Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

Casale

Sainz visszavágott, Alonso szélvédő nélkül száguldott

Az erős szél miatt lerövidített 10. szakaszon Al-Attiyah és Peterhansel eltévedt, így Sainz újra jelentős előnybe került. Alonso borult, a quados éllovas, Casale pedig fél órát bukott.

részletek

Osztrák motoros nyerte az idei Dakart

Rövid, 120 kilométeres mért szakasszal ért véget a 2018-as Dakar. A motorosok között Matthias Walkner megszerezte első győzelmét, quaddal Ignacio Casale nyert.

részletek

Dakar: Visszaestek az éllovasok

A négyből három kategóriában a napot élen kezdő versenyző elbukta az első helyét, míg a motorosok közt egy igazi nagymenő szállt ki a győzelemért vívott harcból – Mr. Dakar megelőzte Loeböt.

részletek

Két címvédő kiesett a Dakar mai szakaszán

A quadosok mezőnyében egy kettős kiesés után véget ért a harc a Dakaron, Nani Roma pedig összetörte a Minit tegnapi szakaszgyőzelmét követően. Dési Jánost kizárták a versenyből.

részletek

Dakar: Magyar kieső a pokoli szakasz után

Az autós és motoros eredmény után megérkezett esti részletes beszámolónk a Dakar mai napjáról – Szallerék sajnos már nem lehettek ott a rajtnál, hiába küzdöttek húsz órán át a tegnapi horrorszakaszon.

részletek

Dakar-menők: Ismét Ignacio kaszál-e?

Általában a quadosok szereplését övezi a legkisebb figyelem a Dakar Ralikon, holott a világ legrangosabb és legkeményebb tereprali-versenye számukra is ezer kihívást tartogat. Legutóbb Ignacio Casale vette a legjobban az akadályokat, aki ezzel a verseny történetének első chilei győztese lett.

részletek
Olvastad már?