Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

Család

Raikkönen: Nehéz egyensúlyt találni az F1 és a család között

A 2007-es világbajnok mindent elért a Formula-1-ben, amit csak lehetett, de az Alfa Romeóhoz történt csapatváltása után is motivált. Igaz, sajnálja, hogy kevesebbet lehet a családjával.

részletek

Családi kötelékek a Formula-1-ben

A száguldó cirkuszban többször is előfordult, hogy egy családból két testvér, esetleg más kötődésű pilóta is versenyzett. Schumacher, Bianchi, Fittipaldi, Andretti, Hill és mások, de milyen sikerrel?

részletek

Brawn hisz Schumacher felépülésében

Ross Brawn, az F1 sportigazgatója bízik benne - ahogyan Schumacher családja is -, hogy előbb, vagy utóbb, de sikerül majd gyógymódot találni a hétszeres világbajnok agysérülésének kezelésére.

részletek

Sergio Perez édesapa lett

Ennél szebb karácsonyi ajándékot aligha kívánhatott volna a Force India mexikói F1-es pilótája: párja és menyasszonya, Carola csütörtökön adott életet első közös gyermeküknek.

részletek

Az MR Racing mosolyt csalt az arcokra

Családias partnernapon van túl az MR Racing Hondás egysége, akik múlt szombaton, Sárisápon két autóval közel 200 kilométeres tesztnapot tartottak.

részletek

Hamilton elárulta, van-e barátnője

A brit F1-es pilótát elég gyakran látni csinos hölgyek társaságában, és egy tévéműsorban feltették neki a kérdést, amit a paddockban nem szoktak: elrabolta-e valaki a szívét?

részletek

Rosberg elmondta, mit csinálhat a jövőben

Az F1-ből tavaly decemberben visszavonult címvédőnek rengeteg terve van a következő éveket illetően - nemrég a Szilícium-völgyben járt, amely nagyon inspirálóan hatott rá

részletek
Olvastad már?