálja, hogy kevesebbet lehet a családjával.

részletek

Családi kötelékek a Formula-1-ben

A száguldó cirkuszban többször is előfordult, hogy egy családból két testvér, esetleg más kötődésű pilóta is versenyzett. Schumacher, Bianchi, Fittipaldi, Andretti, Hill és mások, de milyen sikerrel?

részletek