DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

BillyMonger

Allison: Régen csak rosszat gondoltam Hamiltonról

A Mercedes technikai igazgatója nem hitte sem őszinte, sem egyenes embernek Lewis Hamiltont egészen addig, amíg meg nem ismerte. Amióta azonban szorosan együtt dolgoznak, megváltozott a véleménye.

részletek

Billy Monger balesete helyszínén a pole-ban

Tizenhét hónappal azután, hogy Billy Monger rendkívül súlyos balesetet szenvedett Donington Parkban, visszatért balesete helyszínére és első brit F3-as pole-pozícióját azonnal meg is szerezte.

részletek

Billy Monger nem mond le az F1-ről

Billy Monger továbbra sem hajlandó feladni élete álmát, hogy egy napon a Formula-1-be is felléphessen. A mindkét lábát elvesztő, fiatal brit komoly inspirációt kap Lewis Hamiltontól is.

részletek

Billy Monger F3-as autót tesztelt

Tíz hónapja már, hogy Billy Monger horrorisztikus karambol részese volt a Brit Formula-4-es sorozatban, amely miatt mindkét lábát elvesztette. Most újra Formula autót tesztelhetett, visszatérne.

részletek

Michelisz a világbajnokok közt az FIA gálán

A versailles-i palotában tartották a vb-sorozatok év végi díjátadóját, melyre a bajnokságok első három helyezettjei kaptak meghívót: első alkalommal magyar versenyző is.

részletek

Billy Monger példa az egész autósport számára

A 18. évét nemrég betöltött versenyző lábai elvesztése után is meg akarja mutatni, hogy milyen képességek rejlenek benne - szinte biztos, hogy nagyon sokat fogunk még róla hallani.

részletek

Billy Monger: Újra versenyezni akarok

Elhagyta a kórházat az F4-es versenyző, akinek mindkét lábszárát amputálni kellett. Őrületesnek tartja, hogy olyanok álltak ki mellette, mint Hamilton és más F1-esek.

részletek

Üzent a világnak a lábait elvesztő Monger

Hálás a rajongóknak, a versenytársaknak, a mentőcsapatnak és az orvosoknak is, de leginkább testvérének, aki átsegítette élete legnehezebb napjain – Billy Monger első nyilatkozata balesete óta.

részletek

Már a versenyzésre gondol az amputált lábú pilóta

Tisztában van vele, hogy milyen súlyos sérülései vannak, de miután felébredt a kómából, már a kézi vezérlésű versenyzésen gondolkodott – nem törte meg a 17 éves tehetséget a szörnyű baleset.

részletek

Az F1-esek is támogatják Billy Mongert

Sajnálatos módon a tehetséges fiatal brit pilóta, Billy Monger nevét csak horrorisztikus balesete miatt ismerte meg a világ, melyben mindkét lábát elveszítette. Az F1-ből is sokan támogatják, Buttonnel az élen.

részletek

Amputálni kellett a balesetet szenvedett F4-es mindkét lábát

Rengetegen látták Billy Monger bukásának videóját vasárnap, a 17 éves versenyző állapotáról azonban csak annyit tudtunk, hogy lábsérülést szenvedett. Az F4-es pilóta mindkét lábát amputálni kellett.

részletek