DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 1. szerda

Corvette

LM24 16. óra: Toyota-leállás és GTE-dráma

Rövid időre megállt Lopez alatt a #7-es Toyota, így Hartley-ék körelőnybe kerültek a 24 óra kétharmadánál az élen. A GTE Próban újabb gumiprobléma hozott nagy fordulatot.

részletek

LM24 4. óra: Toyota-harc, Corvette-vezetés

Négy óra elteltével szorosan egymás mögött halad a két Toyota a 90. Le Mans-i 24 óráson, de körön belül még az egyik Glickenhaus is. A legizgalmasabb szokás szerint a GTE Pro kategória.

részletek

Lencsevégre kapták az első hazai Corvette C8-at

A Hungarian Supercar Spotters Facebook-oldal szúrta ki az alábbi képeken látható Chevrolet Corvette C8-ast – ez az első ebből a típusból, amelyet lefotóztak Magyarországon.

részletek

Egy nap alatt összetörték az új Corvette-et

Minden autós rémálmát élte meg a napokban egy floridai férfi, aki 24 órával az új gépkocsija átvétele után már arról posztolt az interneten, hogy a vadonatúj járgány összetört.

részletek

Kipróbálta, mennyi a Corvette vége

A népszerű autós YouTuber, TheStradman volt kíváncsi arra, mennyit bír a Corvette C8. Egy kiszáradt tó medrében nyomta, és egészen 278 km/h-ig jutott. (Papíron 312 az autó csúcssebessége.)

részletek

Jön a Le Mans: 6 márka a GT-mezőnyben

A megszokott Le Mans előtti nagy mezőnybemutató cikkünket idén az áttekinthetőség kedvéért két részre osztottuk: a maiban a GTE-kategóriák 34 egységével, s 102 pilótájával kezdünk.

részletek

Magnussen Alonso útjára léphet

A két pilóta egyáltalán nincs jó viszonyban egymással, egyvalamiben a dán mégis követheti a kétszeres világbajnokot. Máshol is versenyezne a Formula-1-en kívül, ráadásul saját édesapjával.

részletek

Csodás motorhangok Le Mans-ból

A Le Mans-i 24 órás hosszú történelmében egészen fantasztikusan szóló erőforrásokkal jelentkeztek a gyártók – a rajongók nagy örömére. Aki szereti a szuper motorhangokat, azoknak erősen ajánlott!

részletek

Színkavalkád a Le Mans-i éjszakában

Láttátok már az éjszaka is fényes színekben pompázó Corvette-et? Óriási ötlet, nagyon feldobja majd a 24 órás verseny éjszakai szakaszát. Igaz, a festés nappal sem éppen gyenge. Vajon ötletet kap a többi istálló is jövőre?

részletek

650 lóerőnél már két légzsákra van szükség

A Chevrolet Corvette Z06-osa bizony ekkora teljesítményre képes, ezért a kelleténél nagyobb biztonsági felszerelés kell az autóba...

részletek

Így gyorsul egymás ellen egy Corvette és egy Mustang

Ez történik akkor, amikor egymásnak eresztenek egy ZR1 Corvette-et és egy Mustangot negyed mérföldön - vajon melyik ér célba előbb? Klasszikus gyorsulási verseny.

részletek

A jövő bajnoka? – 5 éves kislány versenyez

Természetesen az ötéves kislány bukósisakban, tűzálló ruhában és biztonsági öv használata mellett teljesítette a kijelölt versenytávot a kaliforniai Coalinga repülőtér aszfaltcsíkján, a félmérföldes futam során körülbelül 30 km/h-s sebességgel száguldott. Ami nem is rossz egy ilyen piros, elektromos Corvette kabriótót és egy ötéves kislánytól. Gratulálunk, Lila Kalis!

részletek